Netwerkcafé Alkmaar

Professioneel voor de dag komen

Netwerkcafé Alkmaar / Online, dinsdag 25 mei 2021 14:00-17:00

Veel vijftigplussers overwegen om hun kennis en ervaring te gaan inzetten als zelfstandig professional. Niet langer in dienst bij een werkgever, maar als vrije ondernemer die zelf opdrachtgevers of klanten blij maakt met haar of zijn deskundigheid.

Nog veel belangrijker dan als 'gewone werkzoeker' is het dan dat je jouw deskundigheid professioneel over het voetlicht brengt om jouw opdrachtgevers en klanten naar je toe te halen.

Hoe je dat doet, dat leer je deze maand bij Netwerkcafé Alkmaar. En je kunt er na afloop ook nog uitgebreid over napraten!

In verband met de Covid-beperkingen is Netwerkcafé Alkmaar deze keer geheel online. Schrijf je hieronder in voor de programmaonderdelen waar jij in bent geïnteresseerd.

Programma

Webinar, dinsdag 25 mei 2021 14:00-15:00 + napraten vanaf 15:15

Ben je net gestart als ZZP’er? Of denk je erover om voor jezelf te beginnen? Dan wil je natuurlijk op LinkedIn goed voor de dag komen. Want als je toekomstige klanten bedrijven of professionals zijn, kun je ze zeker via LinkedIn bereiken.

Maar hoe zorg je ervoor dat je opvalt met je profiel? Hoe word je zichtbaar op LinkedIn en trek je de eerste opdrachtgevers aan? Dat leer je in dit webinar.

Je ontdekt hoe je een LinkedIn-profiel maakt waarmee je goed gevonden wordt en dat afgestemd is op jouw potentiële klanten. Hoe je over de drempel stapt om je expertise te delen op LinkedIn. Je leert welke berichten waardevol zijn voor (potentiële) klanten en hoe je de meest gemaakte fouten op LinkedIn kunt voorkomen.

Een inspirerend webinar met veel praktische tips!

Let op: Na afloop van het webinar kun je naar ons online Café de Zoete Inval komen. Daar kun je met Anneke van der Voort napraten en haar persoonlijk vragen stellen! Als je dat wilt, schrijf je dan óók in voor het Café.

‘Zet LinkedIn slim in, en de zakelijke wereld ligt aan je voeten’. Met die overtuiging geeft Anneke van der Voort (PRminded) LinkedIn-trainingen en begeleidt ze professionals naar een sterk personal brand op LinkedIn. Haar kennis & expertise, gecombineerd met haar educatieve vaardigheden, maken haar een geliefd trainer.

Open ontmoeting, dinsdag 25 mei 2021 15:15–17:00

Wil je nieuwe mensen leren kennen in een ontspannen omgeving? Heb je een vraag over werk vinden of solliciteren? Of wil je met speciale gast Anneke van der Voort in een aparte virtuele ruimte napraten over hoe je als (startende) zelfstandig professional klanten aantrekt via LinkedIn?

Kom dan naar “Café De Zoete Inval”. Met dit virtuele café willen we iets doen aan het gemis van sociale contacten in deze tijd. Een lichtvoetig en positief samenzijn om op informele basis met elkaar in contact te komen en kennis en ervaringen uit te wisselen.

Gastvrouw deze week is Janita Willems, die beurtelings met Harry den Hertog het café runt.

Dit deel van Netwerkcafé Alkmaar wordt gegeven in een Zoom Meeting. Zorg vooraf dat je Zoom hebt geïnstalleerd en dat je camera, microfoon en geluid werken en ingeschakeld zijn. Test die vooraf via zoom.us/test

Janita Willems houdt ervan om met humor mensen los te maken en ze in een open sfeer met elkaar in gesprek te brengen. Haar tip: “praat met onbekenden - de wereld is soms kleiner dan je denkt”.

Contact

Netwerkcafé Alkmaar: netwerkcafe.alkmaar@gmail.com, netwerkcafealkmaar.nl

LinkedIN: linkedin.com/in/werkenvoorelkaar/

Facebook: facebook.com/werkenvoorelkaar

Twitter: twitter.com/werkenvrelkaar

Realisatie van onze activiteiten is mogelijk dankzij de enthousiaste en onbezoldigde inzet van een groeiende groep vrijwilligers en ondersteuners.

Netwerkcafé Alkmaar is een activiteit van Stichting Werken voor Elkaar, KVK 67431984, werkenvoorelkaar@gmail.com

Privacyverklaring

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je automatisch de vooraankondigingen en uitnodigingen voor onze activiteiten in jouw regio. Dat geeft je de kans om steeds tijdig te reserveren, voordat alle plaatsen zijn vergeven.

Zin om mee te helpen bij de organisatie? Stuur ons een bericht