Regionale Netwerkcafés

Activiteiten in jouw regio

Netwerkcafé Amsterdam / Online, maandag 17 januari 2022 13:00-16:00

Weet hoe je verhaal kort en krachtig vertelt; laat je zien en zorg dat jouw stem wordt gehoord. Dat is het devies dat we je willen meegeven bij de start van dit nieuwe jaar.

In twee workshops kun je daaraan deze maand werken bij Netwerkcafé Amsterdam.

Vanwege de lockdown vindt het Netwerkcafé geheel in Zoom plaats.

Deelname is gratis

Netwerkcafé Utrecht / Online, dinsdag 18 januari 2022 9:30-12:30

We starten dit jaar bij Netwerkcafé Utrecht met twee workshops die je helpen om in het nieuwe jaar voor jezelf op te komen in woord en daad.

Vanwege corona zal het Netwerkcafé uitsluitend in Zoom plaatsvinden.

Deelname is gratis

Netwerkcafé Alkmaar / Online + op locatie, woensdag 26 januari 2022 13:00-16:00

Deze maand kun je bij Netwerkcafé Alkmaar van twee experts leren om jouw talenten helder te benoemen en daar vervolgens ook succesvol mee te solliciteren.

De bijeenkomst is in de ruime en goed geventileerde De Letterbak te Alkmaar.

Mochten de huidige coronabeperkingen worden verlengd, dan zal het Netwerkcafé uitsluitend in Zoom plaatsvinden.

Deelname is gratis

Netwerkcafé Zaanstad / Online + op locatie, vrijdag 28 januari 2022 09:30-12:30

Door je eigen leervermogen en creativiteit aan te boren, creëer je nieuwe perspectieven op werk.

Twee experts geven daar deze maand bij Netwerkcafé Zaanstad een workshop over vanuit heel verschillende invalshoeken.

In het ruime en goed geventileerde Zaantheater kunnen we ons gemakkelijk houden aan de Covid19-regels.

Deelname is gratis

Wil je werken aan je eigen ontwikkeling, nieuwe mensen ontmoeten, nieuwe ideeën opdoen, je ervaring laten gelden in een nieuwe baan, aan de slag met ondernemerschap?

Bij onze regionale Netwerkcafés kun je werken aan je netwerk, aan je digitale vaardigheden, kom je er eindelijk achter wat je wilt nu je later groot bent, doe je inspiratie op voor ondernemerschap, leer je over jezelf vertellen op een manier die de interesse van andere mensen wekt.

Zodat je als mens makkelijker in verbinding komt met andere mensen, je als werkzoeker beter in gesprek raakt met werkgevers, en als professional effectiever contact maakt met opdrachtgevers.

Ontvang tijdig vooraankondigingen en uitnodigingen voor onze activiteiten online en in jouw regio.

"De organisatie van de netwerkcafés en het organiseren van diverse workshops gaf mij veel energie. Met mijn teamgenoten wisselde ik ook loopbaanideeën en vacatures uit. Je staat er niet alleen voor."

José uit Utrecht

Teams van enthousiaste vrijwilligers organiseren Netwerkcafés voor vijftigplussers in Zaanstad, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Hoorn, Alkmaar en Eindhoven en Online.

Voor wie niet terecht kan bij een Netwerkcafé op locatie, organiseren we Netwerkcafé Online. Elke week een mooi programma met onder meer interactieve workshops, interviews en netwerkmogelijkheden.

Vijftigplussers aan de slag

Werken voor Elkaar is ontstaan vanuit de overtuiging dat je sterker staat als je verantwoordelijkheid voor elkaar neemt. Dat je met elkaar veel beter kunt organiseren wat je nodig hebt dan in je eentje.

Zoals netwerkontmoetingen en workshops om nieuw werk te vinden of de stap naar ondernemerschap te zetten. Vele duizenden werkzoekende vijftigplussers vonden in de afgelopen jaren baat bij de activiteiten die we met en voor elkaar organiseren.