Netwerkcafé Alkmaar

Workshops en netwerkontmoetingen in jouw regio én online

Wil je werken aan je eigen ontwikkeling, nieuwe mensen ontmoeten, nieuwe ideeën opdoen, je ervaring laten gelden in een nieuwe baan, aan de slag met ondernemerschap?

Bij onze Netwerkcafés kun je werken aan je netwerk, aan je digitale vaardigheden, kom je er eindelijk achter wat je wilt nu je later groot bent, doe je inspiratie op voor ondernemerschap, leer je over jezelf vertellen op een manier die de interesse van andere mensen wekt.

Zodat je als mens makkelijker in verbinding komt met andere mensen, je als werkzoeker beter in gesprek raakt met werkgevers, en als professional effectiever contact maakt met opdrachtgevers.

Ontvang tijdig vooraankondigingen en uitnodigingen voor onze activiteiten online en in jouw regio.

Teams van enthousiaste vrijwilligers organiseren Netwerkcafés voor vijftigplussers op locatie in Zaanstad, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Hoorn, Alkmaar en Eindhoven én online.


"De organisatie van de netwerkcafés en het organiseren van diverse workshops gaf mij veel energie. Met mijn teamgenoten wisselde ik ook loopbaanideeën en vacatures uit. Je staat er niet alleen voor."

José uit Utrecht

Ook meehelpen als vrijwilliger? Lees wat het je oplevert

Benieuwd naar de gratis activiteiten die we komende tijd met elkaar voor jou organiseren? Bekijk het actuele overzicht.

Dit is een archiefpagina. Hieronder staan alleen activiteiten tot en met april 2022 bij Netwerkcafé Alkmaar.

Woensdag 20 april 2022 13:00-16:30 in De Letterbak

Doe deze maand nieuwe inzichten op leuk werk en een vervullend leven in de volgende workshops:

 • Vergroot jouw (werk)geluk - Werkgelukcoach Myrna Seekles legt uit wat werkgeluk is en hoe je het beïnvloedt. Bovendien geeft zij je praktische tools om meteen met je werkgeluk aan de slag te gaan.

 • Met pensioen. En nu? - Voormalig beleidsadviseur Paul van der Kam vertelt hoe hij tot de keuze is gekomen om na zijn pensionering een nieuwe carrière als lifecoach te starten en hoe hij dat heeft aangepakt.

De workshops zijn in de ruime en goed geventileerde De Letterbak te Alkmaar.

Woensdag 23 maart 2022 13:00-16:30 op locatie + online

Voed jezelf bij Netwerkcafé Alkmaar aan het begin van deze lente met nieuwe inzichten en doe mee aan een of meer van de volgende workshops:

 • Terug naar jezelf – Word niet langer geleefd door prikkels van buitenaf en verwachtingen van anderen, maar kies bewust voor een leven dat voor jou het beste is. Levenscoach Conny Schoemaker wijst je de weg.

 • Optreden met zelfvertrouwen - Trainer en acteur Hans Koenis leert je met meer zelfvertrouwen en optimisme netwerkcontact maken.

 • Werk zoeken, meer dan solliciteren - Reïntegratiecoach Marco Smittenaar helpt je kritisch kijken naar de manier waarop jij nieuw werk zoekt en laat je zien hoe je dat vanaf nu beter kunt doen.

De workshops zijn in de ruime en goed geventileerde De Letterbak te Alkmaar.

Netwerkcafé Alkmaar, woensdag 23 februari 2022 13:00-16:30

Zorgen dat jij jouw talenten kunt inzetten op een plek waar jij dat de moeite waard vindt. Dat is volgens ons ‘opkomen voor leuk werk’.

Je moet dan wel je talenten kunnen benoemen. En je moet jezelf niet met een kluitje in het riet laten sturen als je dat werk ook wilt krijgen.

Precies die twee dingen kun je deze maand bij Netwerkcafé Alkmaar leren van twee experts: brutaler zijn en je talent verhelderen.

De bijeenkomst is in de ruime en goed geventileerde De Letterbak te Alkmaar.

We nemen de geldende coronamaatregelen in acht.

Netwerkcafé Alkmaar, woensdag 26 januari 2022 13:00-16:00

Deze maand kun je bij Netwerkcafé Alkmaar van twee experts leren om jouw talenten helder te benoemen en daar vervolgens ook succesvol mee te solliciteren.

Vanwege corona zal dit Netwerkcafé uitsluitend in Zoom plaatsvinden.

