Activiteiten die zijn geweest in 2023

Hieronder zie je een overzicht van workshops en netwerkontmoetingen die we eerder organiseerden.

Jouw donatie voor inspiratie

Wil jij dat wij blijven organiseren wat vijftigplussers nodig hebben om verder te komen in leven, werk of ondernemerschap, steun ons dan met een donatie.

Kies hieronder welk bedrag je wilt doneren.  Je wordt doorgeleid naar onze betaalservice Mollie Payments/Plink. Betalen gaat via Ideal.  

Deelnemer workshop aan het woord

De workshopleider hielp mij beslist over de drempel heen om mijzelf te presenteren. En hij gaf de aanzet om het anders te gaan doen, met meer ruimte voor humor. Waarvoor grote dank! 

Vrijdag 22 september 2023 10:00-12:00

Waardegericht leven

Workshop online + in het Zaanhotel bij Netwerkcafé Zaanstad

Tijdens deze optimistische workshop ga je samen met verandercoach Mariëtte Nauta jouw persoonlijke waarden afstoffen en oppoetsen om met regie in je eigen leven het najaar in te gaan.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik doe mee in het Zaanhotel in Zaandam

> Ik schrijf me in voor online deelname

Meer informatie

Heb jij ook het gevoel een stukje identiteit kwijt te zijn geraakt bij het verliezen van je werk? Vraag jij je af wie je bent zonder werk? Je staat hierin niet alleen. In de huidige maatschappij ontlenen veel mensen hun identiteit aan het beroep dat ze uitvoeren. Maar je bent niet wat je doet, je waardigheid als persoon is niet gekoppeld aan je bezigheden op het werk.

We hebben de afgelopen jaren steeds meer de focus op het werk gelegd. Natuurlijk is het belangrijk dat we genoeg geld verdienen om een goed leven te kunnen leiden. De vraag is alleen of werken een voorwaarde is om ons waardevol te voelen. Wist je dat mensen op hun sterfbed het meest spijt hebben van het feit dat ze te weinig naar hun eigen waarden hebben geleefd en te veel hebben gewerkt?

Tijd dus om je tijdens deze workshop te laten inspireren jouw persoonlijke waarden af te stoffen en op te poetsen. Met deze waarden krijg je een kompas in handen om jouw leven, ook tijdelijk zonder werk, een waardevolle invulling te geven.

Ben je nieuwsgierig geworden en heb je zin in een optimistische workshop? Meld je dan direct aan en koers met regie in je eigen leven het najaar in!

Mariëtte Nauta heeft als verandercoach diverse organisatieveranderingen begeleid. Daarbij kwamen  analytisch denken, creativiteit, bewustwording en filosofie samen. Toen haar persoonlijke omstandigheden veranderden kwamen deze ervaringen goed van pas om haar situatie te begrijpen en positie te duiden. Deze ervaring wil Mariëtte graag met jou delen.

LET OP: vanwege verbouwing van het Zaantheater wordt deze workshop gegeven in het Zaanhotel. Deze workshop wordt gegeven in het Zaanhotel, Ebbehout 22, 1507 EA Zaandam (vlakbij  het Station). Goed bereikbaar met fiets, openbaar vervoer en auto, betaald parkeren in de omgeving.

Je kunt ook online meedoen, via Zoom.

Na afloop kun je een half uur napraten op locatie én in Zoom.

> Ik doe mee in het Zaanhotel in Zaandam

> Ik schrijf me in voor online deelname

Woensdag 20 september 2023 16:00–17:30

Kanskijken met Karina

Persoonlijk online consult

Je verlangt naar leuk werk, werk dat écht bij je past. Maar je ziet op dit moment even niet meer hoe je daarmee verder komt.

Dan zit je goed bij ontwikkelcoach Karina de Groot. Zij laat je in een persoonlijke consult van een half uur kansen ontdekken om jouw verlangen waar te maken.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik wil een afspraak boeken

Meer informatie

Je zit vast. Het lijkt of je midden in dichte mist staat, je ziet niet meer welke kant je op kunt.

Je voelt een sterk verlangen om verder te komen in jouw zoektocht naar nieuw werk. Werk waarin je jouw ervaring en talenten kunt laten gelden, waar je lol in hebt. 

Maar je ziet op dit moment even geen kansen meer. 

Ontwikkelcoach Karina de Groot is fan van Einsteins tegeltjeswijsheid: “Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg”. 

Zij helpt jou met een duidelijke en directe aanpak om met nieuwe ogen naar jezelf te kijken. En van daaruit richting te vinden en stappen te zetten om jouw verlangen naar leuk en vervullend werk waar te maken.

Karina de Groot (Buffelcoaching.com) was het na jarenlange ervaring in de uitzendbranche zat om 'vierkante mensen in ronde vacatures te stoppen'. Ze gelooft dat als je werk zoekt dat aansluit bij je aanleg, je daar vanzelf succesvol in wordt. Stop met buffelen, start met leven!

Let op: je kunt een afspraak van 30 minuten boeken op een tijdvak dat nog vrij is. Geen tijdvak meer vrij? Volgende maand heb je weer een kans!

> Ik wil een afspraak boeken

Donderdag 21 september 2023 16:00–17:00

Ingrid denkt mee

Online meedenksessie

Wereldburger en avonturier Ingrid van Büseck deelt graag haar kennis en ervaring met jou en de andere deelnemers als je een vraag hebt over werk, solliciteren of het leven in het algemeen.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik schrijf me in voor online deelname

Meer informatie

Heb je een vraag over werk vinden of solliciteren? Tijdens deze online meedenksessie kun je daarover op informele basis in gesprek gaan, steun ervaren en nieuwe inzichten krijgen.

Want hoe lang je ook zelf al met jouw vraag bezig bent, in gesprek met Ingrid en de andere deelnemers komen er toch ideeën naar voren waar je zelf nooit aan had gedacht, maar die je wel kunnen helpen bij het zoeken naar werk, of iets anders dat voor jou belangrijk is.

Ingrid van Büseck geeft richting aan het denken en denkt zelf ook mee!

Ingrid van Büseck vindt het leuk om mensen te stimuleren en uit te dagen. Ze kan putten uit een rijke levenservaring als ondernemer, kosmopoliet en avonturier. Ze is niet te beroerd om op basis daarvan kritische vragen te stellen en gevraagd en ongevraagd advies te geven.

Deze bijeenkomst vindt online plaats in Zoom.

Na afloop is er gelegenheid tot napraten.

> Ik schrijf me in voor online deelname

Deelnemer workshop aan het woord

De laagdrempelige manier van vertellen, de interactie met de deelnemers, het enthousiasme van de workshopleider, alles nodigde uit om er meteen iets mee te gaan doen!

Dinsdag 19 september 2023 10:00-12:30 (met pauze)

De kracht van jouw ervaring

Workshop online + in Sterrenzicht bij Netwerkcafé Utrecht

Omdenkers Noah Snijder en Femke Warmerdam van Randstad RiseSmart helpen jouw zelfvertrouwen opbouwen door te laten zien hoe jouw leeftijd een pluspunt is. 

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik doe mee in Sterrenzicht in Utrecht

> Ik schrijf me in voor online deelname

Meer informatie

Maak jij je zorgen over jouw kansen op nieuw werk vanwege je leeftijd? Dan is deze workshop voor jou. Noah Snijder en Femke Warmerdam willen je inspireren tot ‘omdenken’ en je leren zien wat je allemaal meebrengt als iemand van vijftigplus.

Want met deze leeftijd heb je natuurlijk veel meer ervaring dan een (veel) jongere op de arbeidsmarkt en je mag zelfvertrouwen hebben door de kracht van jouw ervaring bij je zoektocht naar een nieuwe baan.   

Tijdens deze workshop geven Noah en Femke je meer inzicht in de bewegingen op de arbeidsmarkt. Daarnaast helpen ze je ook inzicht te krijgen in jouw toegevoegde waarde. En vooral leren ze je om jezelf krachtig en overtuigend te presenteren, door je ervaring centraal te zetten.

Als Adviseur Baanbrekend bij Randstad RiseSmart zijn Noah en Femke adviseur, jobhunter en brandingspecialist in één. Samen met werkzoekenden gaan ze op ontdekkingsreis naar wat ze écht leuk vinden en wat hun talenten zijn. Vervolgens zoeken zij naar een vacature die bij hen past en niet andersom, zodat ze duurzaam kunnen werken en er energie uithalen. 

