Netwerkcafés

Workshops en netwerkontmoetingen in jouw regio én online

Wil je werken aan je eigen ontwikkeling, nieuwe mensen ontmoeten, nieuwe ideeën opdoen, je ervaring laten gelden in een nieuwe baan, aan de slag met ondernemerschap? 

Bij onze Netwerkcafés kun je werken aan je netwerk, aan je digitale vaardigheden, kom je er eindelijk achter wat je wilt nu je later groot bent, doe je inspiratie op voor ondernemerschap, leer je over jezelf vertellen op een manier die de interesse van andere mensen wekt. 

Zodat je als mens makkelijker in verbinding komt met andere mensen, je als werkzoeker beter in gesprek raakt met werkgevers, en als professional effectiever contact maakt met opdrachtgevers.

Ontvang tijdig vooraankondigingen en uitnodigingen voor onze activiteiten online en in jouw regio. 

Teams van enthousiaste vrijwilligers organiseren Netwerkcafés voor vijftigplussers op locatie in Zaanstad, Amsterdam, Utrecht, Alkmaar en Eindhoven én online voor heel Nederland en Vlaanderen.


"De organisatie van de netwerkcafés en het organiseren van diverse workshops gaf mij veel energie. Met mijn teamgenoten wisselde ik ook loopbaanideeën en vacatures uit. Je staat er niet alleen voor."

José uit Utrecht

Ook meehelpen als vrijwilliger? Lees hoe en wat het je oplevert

Benieuwd naar de gratis activiteiten die we komende tijd met elkaar voor jou organiseren? Bekijk het overzicht.

Wil je weten wat we in 't verleden organiseerden? Bekijk ons archief.