Netwerkcafé Alkmaar, dinsdag 23 november 2021 13:00-16:00

Deze maand kun je bij Netwerkcafé Alkmaar in twee workshops manieren leren om je eigen kansen te creëren: door actief in beeld te komen in je netwerk en door op een ander manier aan te kijken tegen jouw rol bij het vinden van werk.

In de ruime en goed geventileerde De Letterbak te Alkmaar nemen de geldende coronamaatregelen in acht.

Netwerkcafé Alkmaar, dinsdag 26 oktober 2021 13:30-16:30

Sinds lange tijd komen we deze maand met Netwerkcafé Alkmaar weer op locatie bij elkaar. En het gaat meteen over de twee belangrijkste dingen waarmee je te maken krijgt als je zonder betaald werk zit: wat zijn mijn mogelijkheden voor de toekomst en hoe zorg ik dat ik niet in de financiële problemen kom.

In twee bijzondere workshops krijg je praktische handreikingen om de schrik over werkverlies achter je te laten en het pad te vinden naar nieuw inkomen.

Leidraad is het persoonlijke verhaal van Alkmaarder Arjen Beuckens, die zelf een andere invulling aan zijn toekomst wilde geven en daarbij veel heeft gehad aan de samenwerking met de twee workshopleiders.

In de ruime en goed geventileerde Doopsgezinde kerk nemen we de coronaregels in acht.

Netwerkcafé Alkmaar / Online, dinsdag 23 augustus 2021 10:00-11:30 en 16:00-17:00

Verhalen vertellen en luisteren naar de verhalen van anderen is de meest menselijke manier om ervaring en wijsheid te delen, te leren van anderen en anderen te interesseren voor wat jou bezighoudt.

Bij Netwerkcafé Alkmaar kun je deze maand 's ochtends werken aan je verhaal en dat 's middags meteen delen met anderen.

In verband met de Covid-beperkingen is Netwerkcafé Alkmaar nog geheel online.

Netwerkcafé Alkmaar / Online, dinsdag 27 juli 2021 10:00-13:00

Nu in de zomer is een mooie tijd om rustig de blik te richten op je toekomst. Bij Netwerkcafé Alkmaar kun je daar deze maand inspiratie voor opdoen.

Je kunt leren van de ervaringen van iemand die zelf op latere leeftijd een andere richting is ingeslagen.

En je krijgt handreikingen hoe je realistisch kunt kijken naar je financiële situatie, zodat je zonder paniek kunt werken aan jouw nieuwe toekomst.

In verband met de Covid-beperkingen is Netwerkcafé Alkmaar nog geheel online.

Netwerkcafé Alkmaar / Online, dinsdag 25 mei 2021 14:00-17:00

Veel vijftigplussers overwegen om hun kennis en ervaring te gaan inzetten als zelfstandig professional. Niet langer in dienst bij een werkgever, maar als vrije ondernemer die zelf opdrachtgevers of klanten blij maakt met haar of zijn deskundigheid.

Nog veel belangrijker dan als 'gewone werkzoeker' is het dan dat je jouw deskundigheid professioneel over het voetlicht brengt om jouw opdrachtgevers en klanten naar je toe te halen.

Hoe je dat doet, dat leer je deze maand bij Netwerkcafé Alkmaar. En je kunt er na afloop ook nog uitgebreid over napraten!

In verband met de Covid-beperkingen is Netwerkcafé Alkmaar deze keer geheel online.

Invloed door vrijwilligerswerk

Netwerkcafé Alkmaar / Online workshop, zondag 7 maart 2021 14:30-15:15 en 15:45-16:30

Ervaringsdeskundige Eri Schoemaker laat je ontdekken hoe je optimale impact bereikt door je vrijwillig in te zetten voor een goed doel dat bij jou past. Sleutelwoorden zijn: passie, waarden, plezier.

Als je je vrijwillig inzet voor een zaak waar jouw hart sneller van gaat kloppen, kun je heel direct invloed uitoefenen op je eigen omgeving, op de levens van anderen en op maatschappelijke ontwikkelingen. Doordat je het met andere mensen doet, groeit je gezamenlijke kracht.

En doordat je ziet dat jouw inzet effect heeft, groeit ook jouw geloof in je eigen vermogen om verandering tot stand te brengen. Je kunt er bovendien zelf veel van leren!

