Regionale Netwerkcafés

Activiteiten in jouw regio

Netwerkcafé Rotterdam / online, donderdag 22 juli 2021 10:00-11:00 en 14:00-15:00

Deze maand bij Netwerkcafé Rotterdam twee bevlogen experts die jou helpen om te kiezen voor zelfvertrouwen en om te ontdekken hoe je van daaruit met kracht het verhaal kunt vertellen dat jij de wereld te vertellen hebt.

In verband met de Covid19-beperkingen is Netwerkcafé Rotterdam deze keer nog online.

Deelname is gratis

Netwerkcafé Zaanstad / online, vrijdag 23 juli 2021 10:00-11:30 en 14:00-15:30

Bij Netwerkcafé Zaanstad gaan we je deze maand helpen om twee belangrijke werkzoek-dingen gewoon te gaan doen: hulp inschakelen en werkgeversinformatie vinden.

In verband met de Covid19-beperkingen is Netwerkcafé Zaanstad deze keer nog online.

Deelname is gratis

Netwerkcafé Alkmaar / Online, dinsdag 27 juli 2021 10:00-13:00

Bij Netwerkcafé Alkmaar kun je deze maand leren van de ervaringen van iemand die zelf op latere leeftijd een andere richting is ingeslagen.

En je krijgt handreikingen hoe je realistisch kunt kijken naar je financiële situatie, zodat je zonder paniek kunt werken aan jouw nieuwe toekomst.

In verband met de Covid19-beperkingen is Netwerkcafé Alkmaar deze keer nog online.

Deelname is gratis

Wil je werken aan je eigen ontwikkeling, nieuwe mensen ontmoeten, nieuwe ideeën opdoen, je ervaring laten gelden in een nieuwe baan, aan de slag met ondernemerschap?

Bij onze regionale Netwerkcafés kun je werken aan je netwerk, aan je digitale vaardigheden, kom je er eindelijk achter wat je wilt nu je later groot bent, doe je inspiratie op voor ondernemerschap, leer je over jezelf vertellen op een manier die de interesse van andere mensen wekt.

Zodat je als mens makkelijker in verbinding komt met andere mensen, je als werkzoeker beter in gesprek raakt met werkgevers, en als professional effectiever contact maakt met opdrachtgevers.

Ontvang tijdig vooraankondigingen en uitnodigingen voor onze activiteiten online en in jouw regio.

"De organisatie van de netwerkcafés en het organiseren van diverse workshops gaf mij veel energie. Met mijn teamgenoten wisselde ik ook loopbaanideeën en vacatures uit. Je staat er niet alleen voor."

José uit Utrecht

Teams van enthousiaste vrijwilligers organiseren Netwerkcafés voor vijftigplussers in Zaanstad, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Hoorn, Alkmaar en Eindhoven en Online.

Voor wie niet terecht kan bij een Netwerkcafé op locatie, organiseren we Netwerkcafé Online. Elke week een mooi programma met onder meer interactieve workshops, interviews en netwerkmogelijkheden.

Vijftigplussers aan de slag

Werken voor Elkaar is ontstaan vanuit de overtuiging dat je sterker staat als je verantwoordelijkheid voor elkaar neemt. Dat je met elkaar veel beter kunt organiseren wat je nodig hebt dan in je eentje.

Zoals netwerkontmoetingen en workshops om nieuw werk te vinden of de stap naar ondernemerschap te zetten. Vele duizenden werkzoekende vijftigplussers vonden in de afgelopen jaren baat bij de activiteiten die we met en voor elkaar organiseren.