Regionale Netwerkcafés

Activiteiten in jouw regio

Netwerkcafé Utrecht / Lokaal + online, dinsdag 14 december 2021 9:30-12:30

“Zie het als een kans”. Irritant advies? Maar als het je lukt om zó naar je werkverlies te kijken, ontstaat er ruimte voor groei. Bij Netwerkcafé Utrecht kun je deze maand meedoen aan twee workshops die je gaan helpen om in 2022 een frisse start te maken, misschien wel als zelfstandige.

Tijdens de bijeenkomst in het ruime en goed geventileerde buurtcentrum Sterrenzicht nemen we de geldende Covid19-maatregelen in acht.

Deelname is gratis

Netwerkcafé Amsterdam / Lokaal + online, maandag 20 december 2021 13:00-16:00

We nodigen je uit om in deze laatste bijeenkomst van Netwerkcafé Amsterdam in het oude jaar anders naar jezelf en je rol in het werkzoekproces te kijken.

Twee experts gaan je in hun workshops helpen om met lef en een ontspannen geest nieuwe loopbaanstappen te zetten in 2022.

Op de goed geventileerde locatie nemen we alle geldende Covid19-regels in acht.

Deelname is gratis

Netwerkcafé Eindhoven / Lokaal + online, dinsdag 21 december 2021 09:30-12:30

Zelf de leiding nemen in gesprekken, richting kiezen, prioriteiten stellen. Je weet dat ’t nodig is, maar pfff, lastig in deze pandemische decembermaand om daar in je eentje aan te werken.

Dat dachten wij ook. En daarom hebben we drie experts bereid gevonden om je hierbij met hun inspirerende workshops een steuntje in de rug te geven.

We nemen in Pand P de Covid19-veiligheidsmaatregelen goed in acht!

Deelname is gratis.

Wil je werken aan je eigen ontwikkeling, nieuwe mensen ontmoeten, nieuwe ideeën opdoen, je ervaring laten gelden in een nieuwe baan, aan de slag met ondernemerschap?

Bij onze regionale Netwerkcafés kun je werken aan je netwerk, aan je digitale vaardigheden, kom je er eindelijk achter wat je wilt nu je later groot bent, doe je inspiratie op voor ondernemerschap, leer je over jezelf vertellen op een manier die de interesse van andere mensen wekt.

Zodat je als mens makkelijker in verbinding komt met andere mensen, je als werkzoeker beter in gesprek raakt met werkgevers, en als professional effectiever contact maakt met opdrachtgevers.

Ontvang tijdig vooraankondigingen en uitnodigingen voor onze activiteiten online en in jouw regio.

"De organisatie van de netwerkcafés en het organiseren van diverse workshops gaf mij veel energie. Met mijn teamgenoten wisselde ik ook loopbaanideeën en vacatures uit. Je staat er niet alleen voor."

José uit Utrecht

Teams van enthousiaste vrijwilligers organiseren Netwerkcafés voor vijftigplussers in Zaanstad, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Hoorn, Alkmaar en Eindhoven en Online.

Voor wie niet terecht kan bij een Netwerkcafé op locatie, organiseren we Netwerkcafé Online. Elke week een mooi programma met onder meer interactieve workshops, interviews en netwerkmogelijkheden.

Vijftigplussers aan de slag

Werken voor Elkaar is ontstaan vanuit de overtuiging dat je sterker staat als je verantwoordelijkheid voor elkaar neemt. Dat je met elkaar veel beter kunt organiseren wat je nodig hebt dan in je eentje.

Zoals netwerkontmoetingen en workshops om nieuw werk te vinden of de stap naar ondernemerschap te zetten. Vele duizenden werkzoekende vijftigplussers vonden in de afgelopen jaren baat bij de activiteiten die we met en voor elkaar organiseren.