Eri Schoemaker heeft in haar leven betaald werk steeds gecombineerd met allerlei soorten vrijwilligersactiviteiten. In deze workshop vertelt zij in vogelvlucht wat voor haar telkens de aanleiding was om zo’n activiteit op te pakken, welke invloed ze ermee heeft bereikt. En ze laat ook zien wat ze er zélf van heeft geleerd en hoe haar dit direct of indirect heeft geholpen in haar loopbaan.

Vervolgens kun je zelf ontdekken welk vrijwilligerswerk jou kan helpen om verandering teweeg te brengen in de levens van anderen én in je eigen leven, bijvoorbeeld door het vinden van nieuw werk.

Deze online workshop is onderdeel van het Internationale Vrouwendag Festival Alkmaar met als thema "Invloed met impact". Hij wordt twee keer gegeven, in Zoom.

Eri Schoemaker (erischoemaker.nl) heeft jarenlange ervaring als juridisch adviseur en als manager. Tegenwoordig biedt ze ondersteuning bij het maken van een levensboek, het schrijven van verhalen en het geven van workshops. Daarnaast is zij vrijwilliger bij Stichting Werken voor Elkaar, dat onder andere Netwerkcafé Alkmaar organiseert, waar vijftigplussers inspiratie en verbinding vinden op hun pad naar nieuw werk, ondernemerschap en een vervullend leven.

Netwerken met Effect, regio Noord-Holland

Netwerkcafé Alkmaar / Netwerken online maandag 9 november 2020 10:00-11:30

80% van de werkzoekende vijftigplussers vindt zijn nieuwe job of opdrachtgever door te gaan netwerken. Dus níet door te reageren op gepubliceerde vacatures. Laat dat even tot je doordringen...

En bedenk dan of jíj wel 80% van jouw werkzoekactiviteiten steekt in netwerken. Niet? Dan is dit jouw kans om daar verbetering in te brengen.

Deze bijeenkomst is speciaal bedoeld voor mensen uit geheel Noord-Holland, waaronder de zeer wijde omgeving van Alkmaar, Hoorn, en Zaanstad.

Netwerkspecialist Gert-Jan van Büseck helpt je in anderhalf uur met het stellen van een effectieve netwerkvraag. De opzet is dat je niet alleen oefent, maar ook daadwerkelijk netwerkverbindingen legt.

Verbindingen waar je wat aan hebt bij jouw verkenning van de arbeidsmarkt. Of, als je zzp'er bent, om in gesprek te komen met nieuwe opdrachtgevers.

Een mooie oefening om compact te leren spreken, aldus een eerdere deelnemer.
Goed om te oefenen in duidelijk maken wat je wilt, vond een ander.

Dinsdagmiddag 31 maart 2020 Netwerkcafé Alkmaar: Spelenderwijs naar betaald werk

Deze bijeenkomst is afgelast in verband met de Corona-crisis.

Uitwisseling en dynamiek, inzicht in jezelf, je talenten en je mogelijkheden en spelenderwijs ervaren hoe je contacten legt en netwerkgesprekken voert, dat zijn opbrengsten die je kunt verwachten als je deelneemt aan de workshops en de serious games de we deze middag aanbieden.

 • Dinsdag 31 maart 2020. Inloop 13:00, start 13:30, einde 17:00 uur.

 • De Letterbak, Edisonweg 10, 1821 BN Alkmaar. Goed bereikbaar met fiets, bus en auto, gratis parkeren.

 • Kosten: deelname is gratis, koffie en thee contant afrekenen, een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

Aan de slag gaan als zelfstandige zonder personeel (ZZP) geeft je vrijheid. Vrijheid om je eigen opdrachtgevers te kiezen, je eigen tijd in te delen, je opdracht naar eigen inzicht uit te voeren. Tenminste: als je het goed aanpakt.

ZZP heeft een slechte naam gekregen doordat veel mensen zich gedwongen voelen om als zelfstandige slecht betaald werk te doen dat eigenlijk gewoon loonwerk is.

Bij Netwerkcafé Alkmaar besteden we een hele middag aan de voordelen en valkuilen van zelfstandig ondernemerschap. Hoe leer je denken als ondernemer, hoe kun je vanuit een uitkering beginnen en hoe voorkom je dat je alleen de lasten, maar niet de lusten van het zelfstandig ondernemerschap ervaart.

 • Dinsdag 25 februari 2020. Inloop 13:00, start 13:30, einde 17:00 uur.

 • De Letterbak, Edisonweg 10, 1821 BN Alkmaar. Goed bereikbaar met fiets, bus en auto, gratis parkeren.

