Contact

Werken voor Elkaar

info@werkenvoorelkaar.nl

  06 400 17 394

Secretariaat Stichting Werken voor Elkaar
Beethovenstraat 95 H
1077 HT Amsterdam

LinkedIn: linkedin.com/in/werkenvoorelkaar/

Facebook: facebook.com/werkenvoorelkaar

Twitter: twitter.com/werkenvrelkaar

Abonneren op onze e-mailservice

Stichting Werken voor Elkaar inspireert en  faciliteert vijftigplussers om samen te organiseren wat zij nodig hebben op hun pad naar nieuw werk en een vervullend leven, in loondienst of als ondernemer

kvk 67431984

Vijftigplussers aan de slag! 

Wij inspireren en verbinden werkzoekende vijftigplussers in de regio's Amsterdam, Zaanstad, Utrecht, Alkmaar en Eindhoven en elders in Nederland om meer te halen uit hun vakkennis, beroeps- en levenservaring. 

Dat doen we met en voor elkaar. Op basis van vrijwillige inzet. Met enthousiasme en daadkracht.

Vrijwilliger worden?

"De organisatie van de netwerkcafés en het organiseren van diverse workshops gaf mij veel energie. Met mijn teamgenoten wisselde ik ook loopbaanideeën en vacatures uit. Je staat er niet alleen voor."

José uit Utrecht

Jouw donatie voor inspiratie

Als jij het belangrijk vindt dat wij mensen kunnen blijven ondersteunen om samen de activiteiten te organiseren die nodig zijn op weg naar nieuw werk of ondernemerschap, steun ons dan met een donatie.


Blijf op de hoogte 

Als je je abonneert op onze berichtenservice, ontvang je automatisch per e-mail de vooraankondigingen en uitnodigingen voor onze activiteiten online en in jouw regio. Dat geeft je de kans om steeds tijdig te reserveren, voordat alle plaatsen zijn vergeven.