Word jij onze collega?

Met plezier samenwerken en leren

Bij Werken voor Elkaar organiseren we samen activiteiten die vijftigplussers verder brengen op hun pad naar nieuw werk of ondernemerschap. 

Dat doen we in teams van vrijwilligers.  We hebben regionale teams en landelijke teams, die elkaar onderling ook weten te vinden. 

Je kunt zelf bepalen wát je wilt doen en hoeveel tijd je erin wilt steken.

Geïnteresseerd? 

Laat het ons weten, dan vertellen we je meer en onderzoeken we met jou wat je wilt doen en wat jij wilt leren.

Vrijwilliger zijn levert je veel op

Gratis trainingsprogramma voor vrijwilligers

"Vrijwilliger zijn bij Werken voor Elkaar geeft je de vrijheid om je te ontwikkelen. Ik vond het spannend en heel leerzaam om zelf ook een webinar met 120 deelnemers te geven. Veel zelfvertrouwen van gekregen!"

Johan van Spanjen

"Ik heb heel veel nieuwe online tools geleerd. Mijzelf presenteren, pitchen met een professioneel en hoog zichtbaar LinkedIn-profiel. Het heeft mij zelfvertrouwen en een nieuwe baan opgeleverd!"

Kees van der Vlugt

"Ik raad vrijwilliger zijn bij Werken voor Elkaar absoluut aan. De allermeeste energie kreeg ik als teamcoach bij de Werkestafette: het stimuleren van mensen bij hun zoektocht naar betaald werk.  Je helpt niet alleen anderen, maar zeker ook jezelf. Ik ben weer aan het werk!"

Sandra van der Heiden

"Het was heel fijn om tijdens mijn werkzoekende periode onder de mensen te zijn en ook met mijn medevrijwilligers. Met zelfvertrouwen ben ik weer aan het werk gekomen!"

Anton Simons

"Ik heb ontdekt dat ik het leuk vind om zelf workshops te geven over LinkedIn. Mede daardoor zeer actief geworden op LinkedIn wat mij zeer zeker geholpen heeft aan een nieuwe baan."

Rob Zwart


"Vrijwilliger zijn bij Werken voor Elkaar heeft mij zelfvertrouwen, positieve mindset en een Yes Man-mentaliteit gegeven. Ik gaf zelf een webinar Aan de slag met je cv. Dat kreeg de hoogste deelnemerswaardering die week! Waarom je kennis niet delen en zo ongemerkt cv-specialist worden? En online-trainervaardig!"

Ton van Aalst

"De organisatie van de netwerkcafés en het organiseren van diverse workshops gaf mij veel energie. Met mijn teamgenoten wisselde ik ook loopbaanideeën en vacatures uit. Je staat er niet alleen voor."

José uit Utrecht


"Werken voor elkaar is een fijne club waar je sterker van wordt! Als vrijwilliger krijg je de ruimte om met nieuwe dingen bezig te zijn. Bijvoorbeeld leren om nieuwe technieken te gebruiken. Ik weet bijvoorbeeld dat Zoom een mooie methode is om te netwerken."

Bert van der Vegt

Ook meedoen als vrijwilliger?

Laat het ons weten, dan vertellen we je meer en onderzoeken we met jou wat je wilt doen en wat je wilt leren.