Noah Snijder en Femke Warmerdam  zijn Adviseur Baanbrekend bij Randstad Risesmart, een 360 graden functie. Ze zijn adviseur, jobhunter en branding specialist in één. Hun doel is om werkzoekenden duurzaam aan een nieuwe baan te helpen waar ze weer energie van krijgen. Hierbij krijgt de werkzoekende steun met coaching, webinars, hulp bij het opstellen van een CV en het schrijven van een motivatiebrief.

Deze workshop wordt gegeven in Sterrenzicht, Keerkringplein 40, 3582 PM Utrecht , goed bereikbaar met fiets en OV.  Betaald parkeren in de buurt.

Je kunt ook online meedoen, in Zoom.

Na afloop van de workshop kun je met elkaar napraten en netwerken, op locatie én online in Zoom.

> Ik doe mee in Sterrenzicht in Utrecht

> Ik schrijf me in voor online deelname

Maandag 18 september 2023 14:00-15:15

Relatieproblemen, neem je verantwoordelijkheid!

Workshop in De Roos bij Netwerkcafé Amsterdam

Relatietherapeut Alex Berendsen neemt je mee op reis naar Een Diep Verbonden (Werk)relatie: hoe je van ‘Strijd en Afstand’ naar ‘Eenheid en Intimiteit’ komt.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik doe mee in De Roos

Meer informatie

Ontdek de sleutel tot het oplossen van relatieproblemen - neem je eigen verantwoordelijkheid! Dit geldt ook voor werkrelaties.

Ben jij op zoek naar een manier om je relatieproblemen effectief aan te pakken? Wil je weer harmonie, passie en diepe verbinding ervaren? Dan is deze workshop speciaal voor jou ontworpen.

In deze boeiende workshop leer je niet alleen de diepere oorzaken van veel voorkomende relatieproblemen kennen, maar ook hoe je actief kunt werken aan het herstellen en versterken van je relaties. Of je nu geplaagd wordt door constante ruzies, strijd en frustraties, of juist merkt dat de vonk in je relatie is gedoofd en intimiteit ver te zoeken is, Alex heeft de oplossing voor jou.

Alex Berendsen zal je begeleiden bij het ontdekken van de kracht van het nemen van je eigen verantwoordelijkheid. Je leert hoe je zelf positieve veranderingen kunt initiëren die een diepgaand effect hebben op je relatie. Door bewust te worden van je eigen gedrag, overtuigingen en gevoelens, kun je de dynamiek in je relatie transformeren en een liefdevolle verbinding creëren.

In deze workshop wisselt Alex stukjes theorie af met oefeningen.

Alex Berendsen (Alex Berendsen) is een gepassioneerde professional die niet alleen een opmerkelijke carrièreswitch heeft gemaakt, maar ook zijn liefdesleven volledig heeft getransformeerd. Met zijn diepgaande kennis van Emotionally Focused Therapy (EFT) en zijn empathische aanpak, is hij de ideale persoon om je te begeleiden op jouw reis naar een gezonde en evenwichtige (werk)relatie.

Deze workshop vindt plaats in De Roos, P.C. Hooftstraat 183, 1071 BW Amsterdam. Let op: ingang De Roos ligt in het Vondelpark, via het terras.  Goed bereikbaar met fiets en ov. Parkeren is kostbaar.

Deze workshop wordt NIET online uitgezonden!

Na afloop van de workshop kun je met elkaar napraten en netwerken, op locatie én online.

> Ik doe mee in De Roos

Maandag 18 september 2023 15:30-16:30

Het goede gesprek

Workshop in De Roos bij Netwerkcafé Amsterdam

Ga met coach Els Breedveld oefenen hoe je een gesprek begint en gaande houdt in verschillende situaties.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik doe mee in De Roos

Meer informatie

Iedereen heeft het weleens: je bent in een situatie waarin je de mensen niet kent en je wilt een gesprek beginnen. Of je moet in gesprek gaan met onbekenden, bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek. Of je moet een gesprek aangaan met iemand met wie je een probleem hebt. Hoe begin je, hoe hou je het gesprek gaande en hoe krijg je de informatie die je wilt?

Soms gaat het vanzelf. Maar als dat niet zo is, kun je het hulpmiddel STARR gebruiken. STARR staat voor Situatie, Taak, Actie, Resultaat en Reflectie. Tijdens deze workshop legt Els dit kort uit en ga je ermee oefenen. Ook ga je LSD toepassen: Luisteren, Samenvatten, Doorvragen. Je zult zien, oefening baart kunst.

Jij en je deelnemers gaan aan de slag met een onderwerp dat je zelf in kunt brengen. Maar Els zorgt ook voor onderwerpen van gesprek waar je het in tweetallen over kunt hebben. Doe mee, oefen mee en sta in de toekomst stevig in je schoenen bij elk gesprek!

Els Breedveld  heeft tijdens haar werk in veel verschillende functies als leidinggevende en teamlid veel gesprekken gevoerd. Ook is ze opgeleid als coach. Ze vindt het goede gesprek de basis van samenwerken en coachen. Belangrijk genoeg om het aandacht te geven!

Deze workshop vindt plaats in De Roos, P.C. Hooftstraat 183, 1071 BW Amsterdam. Let op: ingang De Roos ligt in het Vondelpark, via het terras.  Goed bereikbaar met fiets en ov. Parkeren is kostbaar. Na afloop van de workshop kun je met elkaar napraten en netwerken.

Deze workshop wordt NIET online uitgezonden!

Na afloop van de workshop kun je met elkaar napraten en netwerken.

> Ik doe mee in De Roos

Donderdag 14 september 2023 15:30–17:00

Jacs financieel spreekuur

Persoonlijk online consult

Zit jij op dit moment met een vraag waarin geld een rol speelt? Bijvoorbeeld over inkomen, pensioen, schulden, hypotheek, sparen, beleggen, financiële planning, studiekosten of een testament?

Ervaren en veelzijdig financieel expert Jac Mertens helpt je graag in een persoonlijk online gesprek van een half uur met tips waar je wat aan hebt. 

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik wil een afspraak boeken

Meer informatie

Veel mensen praten er niet graag over, maar geld speelt een rol bij vrijwel alles in je leven. Hoe je omgaat met geld? Dit kan het verschil maken tussen dagelijks piekeren over te weinig geld of het beheersbaar houden en opbouwen van een buffer voor nu en later.  

Jac Mertens vindt het leuk om je inzicht te laten krijgen in je financiële situatie en in mogelijkheden waarop jij je geld voor je kunt laten werken. Zijn motto: laat je eigen geld en kennis meer en beter renderen.

Of het nu gaat over inkomsten, pensioen, schulden, hypotheek, sparen, beleggen, financiële planning, investeren in jezelf of in je eigen bedrijf, tijdens het gratis financieel spreekuur helpt Jac je gegarandeerd een stap verder.

Jac Mertens heeft een lange carrière achter de rug als financieel adviseur, vermogensbeheerder en financieel coach. Hij weet als geen ander dat de manier waarop wij omgaan met geld het verschil kan maken tussen royaal leven of alleen maar óverleven. Hij helpt mensen graag om daarvoor de goede afwegingen te maken. 

Let op: je kunt een afspraak van 30 minuten boeken op een tijdvak dat nog vrij is. Geen tijdvak meer vrij? Volgende maand heb je weer een kans!

> Ik wil een afspraak boeken

Vrijdag 15 september 2023 13:30-16:30 (met pauze)

Jouw nieuwe werkgever binnen handbereik

Workshop in Pand P bij Netwerkcafé Eindhoven

Stel je eens voor dat Claudia Bouwens jou leert om met één telefoontje aan tafel te komen bij een organisatie die jij kiest. Niet als sollicitant…, maar vooral als mens om te praten met een ander mens, die de functie uitoefent die jij ambieert? Wat zou dat met jouw eigenwaarde doen?

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik doe mee in Pand P

Meer informatie

Jouw accu is weer opgeladen na de zomervakantie. Met goede moed ga je (weer) op zoek naar werk. Maar het valt niet mee: een vicieuze cirkel van vacatures zoeken, brieven schrijven en afwijzingen ontvangen. Te oud, overgekwalificeerd, te weinig ervaring, iemand anders sluit beter aan.