 • Kosten: deelname is gratis, koffie en thee contant afrekenen, een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

Heb jij ook wel eens het gevoel dat je wórdt geleefd. Dat je eigen vastgeroeste gewoonten en de wensen van anderen bepalen hoe je je dag besteedt, hoe je werk zoekt, hoe je leeft?

Dan moet je zeker naar de volgende bijeenkomst van Netwerkcafé Alkmaar komen. Daar kun je een hele middag inspiratie opdoen om in 2020 zelf het stuur over je leven en werk weer stevig in handen te nemen. Je talenten bewust inzetten, beter contact maken met anderen, meester worden over je eigen gedachten.

De bijeenkomst is op een nieuwe, nog beter bereikbare locatie: broedplaats en bedrijfsverzamelgebouw De Letterbak

 • Dinsdag 28 januari 2020. Inloop 13:00, start 13:30, einde 17:00 uur.

 • De Letterbak, Edisonweg 10, 1821 BN Alkmaar. Goed bereikbaar met fiets, bus en auto, gratis parkeren.

 • Kosten: deelname is gratis, koffie en thee contant afrekenen, een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

In je vorige loopbaan is je vast wel eens gewezen op de gevaren van bedrijfsblindheid. Tijdens je oriëntatie op een nieuwe loopbaan ligt nu hetzelfde gevaar op de loer. Tijd om jezelf eens te bekijken zoals een ander je ziet. Dat hoeft geen afstand te creëren. Misschien kun je veel dichter bij jezelf blijven dan je voor mogelijk hebt gehouden.

Vooraf en in de pauze kun je een mooie foto laten maken die geschikt is voor je cv of LinkedIn-profiel. De fotograaf is Marieke Zomerdijk. Let op, er zijn maar 12 tickets beschikbaar om een foto te laten maken.

 • Vrijdag 13 december 2019. Inloop 9:00, start 9:30, einde 12:30 uur.

 • Wijkcentrum Overdie, Van Maerlantstraat 8-10, 1813 BH Alkmaar.

 • Kosten: deelname is gratis, koffie en thee contant /PIN afrekenen, een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

Het vinden van een leuke nieuwe baan geeft je energie. Als de zoektocht wat langer duurt werkt het verfrissend om er samen mee bezig te zijn. Ieder heeft toch zijn eigen kijk op zaken, daarom kun je altijd leren van de ander. Benut dus je eigen netwerk nog meer dan nu. Zorg dat de anderen een goed idee hebben van wat je zoekt. Durf ook wildvreemden deelgenoot te maken van jouw zoektocht. Als jonkie heb jij je eigen waarden misschien geweld aan moeten doen omwille van een baan, nu wil en hoef je dat niet meer. Ook daarin zul je je zeer gesterkt weten door de anderen.

 • Vrijdag 8 november 2019. Inloop 9:00, start 9:30, einde 12:30 uur.

 • Wijkcentrum Overdie, Van Maerlantstraat 8-10, 1813 BH Alkmaar. Goed bereikbaar met fiets, bus en auto, gratis parkeren in de omgeving.

 • Kosten: deelname is gratis, koffie en thee contant /PIN afrekenen, een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

Herken je dit: nieuw werk zoeken doe je vooral in je eentje, zittend achter je computer. Dan doe je jezelf te kort! Want energie voor nieuwe ideeën krijg je door te bewegen en door in gesprek te gaan met anderen. En dat is precies wat we in oktober gaan doen met Netwerkcafé Alkmaar.

Onder leiding van ervaren coaches gaan we wandelend rust en ruimte in ons hoofd brengen en nieuwe energie krijgen. En we gaan elkaar benutten om nieuwe ideeën te krijgen en daar ook iets mee te doen.

De ochtend wordt ingeleid met inspirerend verhaal over een oude Chinese leer over het nut van beweging voor doorzettingsvermogen en levenskracht.

 • Vrijdagochtend 4 oktober 2019. Inloop 9:30, start 10:00, einde 12:30 uur.

 • Atletiekvereniging Trias, Het Maalwater 1, 1852 RH Heiloo. Goed bereikbaar met fiets, trein en auto, gratis parkeren in de omgeving.

 • Kosten: deelname is gratis, koffie en thee contant afrekenen, een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

 • Regenkleding meenemen graag

Solliciteren nu gaat heel anders dan voorheen. Daar waar vroeger je brief het allerbelangrijkst was, is nu je gehele presentatie doorslaggevend. Je netwerk, je cv, je foto, je verschijning, alles wil je inzetten om een geweldige indruk te maken op je hopelijk toekomstige collega’s. Bij Netwerkcafé Alkmaar kun je daarmee intensief aan de slag.

