Werkontdekkers

Samen naar nieuw werk

Werkontdekkers helpen elkaar met raad en daad bij de kleine en grote uitdagingen op hun pad naar nieuw werk, of het nu in een baan is of als zelfstandig ondernemer.

Dat doen zij in een praktisch programma dat wordt gefaciliteerd door Stichting Werken voor Elkaar.

Bewezen resultaat 

Werkontdekkers is het vervolg op ons succesvolle samenwerkingsprogramma Werkestafette.

Dat heeft in de afgelopen jaren vele honderden werkzoekende vijftigplussers geholpen om in korte tijd weer aan de slag te gaan in een baan, tijdelijke opdracht of als zelfstandig ondernemer.

Hoe werkt 't?

Wat deelnemers ervan vinden

"Ik heb me meteen welkom en betrokken gevoeld toen ik erbij kwam." 

"Fijn om met mensen in dezelfde situatie te kunnen samenwerken, dan besef je dat je niet de enige bent die ermee worstelt om gemotiveerd te blijven na een tegenvallend gesprek."

"Geeft me structuur om elke dinsdag met elkaar aan de slag te gaan."

"Ik heb veel goede en actuele informatie gekregen over de arbeidsmarkt en hoe die tegenwoordig werkt." 

"Ik heb inmiddels leuk werk gevonden, maar ik blijf graag beschikbaar voor netwerken en advies aan andere Werkontdekkers."

"De blik van een ander helpt enorm om op nieuwe ideeën te komen."

"Waardevol om van elkaars netwerk gebruik te kunnen maken, zo kom je makkelijker in gesprek met nieuwe mensen."

"Ik heb bij de Werkontdekkers veel gehad aan de concrete tips en acties, bijvoorbeeld hoe je op een compacte manier jezelf voorstelt, en hoe je telefonisch een netwerkgesprek regelt."

Meedoen iets voor jou?

Vraag een informatiegesprek aan

Contact

Werkontdekkers is een activiteit van Stichting Werken voor Elkaar, KVK 67431984, ✉ mail@werkenvoorelkaar.nl, ☏ 020-6 755 355.

Realisatie van onze activiteiten is mogelijk dankzij de enthousiaste en onbezoldigde inzet van een groeiende groep vrijwilligers en ondersteuners.

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je automatisch de vooraankondigingen en uitnodigingen van onze activiteiten, ook over Werkontdekkers. Dat geeft je de kans om steeds tijdig te reserveren, voordat alle plaatsen zijn vergeven.