Claudia heeft zelf (meermaals) aanspraak moeten maken op een uitkering. Dat doe je niet uit vrije wil. Zij weet dus als geen ander hoe het is om langs de kant te staan.

En daarbij verandert de arbeidsmarkt continu. Toch houden we op één of andere manier vast aan de routine van solliciteren zoals we allemaal ooit geleerd hebben. Dát kan anders!

Tijdens deze inspiratiesessie neemt Claudia je mee in haar visie, haar waarheid op het gebied van het huidige solliciteren. Je krijgt tips en trucs om anders te denken en het samen te doen.

Weet jij bij welke werkgever jij eens een kijkje achter de voordeur wenst? Misschien kan Claudia je een ingang bieden. Tijdens deze workshop gaat ze LIVE voor een aantal deelnemers actief aan de slag. Zorg er dus voor dat je jezelf goed voorbereidt, noteer vooraf namen en telefoonnummers en houd je agenda vrij want misschien ben jij de gelukkige voor wie Claudia gaat bellen, waar je bij bent.

Claudia Bouwens (Claudia Bouwens) heeft misschien wel als grootste talent haar verbindingskracht en helpt ondernemers, organisaties en hun medewerkers graag in hun groei. Het is haar missie om de mindset van mensen te (k)raken. Want laten we eerlijk zijn, vaak sta je zelf in de weg van je succes. Belemmerende overtuigingen als “wie zit op mij te wachten” of de angst voor een nee, weerhouden je om jezelf optimaal te presenteren en die mooie baan te veroveren. Claudia creëert beweging.

Deze workshop vindt plaats in Pand P, Leenderweg 65, 5614 HL Eindhoven, goed bereikbaar met fiets en bus, betaald parkeren.

Na afloop van de workshop kun je napraten en netwerken in Pand P.

> Ik doe mee in Pand P

Dinsdag 12 september 2023 16:00-17:00

Kort met Karin

Persoonlijke online speedcoachsessie

Loop je ergens tegenaan op dit moment op het gebied van je loopbaan, levensgeluk of, gewoon, je ‘zijn’?  

Met bewustzijnscoach Karin Witte kun je tijdens een persoonlijke speedcoachsessie van 20 minuten jouw specifieke vraag bespreken en een stap verder komen. 

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik wil een afspraak boeken

Meer informatie

Heb jij een specifieke hulpvraag en zou je daar graag met een coach kort over van gedachten willen wisselen zonder je tot een uitgebreid coachingstraject te verplichten?

Misschien is dan 'speedcoaching' van Werken voor Elkaar iets voor jou!

Tijdens een speedcoachsessie ‘Kort met Karin’ heb je online 1-op-1 een gesprek met bewustzijnscoach Karin Witte. Zij is 20 minuten speciaal voor jou beschikbaar, zodat je zeker weet dat je gehoord en gezien wordt. Een mooie kans om te benutten.

Als basis van deze maandelijkse speedcoachsessies kunnen tal van hulpvragen dienen. Eigenlijk alles wat met je ‘levensgeluk’ en je ‘zijn’ te maken heeft. Je kunt bijvoorbeeld vragen stellen op het gebied van solliciteren, je loopbaan, je persoonlijke ontwikkeling, waar je tegenaan loopt in je dagelijks leven of een ander onderwerp dat je zelf inbrengt.

Het resultaat is altijd dat je (meer) inzicht en begrip krijgt en een stukje bewustwording waardoor je zelf weer verder kunt.

Dus gun jezelf dit cadeautje en boek een afspraak! 

Karin Witte (coachinbewustzijn) is onder andere coach in bewustzijn en ondersteunt mensen door op basis van hun ingebrachte vraag inzicht, begrip en bewustwording te creëren met betrekking tot henzelf of hun situatie. Karin faciliteert een setting waarin mensen zich gehoord en gezien voelen en kunnen ontspannen. Zij inspireert, motiveert en daagt uit. Haar werkwijze is intuïtief, persoonlijk, met zachte kracht en spiegelend zonder oordeel.

Let op: je kunt een afspraak van 20 minuten boeken op een tijdvak dat nog vrij is. Geen tijdvak meer vrij? Over twee weken heb je weer een kans!

Deze speedcoachsessie vindt plaats in Zoom.

> Ik wil een afspraak boeken

Woensdag 13 september 2023 14:00-15:30

Slim omgaan met je energie

Wandelworkshop in het Vondelpark bij Netwerkcafé Amsterdam

Gediplomeerd instructeur Bas-Jan de Bruijn laat je kennismaken met ChiWalking, een vorm van lopen die je behoedt voor blessures en je helpt efficiënt met je energie om te gaan.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik wandel mee in het Vondelpark

Meer informatie

Tijdens de pandemie bestreden veel mensen de stress van het binnen zitten en online werken met een van de weinige dingen die je toen nog kon doen: wandelingetjes maken.

Wandelen is een geweldige manier lichamelijke inspanning te combineren met geestelijke ontspanning. En als je het regelmatig doet, is het ook nog eens goed voor je gezondheid. Dat geldt helemaal voor ChiWalking, een vorm van lopen die je behoedt voor blessures.

In deze workshop laat gediplomeerd instructeur Bas-Jan de Bruijn je ervaren hoe ChiWalking je slim laat omgaan met je energie, waardoor je moeiteloos en pijnvrij voor je plezier kunt lopen.

ChiWalking is geschikt voor iedereen. Voor beginners die direct goed willen leren wandelen, vanaf elke leeftijd. Voor geoefende lopers die blessuregevoelig zijn en pijnvrij willen gaan of blijven lopen. Voor geoefende lopers die sneller willen worden. En ook voor mensen met burn-out of gezondheidsklachten waarvoor lopen door de dokter wordt geadviseerd.

Bas-Jan de Bruijn (Loop Hard met Bas-Jan) ontdekte op zijn 47ste het hardlopen. Toen zijn onervaren looptechniek leidde tot blessureleed werd hij gewezen op Danny Dreyer’s boek ‘ChiRunning’. De andere manier van bewegen en beleven sprak hem direct aan. In 2019 rondde hij de opleiding tot ChiRunning ChiWalking Instructeur af. Bas-Jan brengt zijn liefde en ook zijn passie voor het hardlopen en wandelen nu graag over op anderen.

Deze wandelworkshop vindt plaats in het Vondelpark in Amsterdam, start- en eindpunt De Roos, P.C. Hooftstraat 183, 1071 BW Amsterdam. Let op: ingang De Roos ligt in het Vondelpark, via het terras.  Goed bereikbaar met fiets en ov. Parkeren is kostbaar.

Na afloop van de workshop kun je met elkaar napraten en netwerken.

> Ik wandel mee in het Vondelpark

Vrijdag 8 september 2023 13:30-15:30 (met pauze)

Vergroot jouw werkgeluk

Workshop online + in de Letterbak bij Netwerkcafé Alkmaar

Werkgelukcoach Myrna Seekles legt uit wat werkgeluk is en hoe je het beïnvloedt. Bovendien geeft zij je praktische tools om meteen met je werkgeluk aan de slag te gaan.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik doe mee in de Letterbak in Alkmaar

> Ik schrijf me in voor online deelname

Meer informatie

Wat bedoeld wordt met geluk in de liefde of in het spel, is voor de meeste mensen wel duidelijk. Maar wanneer ben je nou gelukkig in je werk?

‘Werkgeluk’ is een woord dat steeds meer gebruikt wordt in de maatschappij. Wat betekent het eigenlijk en hoe wordt werkgeluk bepaald? En ook belangrijk: hoe kun je er invloed op uitoefenen?

In haar workshop vertelt werkgelukcoach Myrna Seekles jou er alles over! Bovendien geeft zij je praktische tools om meteen met je werkgeluk aan de slag te gaan.

“Werkgeluk zorgt ervoor dat mensen meer gaan doen van dat waar zij blij van worden, met meer zelfvertrouwen in hun (werk)leven durven te staan maar ook beter voor zichzelf gaan zorgen zodat die burn-out aan hen voorbij gaat”, licht Myrna alvast een tipje van de sluier op.

Schrijf je in en vergroot ook jóuw (werk)geluk!