 • Vrijdag 6 september 2019. Inloop 8:30, start 9:00, einde 12:30 uur.

 • Wijkcentrum Overdie, Van Maerlantstraat 8-10, 1813 BH Alkmaar

 • Kosten: deelname is gratis, koffie en thee contant/PIN afrekenen, een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

Tijdens onze Netwerkcafés blijkt steeds weer dat het vinden van een nieuwe baan schreeuwt om een solide basis. Het lijkt misschien een open deur: een goed LinkedIn-profiel, een gefocust cv, een aansprekende foto en een pakkende motivatiebrief vergemakkelijken het vinden van een mooie baan. Toch heeft nog niet iedereen dit. Netwerkcafé Alkmaar wil je daarbij graag het steuntje in de rug geven.

En soms is het een goed idee om je vaardigheden uit te breiden. Accenture geeft aan hoe je dat kunt doen met het programma dat zij hebben ontwikkeld. In de workshops daarna kun je het zelf uitproberen, je vaardigheden in kaart brengen en kijken met welke gratis cursussen je jouw vaardigheden kunt verbeteren of uitbreiden.

Mogen wij jou inspireren en onze expertise met je delen? Laten we dan samen je basisvaardigheden opzetten.

 • Donderdagochtend 22 augustus 2019. Inloop 8:30, start 9:00, einde 12:30 uur.

 • Wijkcentrum Overdie, Van Maerlantstraat 8-10, 1813 BH Alkmaar.

 • Kosten: deelname is gratis, koffie en thee contant of met pin afrekenen, een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

In juli doen we bij Netwerkcafé Alkmaar eens iets heel anders: we gaan netwerkwandelen onder leiding van wandelcoaches. Vertrekpunt: Atletiekvereniging Trias te Heiloo.

Tijdens de wandelingen laat je je wandelmaatjes-voor-één-dag weten wat zij voor jou kunnen betekenen. Overweeg je bijvoorbeeld een carrière-switch, dan kun je daar feedback over vragen. Lukt het je niet om binnen te komen bij je droombedrijf, vraag je wandelmaten om hulp. En zit je even vast in je huidige situatie, dan kun je je tijdens het wandelen laten inspireren door de beweging, de natuur en je wandelgroep.

 • Woensdagochtend 24 juli 2019. Inloop 9:30, start 10:00, einde 12:00 uur. Na afloop blijft het terras voor ons open.

 • Wandelroutes: half uur / heel uur / anderhalf uur. Na afloop van wandelen of als je niet wilt wandelen: netwerken op het terras.

 • Atletiekvereniging Trias te Heiloo, Het Maalwater 1, 1852 RH Heiloo. Goed bereikbaar met fiets, bus en auto, gratis parkeren in de omgeving.

 • Kosten: deelname is gratis, koffie en thee contant (1 euro) afrekenen, een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

Vakantie: een tijd om te ontspannen èn je weer op te laden, óók als je geen werk hebt. Een periode dus om je hoofd leeg te maken en te vullen met ideeën over wat je wilt doen als je terug komt van vakantie.

Netwerkcafé Alkmaar wil je graag inspireren met leuke en interessante workshops waarmee je tijdens je vakantie misschien wel een ingeving krijgt tijdens een wandeltocht, het dobberen op je luchtbedje of gewoon op een terrasje.

Wil je één of meerdere workshops bijwonen en wil je jouw ervaring en kennis met anderen delen, dan nodigen wij je graag uit voor de volgende bijeenkomst van Netwerkcafé Alkmaar.

 • Vrijdagochtend 21 juni 2019. Inloop 8:30, start 9:00, einde 12:30 uur.

 • Wijkcentrum Overdie, Van Maerlantstraat 8-10, 1813 BH Alkmaar

 • Kosten: deelname is gratis, koffie en thee contant afrekenen, een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

Solliciteren is altijd een spannend gebeuren. Dan wil je goed voor de dag komen. Logisch dat je dan bij veilige oude vertrouwde patronen wilt blijven. Dat heeft kennelijk niet gewerkt. Tijd dus om het eens anders aan te pakken. Laat nu een hele nieuwe kant van jezelf zien.

Wil je je hierover laten inspireren én wil je je ervaring en kennis met anderen delen, kom dan naar de volgende bijeenkomst van Netwerkcafé Alkmaar.

 • Vrijdagochtend 24 mei 2019. Inloop 8:30, start 9:00, einde 12:30 uur.

