Regionale Netwerkcafés

Activiteiten in jouw regio

Netwerkcafé Amsterdam / Lokaal + online, maandag 20 september 2021 13:00-16:00

Om verder te komen moet je stappen zetten. Een open deur, maar ga jij hem ook door?

Bij Netwerkcafé Amsterdam krijg je deze maand drie verrassende recepten om stappen te zetten naar gezondheid en rust, nieuw werk en succes.

Er is veel ruimte, maar beperkt plek. We houden natuurlijk rekening met alle Covid19-voorschriften.

Deelname is gratis

Netwerkcafé Utrecht / Lokaal + online, dinsdag 21 september 2021 9:30-12:30

Deze maand kun je bij Netwerkcafé Utrecht meedoen aan twee workshops die gaan helpen om erachter te komen waar je nou echt blij van wordt, je passies.

En om te zorgen dat de verschillende gebieden van je leven de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Tijdens de bijeenkomst in het ruime en goed geventileerde Sterrenzicht nemen we uiteraard de Covid19-maatregelen in acht.

Deelname is gratis.

Netwerkcafé Zaanstad / Lokaal + online, vrijdag 24 september 2021 9:30-12:30

Werk zoeken is één ding. Maar werk vinden waar je gelukkig van wordt, dat vergt nog wat anders.

Bijvoorbeeld dat je weet waardoor je geluk gaat ervaren in je toekomstige werk. Maar ook hoe je het proces van het vinden van dat werk dan gaat inrichten.

Bij Netwerkcafé Zaanstad gaat 't deze maand in twee workshops over design thinking in relatie tot werk vinden en over werkgeluk.

In het ruime en goed geventileerde Zaantheater kunnen we ons gemakkelijk houden aan de Covid19-regels.

Deelname is gratis

Wil je werken aan je eigen ontwikkeling, nieuwe mensen ontmoeten, nieuwe ideeën opdoen, je ervaring laten gelden in een nieuwe baan, aan de slag met ondernemerschap?

Bij onze regionale Netwerkcafés kun je werken aan je netwerk, aan je digitale vaardigheden, kom je er eindelijk achter wat je wilt nu je later groot bent, doe je inspiratie op voor ondernemerschap, leer je over jezelf vertellen op een manier die de interesse van andere mensen wekt.

Zodat je als mens makkelijker in verbinding komt met andere mensen, je als werkzoeker beter in gesprek raakt met werkgevers, en als professional effectiever contact maakt met opdrachtgevers.

Ontvang tijdig vooraankondigingen en uitnodigingen voor onze activiteiten online en in jouw regio.

"De organisatie van de netwerkcafés en het organiseren van diverse workshops gaf mij veel energie. Met mijn teamgenoten wisselde ik ook loopbaanideeën en vacatures uit. Je staat er niet alleen voor."

José uit Utrecht

Teams van enthousiaste vrijwilligers organiseren Netwerkcafés voor vijftigplussers in Zaanstad, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Hoorn, Alkmaar en Eindhoven en Online.

Voor wie niet terecht kan bij een Netwerkcafé op locatie, organiseren we Netwerkcafé Online. Elke week een mooi programma met onder meer interactieve workshops, interviews en netwerkmogelijkheden.

Vijftigplussers aan de slag

Werken voor Elkaar is ontstaan vanuit de overtuiging dat je sterker staat als je verantwoordelijkheid voor elkaar neemt. Dat je met elkaar veel beter kunt organiseren wat je nodig hebt dan in je eentje.

Zoals netwerkontmoetingen en workshops om nieuw werk te vinden of de stap naar ondernemerschap te zetten. Vele duizenden werkzoekende vijftigplussers vonden in de afgelopen jaren baat bij de activiteiten die we met en voor elkaar organiseren.