Myrna Seekles (Myrna Seekles) is werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg en heeft een opleiding in de positieve psychologie gedaan. Zij coacht mensen vol passie op het gebied van werkgeluk en draagt met veel plezier bij aan de groei en persoonlijke ontwikkeling van anderen.

Deze workshop vindt plaats in de Letterbak, Edisonweg 10-12, 1821 BN Alkmaar. Goed bereikbaar met fiets en ov. Parkeren is gratis. 

Je kunt ook online meedoen, in Zoom.

Na afloop van de workshop kun je met elkaar napraten en netwerken, op locatie én online.

> Ik doe mee in de Letterbak in Alkmaar

> Ik schrijf me in voor online deelname

Deelnemer workshop aan het woord

Erg prettig om naar te luisteren, rustig en duidelijk. Goede uitleg en nuttige oefeningen. Ideeën gekregen om mijn verhaal in brieven en gesprekken anders op te bouwen.

Vrijdag 25 augustus 2023 10:00-12:00 (met pauze)

Van bar naar podium

Workshop online + in het Zaanhotel bij Netwerkcafé Zaanstad

Spreektrainer Gert-Jan van Büseck laat je ervaren hoe ook jij zonder angst de aandacht kunt vragen bij een feestje of netwerkborrel.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik doe mee in het Zaanhotel in Zaandam

Meer informatie

Hoeveel mensen spreek je nu echt op een netwerkborrel? Gezellig bij de bar, misschien drie of vier. De meesten spreek je niet.

Wat als je de gelegenheid hebt om in korte tijd iedereen te laten weten wie je bent en wat je voor de ander kan betekenen. Vanaf het podium, met een microfoon in je hand en alle aandacht op je gericht. Zou je het doen, of heb je last van spreekangst?

In deze levendige workshop geeft spreektrainer Gert-Jan van Büseck je een kijkje in de wereld van spreken in het openbaar en laat hij je ervaren hoe ook jij dat heel makkelijk onder de knie krijgt!

Gert-Jan van Büseck (GJTalks.nl) heeft jarenlange podiumervaring als workshopleider, presentatie- , video- en spreektrainer en beoefenaar van stand-upcomedy. Enthousiast, energiek en altijd met een vleugje humor deelt hij graag zijn kennis en ervaring met als doel op anderen het plezier en nut van openbaar spreken over te brengen

LET OP: vanwege verbouwing van het Zaantheater wordt deze workshop gegeven in het Zaanhotel. Deze workshop wordt gegeven in het Zaanhotel, Ebbehout 22, 1507 EA Zaandam (vlakbij  het Station). Goed bereikbaar met fiets, openbaar vervoer en auto, betaald parkeren in de omgeving.

Na afloop kun je een half uur napraten op locatie én in Zoom.

> Ik doe mee in het Zaanhotel in Zaandam

Deelnemer workshop aan het woord

Klasseworkshop, vol praktische tips en levensechte antwoorden. Lekker nuchter, zonder slogantalk of zweverig gedoe. Weer even opnieuw geleerd hoe je met je netwerk aan de slag gaat.

Woensdag 23 augustus 2023 16:00–17:30

Vraag het aan Vera

Persoonlijk online advies

Werk zoeken is gewoon hard werken. Heb je behoefte aan input van iemand die daar zelf veel ervaring mee heeft?

Job- en loopbaancoach Vera Ros helpt je tijdens een gratis persoonlijk online consult van 30 minuten graag weer verder op weg.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik wil een afspraak boeken

Meer informatie

Vijftigers hebben de toekomst op de arbeidsmarkt! Zij brengen immers veel talenten, kennis en ervaring mee. Maar je moet die kansen wel zien en daar werk van maken. Jobcoach Vera Ros weet uit eigen ervaring dat dat een stuk makkelijker klinkt dan het is.

Vind je het bijvoorbeeld lastig om écht in actie en uit je comfort zone te komen? Vraag je je af welk werk nog meer bij jou past en hoe je dat kunt bereiken? Of wil je tips over solliciteren en netwerken?

Laat je dan in een persoonlijk online gesprek van 30 minuten met Vera motiveren om een volgende stap te zetten.

Vera Ros maakte switches naar journalistiek, jobcoaching en nu naar ondernemerschap. Door vallen en opstaan ontdekte zij hoe elke ervaring je iets nieuws kan brengen en dat je nooit bent uitgeleerd. Zij is nieuwsgierig naar jouw verhaal en helpt je graag op weg.

Let op: je kunt een afspraak van 30 minuten boeken op een tijdvak dat nog vrij is. Geen tijdvak meer vrij? Volgende maand heb je weer een kans!

> Ik wil een afspraak boeken

Donderdag 24 augustus 2023 16:00–17:30

Inzicht met Reinier

Persoonlijk online consult

Heb je in jouw leven of zoektocht naar nieuw werk telkens last van eenzelfde probleem? 

Coach Reinier Kelderman laat je tijdens een gratis persoonlijk online consult van 30 minuten inzicht krijgen in je probleem en ervaren waar de oplossing ligt.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik wil een afspraak boeken

Meer informatie

Loop jij in jouw leven of zoektocht naar werk steeds tegen dezelfde vraagstelling of een terugkerend probleem of patroon aan? En vind je het moeilijk om de betreffende vraag te beantwoorden, het probleem op te lossen of het patroon te doorbreken?

Dan helpt organisatieadviseur en coach Reinier Kelderman je in een kort online consult om daar inzicht in te krijgen. Dat doet hij de opstellingen-methode. Daarmee word je je bewust van de onbewuste kennis die je al hebt om tot een goede oplossing te komen voor jouw vraag of dilemma.

Voorbeelden van zulke vragen zijn: ‘hoe kijkt een toekomstige werkgever naar mij’, ‘ik weet niet wat voor werk ik wil doen’, ‘ik vind het lastig om keuzes te maken’ en ‘ik ben onzeker’.

Reinier Kelderman is organisatieadviseur, interim-manager en coach. In zijn organisatieadvieswerk bekijkt hij organisaties als een systeem en gebruikt hij veelvuldig de opstellingen-methode. Met deze methode helpt hij ook individuele personen om inzicht te krijgen in de moeilijke situaties die zich voordoen in hun leven, werk en familie.

Let op: je kunt een afspraak van 30 minuten boeken op een tijdvak dat nog vrij is. Geen tijdvak meer vrij? Volgende maand heb je weer een kans!

> Ik wil een afspraak boeken

Dinsdag 22 augustus 2023 16:00–17:30

Shereens loopbaanconsult

Persoonlijk online advies

Zit je met een vraag over je volgende loopbaanstap of loop je aan tegen een praktische vraag tijdens jouw zoektocht naar nieuw werk?

Leg hem voor aan loopbaan- en stijlcoach Shereen Leissius. In een gratis persoonlijk consult van 30 minuten helpt ze jou een stap verder in de goede richting!

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik wil een afspraak boeken

Meer informatie

Je bent op zoek naar nieuw werk. Dan komen er allerlei vragen op je af.

Bijvoorbeeld: Wil ik eigenlijk wel verder in het soort werk dat ik altijd deed? Wat zou ik óók kunnen doen? Welk werk zou dan bij mij passen, en welk soort werkgever?

Maar ook: Hoe vind ik leuk en passend werk.? Hoe zorg ik dat ik aan tafel kom bij een werkgever. Ze zeggen dat ik meer kans maakt als ik een 'kruiwagen' hebt, maar hoe pak ik dat dan aan? Hoe zorg ik dat ik in mijn sollicitatie goed uit de verf kom, hoe kan ik me daar het beste op voorbereiden?

Dit zijn maar een paar voorbeelden van vragen waar loopbaancoach en stylist Shereen Leissius jou bij kan helpen in een persoonlijk online gesprek van 30 minuten.

Shereen Leissius houdt zich haar hele werkende leven al bezig met coachen, stylen en adviseren van mensen op gebied van werk en op persoonlijk vlak. Ze houd ervan om mensen te ondersteunen in het maken van keuzes in hun loopbaan. Het vergroten van zelfvertrouwen staat hierbij voor haar centraal.

Let op: je kunt een afspraak van 30 minuten boeken op een tijdvak dat nog vrij is. Geen tijdvak meer vrij? Volgende maand heb je weer een kans!

