Regionale Netwerkcafés

Activiteiten in jouw regio

Netwerkcafé Amsterdam / Lokaal + online, maandag 18 oktober 2021 13:00-16:00

Ken je eigen waarde, wees er trots op én overtuig door er een goed verhaal over te vertellen. Een goed verhaal is goud waard als je wilt dat anderen jou onthouden. En dat is weer nodig om verder te komen in je loopbaan.

Hoe je tot zo’n verhaal komt, dat kun je bij Netwerkcafé Amsterdam deze maand leren van een expert op het gebied van Personal Branding en van een praktijkman op het gebied van Storytelling.

In de goed geventileerde Thomaskerk nemen we de Covid19-regels in acht.

Deelname is gratis

Netwerkcafé Utrecht / Lokaal + online, dinsdag 19 oktober 2021 9:30-12:30

Hoe kun je snel tot de kern komen in een sollicitatie- of netwerkgesprek en bij de ander in herinnering blijven, zodat je de kans vergroot op een gunstig gevolg van je gesprek. Dat kom je deze maand bij Netwerkcafé Utrecht aan de weet in een workshop over gespreksvoering.

Of je kunt meedoen aan een coachwandeling waarin een gesprek over je natuurlijke talenten je zelfvertrouwen helpt vergroten om nieuwe kansen in de arbeidsmarkt te vinden.

In het goed geventileerde Sterrenzicht nemen we de geldende Covid19-regels in acht.

Deelname is gratis

Netwerkcafé Zaanstad / Lokaal + online, vrijdag 22 oktober 2021 09:30-12:30

Bij Netwerkcafé Zaanstad kun je deze maand meedoen aan twee praktische workshops.

De ene gaat over een nieuwe manier om jezelf te onderscheiden op LinkedIn.

In de andere ontdek je hoe en waar je gratis of voor weinig geld trainingen en opleidingen kunt volgen die jouw kansen op werk kunnen vergroten.

In het ruime en goed geventileerde Zaantheater kunnen we ons gemakkelijk houden aan de Covid19-regels.

Deelname is gratis

Netwerkcafé Alkmaar, dinsdag 26 oktober 2021 13:30-16:30

Bij Netwerkcafé Alkmaar gaat het deze maand over de twee belangrijkste dingen waarmee je te maken krijgt als je zonder betaald werk zit: wat zijn mijn mogelijkheden voor de toekomst en hoe zorg ik dat ik niet in de financiële problemen kom.

In twee bijzondere workshops krijg je praktische handreikingen om de schrik over werkverlies achter je te laten en het pad te vinden naar nieuw inkomen.

Leidraad is het persoonlijke verhaal van Alkmaarder Arjen Beuckens, die zelf een andere invulling aan zijn toekomst wilde geven en daarbij veel heeft gehad aan de samenwerking met de twee workshopleiders.

In de ruime en goed geventileerde Doopsgezinde kerk nemen we de Covid19-regels in acht.

Deelname is gratis

Wil je werken aan je eigen ontwikkeling, nieuwe mensen ontmoeten, nieuwe ideeën opdoen, je ervaring laten gelden in een nieuwe baan, aan de slag met ondernemerschap?

Bij onze regionale Netwerkcafés kun je werken aan je netwerk, aan je digitale vaardigheden, kom je er eindelijk achter wat je wilt nu je later groot bent, doe je inspiratie op voor ondernemerschap, leer je over jezelf vertellen op een manier die de interesse van andere mensen wekt.

Zodat je als mens makkelijker in verbinding komt met andere mensen, je als werkzoeker beter in gesprek raakt met werkgevers, en als professional effectiever contact maakt met opdrachtgevers.

Ontvang tijdig vooraankondigingen en uitnodigingen voor onze activiteiten online en in jouw regio.

"De organisatie van de netwerkcafés en het organiseren van diverse workshops gaf mij veel energie. Met mijn teamgenoten wisselde ik ook loopbaanideeën en vacatures uit. Je staat er niet alleen voor."

José uit Utrecht

Teams van enthousiaste vrijwilligers organiseren Netwerkcafés voor vijftigplussers in Zaanstad, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Hoorn, Alkmaar en Eindhoven en Online.

Voor wie niet terecht kan bij een Netwerkcafé op locatie, organiseren we Netwerkcafé Online. Elke week een mooi programma met onder meer interactieve workshops, interviews en netwerkmogelijkheden.

Vijftigplussers aan de slag

Werken voor Elkaar is ontstaan vanuit de overtuiging dat je sterker staat als je verantwoordelijkheid voor elkaar neemt. Dat je met elkaar veel beter kunt organiseren wat je nodig hebt dan in je eentje.

Zoals netwerkontmoetingen en workshops om nieuw werk te vinden of de stap naar ondernemerschap te zetten. Vele duizenden werkzoekende vijftigplussers vonden in de afgelopen jaren baat bij de activiteiten die we met en voor elkaar organiseren.