 • Wijkcentrum Overdie, Van Maerlantstraat 8-10, 1813 BH Alkmaar

 • Kosten: deelname is gratis, koffie en thee contant afrekenen, een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

We horen het vaak genoeg: er hebben heel veel sollicitanten gereageerd. Je moet dus een beetje opvallen, maar op een manier waar jij je goed bij voelt. Hoe pak je dat aan? Waarmee maak jij de juiste indruk? En hoe kun jij je netwerk inzetten?

Wil je je hierover laten inspireren én wil je ervaring en kennis met anderen delen, kom dan naar deze bijeenkomst van Netwerkcafé Alkmaar.

Tijdens de inloop en in de pauze kun je je LinkedIn-profiel laten checken.

 • Vrijdagochtend 19 april 2019. Inloop 8:30, start 9:00, einde 12:30 uur.

 • Wijkcentrum Overdie, Van Maerlantstraat 8-10, 1813 BH Alkmaar

 • Kosten: deelname is gratis, koffie en thee contant afrekenen, een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

Vind aansluiting bij collega-vijftigplussers die een nieuwe start willen of moeten maken. Op vrijdagochtend 22 maart houden we in Wijkcentrum Overdie het Netwerkcafé Alkmaar. Maandelijks komen we met zo’n honderd vijftigplussers bij elkaar om te netwerken en om in workshops onze eenentwintigste-eeuwse vaardigheden te versterken. Met als doel het vinden van nieuw werk in een baan, als zelfstandige of als ondernemer.

Wil je je laten inspireren én wil je je ervaring en expertise met anderen delen, meld je dan nu aan. Hieronder lees je wat je kunt verwachten tijdens de workshops.

Tijdens de inloop en in de pauze kun je je LinkedIn-profiel laten checken en een nieuwe foto voor je cv en LinkedIn laten maken!

 • Vrijdagochtend 22 maart 2019. Inloop 9:00, start 9:30, einde 13:00 uur.

 • Wijkcentrum Overdie, Van Maerlantstraat 8-10, 1813 BH Alkmaar

 • Kosten: deelname is gratis, koffie en thee contant afrekenen, een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

Vrijwilligerswerk is een goede manier om je vakervaring op peil te houden, om ervaring op te doen in een nieuwe richting of gewoon om leuk en nuttig werk te doen. Het kan zelfs een manier zijn om te ontdekken dat je dat wat je het liefste doet, kunt uitbouwen tot werk waarmee je in je bestaan kunt voorzien, als parttime of fulltime ondernemer.

Wil je je hierover laten inspireren én wil je je ervaring en expertise met anderen delen, kom dan naar de volgende bijeenkomst van Netwerkcafé Alkmaar.

 • Vrijdagochtend 22 februari 2019. Inloop 9:00, start 9:30, einde 13:00 uur.

 • Wijkcentrum Overdie, Van Maerlantstraat 8-10, 1813 BH Alkmaar

 • Kosten: deelname is gratis, koffie en thee contant afrekenen, een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

Dit wil je niet missen! Op vrijdagochtend 25 januari opent wethouder Paul Verbruggen het Netwerkcafé Alkmaar. Vanaf nu komen we elke maand met zo’n honderd vijftigplussers bij elkaar om te netwerken en om in workshops onze eenentwintigste-eeuwse vaardigheden te versterken. Met als doel het vinden van nieuw werk in een baan, als zelfstandige of als ondernemer.

Wil je je laten inspireren én wil je je ervaring en expertise met anderen delen, meld je dan nu aan. Hieronder lees je wat je kunt verwachten tijdens de workshops.

 • Vrijdagochtend 25 januari 2019. Inloop 9:00, start 9:30, einde 13:00 uur.

 • Wijkcentrum Overdie, Van Maerlantstraat 8-10, 1813 BH Alkmaar

 • Kosten: deelname is gratis, koffie en thee contant afrekenen, een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

Contact

Netwerkcafé Alkmaar is een activiteit van Stichting Werken voor Elkaar, KVK 67431984, mail@werkenvoorelkaar.nl , werkenvoorelkaar.nl, 020-6755355

Netwerkcafé Alkmaar: netwerkcafealkmaar.nl

LinkedIn: linkedin.com/in/werkenvoorelkaar/

Facebook: facebook.com/werkenvoorelkaar

Twitter: twitter.com/werkenvrelkaar

De activiteiten van Netwerkcafé Alkmaar worden georganiseerd door een enthousiast team van vrijwilligers en ondersteuners.