> Ik wil een afspraak boeken

Woensdag 23 augustus 2023 10:30–12:00

Ontdek de zorg

Workshop online bij Netwerkcafé Eindhoven

Overweeg jij een overstap naar zorg en welzijn? Wil jij in je werk graag iets voor een ander betekenen? En heb je bijvoorbeeld vragen over opleiding, werkvelden en mogelijkheden? Dan is deze workshop Ontdek de Zorg voor jou!

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik doe online mee

Meer informatie

Tijdens deze online workshop nemen Diann de Jong en Agnes Wijma van Transvorm je mee in de wereld van zorg en welzijn. Je krijgt informatie over allerlei aspecten van werken in de zorg.

Zo vertellen Diann en Agnes over de verschillende werkvelden zoals ouderenzorg, thuiszorg en gehandicaptenzorg. Ze geven je een beeld van de actuele en toekomstige arbeidsmarkt voor zorg en welzijn met de daarbij behorende kansen in Noord-Brabant. En je hoort meer over jouw mogelijkheden in de verschillende werkvelden, op verschillende niveaus.

Hierbij komen ook werken & leren trajecten aan bod, zowel BBL opleidingstrajecten op MBO-niveau als Duale opleidingstrajecten op HBO-niveau.

Je ontvangt handige tips & tools en uiteraard is er ook tijd om jouw vragen te stellen over werken en leren binnen zorg en welzijn.

Hoewel deze workshop gaat over de zorg in Noord-Brabant, is er voor andere regio’s ook informatie terug te vinden via Ontdekdezorg.nl.

Diann de Jong en Agnes Wijma zijn consulent Leren en werken bij Transvorm, het samenwerkingsverband van werkgevers in de sector zorg en welzijn in Noord-Brabant. Diann houdt zich intensief bezig met Ik Zorg adviesgesprekken, webinars en coördinatie van Ik Zorg activiteiten. Agnes legt graag de focus op de kwaliteiten en groeikansen van mensen vanuit haar ervaring als hrd- en opleidingsadviseur, coach en trainer.

Deze bijeenkomst vindt online plaats in Zoom.

Na afloop is er gelegenheid tot napraten.

> Ik doe online mee

Maandag 21 augustus 2023 14:00-15:00 

Denk eens out of the box!

Workshop online + in De Roos bij Netwerkcafé Amsterdam

Interim officemanager, reiziger en storyteller Annemieke Nijdam helpt je aan de hand van haar eigen verhaal om jouw angst om een nieuwe weg in te slaan uit te dagen. 

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik doe mee in De Roos

> Ik schrijf me in voor online deelname

Meer informatie

Tijdens deze workshop vertelt Annemieke Nijdam hoe ze haar (werkende) leven 180 graden draaide na een burn-out op haar 45e. Aan de hand van haar eigen verhaal laat ze jou zien hoe je jouw mitsen en maren, bezwaren en angsten om een nieuw, onbekend pad te kiezen kunt pareren. Ze geeft je inzicht in welke rol jouw eigen gedachten spelen en leert je denken in mogelijkheden en het benutten van kansen.

Annemieke legt je ook uit wat het verschil is tussen een snelweg en een bospad, hoe je twee paden tegelijk kunt bewandelen op weg naar nieuwe kansen op de arbeidsmarkt. En bovendien triggert ze jou om naar dat fluisterende stemmetje te luisteren dat we allemaal hebben, wat ons zoveel te zeggen heeft, maar waar we nauwelijks meer naar (durven te) luisteren.

Abacadabra? Kom naar haar workshop en laat je meenemen out of that box!  

Annemieke Nijdam (On Her Way) ging in 2017 na een burn-out op 47-jarige leeftijd voor langere tijd alleen op reis. Het werd een reis van 15 maanden, de reis van haar leven, die leidde tot het leven dat ze nu leidt: een locatie-onafhankelijk leven met reizen als vast onderdeel, een leven waarin ze haar uiteenlopende talenten, passies en interesses kwijt kan en het verschil kan maken.

Deze workshop vindt plaats in De Roos, P.C. Hooftstraat 183, 1071 BW Amsterdam. Let op: ingang De Roos ligt in het Vondelpark, via het terras.  Goed bereikbaar met fiets en ov. Parkeren is kostbaar.

Je kunt ook online meedoen, in Zoom.

Na afloop van de workshop kun je met elkaar napraten en netwerken, op locatie én online.

> Ik doe mee in De Roos

> Ik schrijf me in voor online deelname

Maandag 21 augustus 2023 15:30-16:30 

LoopbaanLef

Workshop online + in De Roos bij Netwerkcafé Amsterdam

Oefenmeester in durven Rob Smits laat je zien hoe je als een “Loopbaan-Ondernemer” met LoopbaanLef verder komt in je zoektocht naar werk. 

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik doe mee in De Roos

> Ik schrijf me in voor online deelname

Meer informatie

Zou jij jezelf kunnen zien als een “Loopbaan-Ondernemer” in je eigen loopbaan? Wat zou je daarvoor nodig hebben? Volgens Rob Smits zijn dat een beetje LoopbaanLef en een ondernemende attitude: “In de huidige tijd is ondernemerschap sowieso een competentie die steeds belangrijker is geworden.”

Rob noemt zich ‘oefenmeester in durven’. Zijn aanpak kenmerkt zich door veel doen, oefenen en spelen. Iets uitproberen wat je voorheen niet durfde heeft vaak meer effect dan er eindeloos over praten.

Zelf sprong hij op zijn 50ste in het diepe, toen hij zijn baan als senior loopbaanadviseur bij ProActief UvA opzegde en de stap waagde om als zelfstandige verder te gaan. Zijn Bureau Voor Durf onderscheidt zich door inzet van Amsterdams Lef en Zaans Pragmatisme.

Rob voert jou mee in een verhaal waarbij jij inzicht krijgt in jouw keuzeproces van durven. En na zijn workshop durf jij jouw opties, mogelijkheden en ideeën uit te spreken.

Rob Smits (Bureau Voor Durf) is oefenmeester in durven. Op zijn 50e begon hij met lef/durf als zelfstandige en helpt anderen sindsdien grip op en/of beweging in werk, ondernemerschap en loopbaan te krijgen en zo de juiste keuzes te maken. Hij traint en coacht startende ondernemers en zzp’ers om verder te komen in hun ondernemerschap. 

Deze workshop vindt plaats in De Roos, P.C. Hooftstraat 183, 1071 BW Amsterdam. Let op: ingang De Roos ligt in het Vondelpark, via het terras.  Goed bereikbaar met fiets en ov. Parkeren is kostbaar.

Je kunt ook online meedoen, in Zoom.

Na afloop van de workshop kun je met elkaar napraten en netwerken, op locatie én online.

> Ik doe mee in De Roos

> Ik schrijf me in voor online deelname

Vrijdag 18 augustus 2023 09:30-11:00

Bepaal jouw doelen

Wandelworkshop in het Stadswandelpark bij Netwerkcafé Eindhoven

Met coach voor wereldveranderaars Marthe Renders en coach en loopbaanadviseur Anneke Graven ga je in gesprek over jouw doelen en de stappen die je wilt zetten om die te bereiken.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik wandel mee in het Stadswandelpark

Meer informatie

Met gebruik van jouw zintuigen en de elementen van de natuur gaan we in gesprek over jouw doelen en de stappen die je wilt nemen op weg naar jouw droombaan. Aan de hand van een aantal oefeningen met een natuurlijke twist bevragen jullie elkaar.

We staan stil op verschillende plekken als een soort “verkeersdrempels”. Hier stop je even met lopen en praten en herhaal je het laatst gezegde nog een keer. Na deze bewuste pauze vervolgen we de wandeling. Nemen je plannen en stappen nu een andere wending, dan als je gewoon door zou hebben gepraat? En veranderen je plannen daardoor ook?

Neem gerust iemand mee naar deze inspirerende wandeling. Meld deze persoon dan wel even aan via de website. En ben je nog geen vijftigplus en ook geïnteresseerd in deze wandeling, meld je dan ook aan.

Marthe Renders (Ficino Consulting & Coaching) MSc, MBA en gecertificeerd coach voor wereldveranderaars, is al meer dan zeven jaar coach op het gebied van harmonie tussen tijd en energie. Net als haar belangrijkste doelgroep combineert zij carrière, gezin, zelfzorg en mantelzorg. Niet altijd moeiteloos, en goed energiemanagement is een voorwaarde om deze combinatie tot een succes te maken! 

Anneke Graven is gecertificeerd coach, trainer en loopbaanadviseur en gepassioneerd in het ondersteunen van werkzoekers bij het aanpakken van persoonlijke veranderthema's en het beantwoorden van loopbaanvragen. Samen met jou bewandelt Anneke het pad naar jouw persoonlijke en professionele succes.

Deze wandelworkshop vindt plaats in het Stadswandelpark in Eindhoven, start- en eindpunt Stadspaviljoen, Albertdingk Thijmlaan 1, 5615 EB Eindhoven. Goed bereikbaar met fiets en ov. 

Verzamelen in het Stadspaviljoen tussen 09:00 uur en 09:30 uur. De wandeling is van 09:30 - 11:00 uur.

Na afloop van de workshop kun je met elkaar napraten en netwerken in het Stadspaviljoen. Wij trakteren op koffie en thee.

> Ik wandel mee in het Stadspark

Deelnemer wandelworkshop aan het woord

De workshopleider vertelde meer dan de geijkte dingen die je op internet leest. Ik herkende veel punten die ze besprak. De workshop zette me aan tot nadenken en zelfreflectie en gaf me beter inzicht in wat nu belangrijk voor me is.

Woensdag 16 augustus 2023 16:00–17:30

Kanskijken met Karina

Persoonlijk online consult

Je verlangt naar leuk werk, werk dat écht bij je past. Maar je ziet op dit moment even niet meer hoe je daarmee verder komt.

Dan zit je goed bij ontwikkelcoach Karina de Groot. Zij laat je in een persoonlijke consult van een half uur kansen ontdekken om jouw verlangen waar te maken.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik wil een afspraak boeken

Meer informatie

Je zit vast. Het lijkt of je midden in dichte mist staat, je ziet niet meer welke kant je op kunt.

Je voelt een sterk verlangen om verder te komen in jouw zoektocht naar nieuw werk. Werk waarin je jouw ervaring en talenten kunt laten gelden, waar je lol in hebt. 

Maar je ziet op dit moment even geen kansen meer. 

Ontwikkelcoach Karina de Groot is fan van Einsteins tegeltjeswijsheid: “Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg”. 

Zij helpt jou met een duidelijke en directe aanpak om met nieuwe ogen naar jezelf te kijken. En van daaruit richting te vinden en stappen te zetten om jouw verlangen naar leuk en vervullend werk waar te maken.

Karina de Groot (Buffelcoaching.com) was het na jarenlange ervaring in de uitzendbranche zat om 'vierkante mensen in ronde vacatures te stoppen'. Ze gelooft dat als je werk zoekt dat aansluit bij je aanleg, je daar vanzelf succesvol in wordt. Stop met buffelen, start met leven!

Let op: je kunt een afspraak van 30 minuten boeken op een tijdvak dat nog vrij is. Geen tijdvak meer vrij? Volgende maand heb je weer een kans!

> Ik wil een afspraak boeken

Donderdag 17 augustus 2023 16:00–17:00

Ingrid denkt mee

Online meedenksessie

Wereldburger en avonturier Ingrid van Büseck deelt graag haar kennis en ervaring met jou en de andere deelnemers als je een vraag hebt over werk, solliciteren of het leven in het algemeen.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik schrijf me in voor online deelname

Meer informatie

Heb je een vraag over werk vinden of solliciteren? Tijdens deze online meedenksessie kun je daarover op informele basis in gesprek gaan, steun ervaren en nieuwe inzichten krijgen.

Want hoe lang je ook zelf al met jouw vraag bezig bent, in gesprek met Ingrid en de andere deelnemers komen er toch ideeën naar voren waar je zelf nooit aan had gedacht, maar die je wel kunnen helpen bij het zoeken naar werk, of iets anders dat voor jou belangrijk is.

Ingrid van Büseck geeft richting aan het denken en denkt zelf ook mee!

Ingrid van Büseck vindt het leuk om mensen te stimuleren en uit te dagen. Ze kan putten uit een rijke levenservaring als ondernemer, kosmopoliet en avonturier. Ze is niet te beroerd om op basis daarvan kritische vragen te stellen en gevraagd en ongevraagd advies te geven.

Deze bijeenkomst vindt online plaats in Zoom.

Na afloop is er gelegenheid tot napraten.

> Ik schrijf me in voor online deelname

Woensdag 9 augustus 2023 14:00-15:30

Veerkracht voor vijftigplussers

Wandelworkshop in het Vondelpark bij Netwerkcafé Amsterdam

Wandelcoach Rebecca Hageman neemt jou mee in de buitenlucht en laat je ervaren hoe jij je geestelijke en lichamelijke veerkracht kunt verhogen.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik wandel mee in het Vondelpark

Meer informatie

Omgaan met tegenvallers en doorzetten als het nodig is, daar heb je veerkracht voor nodig. Superbelangrijk als je in het proces zit van het zoeken naar werk of het starten van een onderneming.

Hoe je daar spelenderwijs aan kunt werken, leer je van wandelcoach Rebecca Hageman. Zij neemt je mee in het Vondelpark voor een gezamenlijke wandeling vol tips, trucs en ervaringen om gezond te bewegen, je hoofd tot rust te brengen en met aandacht te genieten van de natuur om je heen.

Zo zorg je dat jij de uitdagingen die op jouw pad komen, met een gezonde geest en een gezond lichaam tegemoet kunt blijven treden.

Rebecca Hageman werkte tien jaar als trainer fysieke belasting en ergocoach en is al decennialang langeafstandswandelaar en sloeproeier. Wat je van haar leert in de workshop, past ze ook toe in haar eigen leven.

Deze wandelworkshop vindt plaats in het Vondelpark in Amsterdam, start- en eindpunt De Roos, P.C. Hooftstraat 183, 1071 BW Amsterdam. Let op: ingang De Roos ligt in het Vondelpark, via het terras.  Goed bereikbaar met fiets en ov. Parkeren is kostbaar.

Na afloop van de workshop kun je met elkaar napraten en netwerken.

> Ik wandel mee in het Vondelpark

Donderdag 10 augustus 2023 15:30–17:00

Jacs financieel spreekuur

Persoonlijk online consult

Zit jij op dit moment met een vraag waarin geld een rol speelt? Bijvoorbeeld over inkomen, pensioen, schulden, hypotheek, sparen, beleggen, financiële planning, studiekosten of een testament?

Ervaren en veelzijdig financieel expert Jac Mertens helpt je graag in een persoonlijk online gesprek van een half uur met tips waar je wat aan hebt. 

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik wil een afspraak boeken

Meer informatie

Veel mensen praten er niet graag over, maar geld speelt een rol bij vrijwel alles in je leven. Hoe je omgaat met geld? Dit kan het verschil maken tussen dagelijks piekeren over te weinig geld of het beheersbaar houden en opbouwen van een buffer voor nu en later.  

Jac Mertens vindt het leuk om je inzicht te laten krijgen in je financiële situatie en in mogelijkheden waarop jij je geld voor je kunt laten werken. Zijn motto: laat je eigen geld en kennis meer en beter renderen.

Of het nu gaat over inkomsten, pensioen, schulden, hypotheek, sparen, beleggen, financiële planning, investeren in jezelf of in je eigen bedrijf, tijdens het gratis financieel spreekuur helpt Jac je gegarandeerd een stap verder.

Jac Mertens heeft een lange carrière achter de rug als financieel adviseur, vermogensbeheerder en financieel coach. Hij weet als geen ander dat de manier waarop wij omgaan met geld het verschil kan maken tussen royaal leven of alleen maar óverleven. Hij helpt mensen graag om daarvoor de goede afwegingen te maken. 

Let op: je kunt een afspraak van 30 minuten boeken op een tijdvak dat nog vrij is. Geen tijdvak meer vrij? Volgende maand heb je weer een kans!

> Ik wil een afspraak boeken

Vrijdag 28 juli 2023 10:00-12:00

Wat wil je nu écht?

Workshop online + in het Zaanhotel bij Netwerkcafé Zaanstad

Met een duidelijk doel voor ogen haal je meer uit het leven, zegt lifecoach Karina de Groot. Met laagdrempelige oefeningen laat ze jou in deze workshop ontdekken wat jij uit je leven en je (nieuwe) werk wilt halen!

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik doe mee in het Zaanhotel in Zaandam

> Ik schrijf me in voor online deelname

Meer informatie

Elk mens kan op een bepaald moment in zijn leven vast komen te zitten. Of dit nu vast is in je werk, in je privéleven of simpelweg in je denkwijze.

Het lijkt alsof je te midden van hele dichte mist staat en je ziet niet meer welke kant je op wilt. Je bent je focus, je richting of je doel kwijt.

Karina de Groot is ervan overtuigd dat je met een duidelijk doel voor ogen veel meer uit het leven kan halen dan je nu doet. Zeker als je ook weet welke stappen je kunt zetten om je doelen te behalen.

Veel mensen laten zich leiden door het ritme van het leven, of erger nog, door de sleur van alledag. Een bekend citaat van Albert Einstein is : “Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg”. Dus één ding weet je zeker, als je nu geen stappen zet, heb je over een paar jaar nog steeds hetzelfde gevoel als nu. Je zit gevangen in je huidige leven.

In deze workshop helpt Karina je daar verandering in te brengen. Door middel van laagdrempelige oefeningen laat ze jou ontdekken wat je écht wilt!

Karina de Groot (Buffelcoaching.com) was het na jarenlange ervaring in de uitzendbranche zat om 'vierkante mensen in ronde vacatures te stoppen'. Ze gelooft dat als je werk doet dat aansluit bij je talent of je passie, je daar vanzelf succesvol in wordt. Stop met buffelen, start met leven!

LET OP: vanwege verbouwing van het Zaantheater wordt deze workshop gegeven in het Zaanhotel. Deze workshop wordt gegeven in het Zaanhotel, Ebbehout 22, 1507 EA Zaandam (vlakbij  het Station). Goed bereikbaar met fiets, openbaar vervoer en auto, betaald parkeren in de omgeving.

Je kunt ook online meedoen, via Zoom.

Na afloop kun je een half uur napraten op locatie én in Zoom.

> Ik doe mee in het Zaanhotel in Zaandam

> Ik schrijf me in voor online deelname

Deelnemer workshop aan het woord

De laagdrempelige manier van vertellen, de interactie met de deelnemers, het enthousiasme van de workshopleider, alles nodigde uit om er meteen iets mee te gaan doen!

Dinsdag 25 juli 2023 16:00–17:30

Shereens loopbaanconsult

Persoonlijk online advies

Zit je met een vraag over je volgende loopbaanstap of loop je aan tegen een praktische vraag tijdens jouw zoektocht naar nieuw werk?

Leg hem voor aan loopbaan- en stijlcoach Shereen Leissius. In een gratis persoonlijk consult van 30 minuten helpt ze jou een stap verder in de goede richting!

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik wil een afspraak boeken

Meer informatie

Je bent op zoek naar nieuw werk. Dan komen er allerlei vragen op je af.

Bijvoorbeeld: Wil ik eigenlijk wel verder in het soort werk dat ik altijd deed? Wat zou ik óók kunnen doen? Welk werk zou dan bij mij passen, en welk soort werkgever?

Maar ook: Hoe vind ik leuk en passend werk.? Hoe zorg ik dat ik aan tafel kom bij een werkgever. Ze zeggen dat ik meer kans maakt als ik een 'kruiwagen' hebt, maar hoe pak ik dat dan aan? Hoe zorg ik dat ik in mijn sollicitatie goed uit de verf kom, hoe kan ik me daar het beste op voorbereiden?

Dit zijn maar een paar voorbeelden van vragen waar loopbaancoach en stylist Shereen Leissius jou bij kan helpen in een persoonlijk online gesprek van 30 minuten.

Shereen Leissius houdt zich haar hele werkende leven al bezig met coachen, stylen en adviseren van mensen op gebied van werk en op persoonlijk vlak. Ze houd ervan om mensen te ondersteunen in het maken van keuzes in hun loopbaan. Het vergroten van zelfvertrouwen staat hierbij voor haar centraal.

Let op: je kunt een afspraak van 30 minuten boeken op een tijdvak dat nog vrij is. Geen tijdvak meer vrij? Volgende maand heb je weer een kans!

> Ik wil een afspraak boeken

Donderdag 27 juli 2023 16:00–17:30

Inzicht met Reinier

Persoonlijk online consult

Heb je in jouw leven of zoektocht naar nieuw werk telkens last van eenzelfde probleem? 

Coach Reinier Kelderman laat je tijdens een gratis persoonlijk online consult van 30 minuten inzicht krijgen in je probleem en ervaren waar de oplossing ligt.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik wil een afspraak boeken

Meer informatie

Loop jij in jouw leven of zoektocht naar werk steeds tegen dezelfde vraagstelling of een terugkerend probleem of patroon aan? En vind je het moeilijk om de betreffende vraag te beantwoorden, het probleem op te lossen of het patroon te doorbreken?

Dan helpt organisatieadviseur en coach Reinier Kelderman je in een kort online consult om daar inzicht in te krijgen. Dat doet hij de opstellingen-methode. Daarmee word je je bewust van de onbewuste kennis die je al hebt om tot een goede oplossing te komen voor jouw vraag of dilemma.

Voorbeelden van zulke vragen zijn: ‘hoe kijkt een toekomstige werkgever naar mij’, ‘ik weet niet wat voor werk ik wil doen’, ‘ik vind het lastig om keuzes te maken’ en ‘ik ben onzeker’.

Reinier Kelderman is organisatieadviseur, interim-manager en coach. In zijn organisatieadvieswerk bekijkt hij organisaties als een systeem en gebruikt hij veelvuldig de opstellingen-methode. Met deze methode helpt hij ook individuele personen om inzicht te krijgen in de moeilijke situaties die zich voordoen in hun leven, werk en familie.

Let op: je kunt een afspraak van 30 minuten boeken op een tijdvak dat nog vrij is. Geen tijdvak meer vrij? Volgende maand heb je weer een kans!

> Ik wil een afspraak boeken

Vrijdag 21 juli 2023 13:30-14:30

Werk vinden via social media

Workshop online + in Pand P bij Netwerkcafé Eindhoven

Marketingadviseur Maaike Gulden leert je hoe je social media kunt inzetten om op te vallen bij potentiële werkgevers en je nieuwe baan te vinden.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik doe mee in Pand P

> Ik schrijf me in voor online deelname

Meer informatie

Je kunt niet meer zonder social media. Ook voor het vinden van werk. Weet je niet zeker hoe jij jezelf het beste kunt presenteren op social media om jouw kansen op werk te vergroten? Of hoe je dit slim inzet om een nieuwe baan te vinden? Dan is deze workshop voor jou.

Maaike gaat je leren:

Na het volgen van deze workshop ben je veel beter voorbereid om jezelf te presenteren op social media en vergroot jij jouw kansen op het vinden van werk.

Maaike Gulden (The Marketing Factory) heeft ruim vijftien jaar diverse verkoop- en marketingfuncties gewerkt bij grote organisaties. Nu is zij zelfstandig marketingadviseur en begeleidt ze allerlei bedrijven bij het opzetten van (online) marketingprojecten. Ze schrijft, spreekt, traint en adviseert op het gebied van sociale media en online marketing.

Deze workshop vindt plaats in Pand P, Leenderweg 65, 5614 HL Eindhoven, goed bereikbaar met fiets en bus, betaald parkeren.

Je kunt ook online meedoen, in Zoom.

Na afloop van de workshop kun je napraten en netwerken, in Pand P en online.

> Ik doe mee in Pand P

> Ik schrijf me in voor online deelname

Vrijdag 21 juli 2023 15:00-16:00

Buddy werkt

Workshop online + in Pand P bij Netwerkcafé Eindhoven

Hoor van projectleider Margot Chamuleau én Marjan Hesling hoe werkzoekende vijftigplussers via Buddy Werkt kunnen profiteren van persoonlijke begeleiding door vrijwilligers uit het bedrijfsleven.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik doe mee in Pand P

> Ik schrijf me in voor online deelname

Meer informatie

Vind jij het ook hard werken om een nieuwe baan of uitdaging te vinden? Voel jij je daarin wel eens alleen staan? Ga je twijfelen aan je eigen kunnen?

Buddy Werkt is een programma van drie maanden waarin je gekoppeld wordt aan een vrijwillige buddy uit het bedrijfsleven.

De buddy is jouw maatje in de zoektocht naar werk. Hij of zij is een luisterend oor, een klankbord en soms een springplank naar een nieuwe kans.

In de afgelopen twee jaar deden bijna 200 werkzoekenden mee aan het programma. 90% van de deelnemers geeft aan dat men na het programma beter voorbereid en sterker staat op de arbeidsmarkt. 70% van hen vindt uiteindelijk werk.

Projectleider Margot Chamuleau vertelt in deze informatieworkshop samen met Marjan Hesling hoe ’t in de praktijk werkt en wat het oplevert. En natuurlijk hoe jíj kunt meedoen aan Buddy Werkt. 

Margot Chamuleau zet zich als projectleider bij Ergon in Eindhoven ervoor in om mensen met een arbeidsmarktuitdaging de weg naar passend werk te laten vinden.

Marjan Hesling  is adviseur leren en werken bij Leerwerkloket Zuidoost-Brabant. Zij was communicatieadviseur bij Ergon en als zodanig betrokken bij Buddy werkt. Marjan is ook oud teamlid van Werken voor Elkaar.

Deze workshop vindt plaats in Pand P, Leenderweg 65, 5614 HL Eindhoven, goed bereikbaar met fiets en bus, betaald parkeren.

Je kunt ook online meedoen, in Zoom.

Na afloop van de workshop kun je napraten en netwerken, in Pand P en online.

> Ik doe mee in Pand P

> Ik schrijf me in voor online deelname

Woensdag 19 juli 2023 16:00–17:30

Kanskijken met Karina

Persoonlijk online consult

Je verlangt naar leuk werk, werk dat écht bij je past. Maar je ziet op dit moment even niet meer hoe je daarmee verder komt.

Dan zit je goed bij ontwikkelcoach Karina de Groot. Zij laat je in een persoonlijke consult van een half uur kansen ontdekken om jouw verlangen waar te maken.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik wil een afspraak boeken

Meer informatie

Je zit vast. Het lijkt of je midden in dichte mist staat, je ziet niet meer welke kant je op kunt.

Je voelt een sterk verlangen om verder te komen in jouw zoektocht naar nieuw werk. Werk waarin je jouw ervaring en talenten kunt laten gelden, waar je lol in hebt. 

Maar je ziet op dit moment even geen kansen meer. 

Ontwikkelcoach Karina de Groot is fan van Einsteins tegeltjeswijsheid: “Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg”. 

Zij helpt jou met een duidelijke en directe aanpak om met nieuwe ogen naar jezelf te kijken. En van daaruit richting te vinden en stappen te zetten om jouw verlangen naar leuk en vervullend werk waar te maken.

Karina de Groot (Buffelcoaching.com) was het na jarenlange ervaring in de uitzendbranche zat om 'vierkante mensen in ronde vacatures te stoppen'. Ze gelooft dat als je werk zoekt dat aansluit bij je aanleg, je daar vanzelf succesvol in wordt. Stop met buffelen, start met leven!

Let op: je kunt een afspraak van 30 minuten boeken op een tijdvak dat nog vrij is. Geen tijdvak meer vrij? Volgende maand heb je weer een kans!

> Ik wil een afspraak boeken

Donderdag 20 juli 2023 16:00–17:00

Ingrid denkt mee

Online meedenksessie

Wereldburger en avonturier Ingrid van Büseck deelt graag haar kennis en ervaring met jou en de andere deelnemers als je een vraag hebt over werk, solliciteren of het leven in het algemeen.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik schrijf me in voor online deelname

Meer informatie

Heb je een vraag over werk vinden of solliciteren? Tijdens deze online meedenksessie kun je daarover op informele basis in gesprek gaan, steun ervaren en nieuwe inzichten krijgen.

Want hoe lang je ook zelf al met jouw vraag bezig bent, in gesprek met Ingrid en de andere deelnemers komen er toch ideeën naar voren waar je zelf nooit aan had gedacht, maar die je wel kunnen helpen bij het zoeken naar werk, of iets anders dat voor jou belangrijk is.

Ingrid van Büseck geeft richting aan het denken en denkt zelf ook mee!

Ingrid van Büseck vindt het leuk om mensen te stimuleren en uit te dagen. Ze kan putten uit een rijke levenservaring als ondernemer, kosmopoliet en avonturier. Ze is niet te beroerd om op basis daarvan kritische vragen te stellen en gevraagd en ongevraagd advies te geven.

Deze bijeenkomst vindt online plaats in Zoom.

Na afloop is er gelegenheid tot napraten.

> Ik schrijf me in voor online deelname

Dinsdag 18 juli 2023 10:00-11:00

Je weg vinden met Soul Body Fusion® 

Kennismaking in Boerderij Roodnoot in Utrecht bij Netwerkcafé Utrecht

Natuurcoach Daniëlle Langendijk laat je kennismaken met Soul Body Fusion®, een proces dat veranderingen in je leven aanjaagt en het zelfhelende vermogen van je lichaam versterkt. Zo kunnen de juiste mensen en dingen (zoals een leuke baan) op je pad komen.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik schrijf me in voor deelname bij boerderij Roodnoot

Meer informatie

Uit eigen ervaring weet Daniëlle Langendijk hoe het is om zonder werk te zijn en hoe je de juiste dingen weer op je pad kan laten komen. Omdat het haar zoveel heeft gebracht, vertelt ze je graag over haar ervaringen, hoe je het zelf in een dag kunt leren en wat het je kan brengen.

Voor Daniëlle is Soul Body Fusion® de aanjager van veranderingen op alle vlakken in je leven. Met als resultaat een moeiteloos en gelukkig leven. In jouw flow en in jouw kracht. In het proces van Soul Body Fusion® kunnen blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten en wordt het zelfhelende vermogen van je lichaam versterkt. Lichaam en geest komen weer in balans. Zo kunnen de juiste mensen en dingen, zoals een leuke baan, op je pad komen. En kun je moeiteloos je eigen weg vinden.

Je wordt uitgenodigd om mee te doen om dit ook zelf te kunnen ervaren. Meedoen mag, het hoeft niet. Ga lekker luisteren en ervaren wat het met je doet.

Daniëlle Langendijk is leraar Soul Body Fusion® en natuurcoach. Zij leidt mensen in Nederland en België op zodat zij Soul Body Fusion® kunnen toepassen. Soul Body Fusion is ook verweven met haar werk als natuurcoach. Zij brengt mensen weer “in beweging” en begeleidt hen in hun persoonlijke ontwikkeling .

Deze workshop wordt gegeven in Boerderij Roodnoot,Oude Vleutenseweg 31-35, 3641 BE Utrecht , goed bereikbaar met fiets en OV (Station Utrecht Leidse Rijn (en dan 7 minuten wandelen), of bus 73, 28 of 38 vanaf Centraal Station Utrecht (en dan ook 7 minuten wandelen). .  Gratis parkeren in de buurt.

Na afloop van de workshop kun je met elkaar napraten en netwerken onder het genot van een (alcoholvrij) biertje bij Stadsbrouwerij Roodnoot.

> Ik schrijf me in voor deelname bij boerderij Roodnoot

Dinsdag 18 juli 2023 11:30-12:45

Nieuwe initiatievenmarkt

Nieuwe initiatieven in Boerderij Roodnoot in Utrecht bij Netwerkcafé Utrecht

Op deze initiatieven markt komen een aantal verschillende sprekers kort iets vertellen over hun eigen werk of opleiding of organisatie om anderen te inspireren. Er is veel mogelijkheid om met de sprekers in gesprek te gaan en met elkaar. Als afsluiting is er een kleine bierproeverij bij bierbrouwerij Roodnoot.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik schrijf me in voor deelname bij boerderij Roodnoot

Meer informatie

In een uur gaan verschillende professionals een korte presentatie geven over verschillende onderwerpen.

Vanaf 11 uur een demonstratie wol spinnen met Else Marie van Poeteren

Evelien van der Waa (www.alseenhuisdierdoodgaat.nl) is dierenarts en mede-oprichter van het online Platform als een huisdier doodgaat. Hier vinden diereigenaren en dierprofessionals alles over het levenseinde van gezelschapsdieren. 

Multipassionate Alexandra van der Vis is hobbyboer, beheert een schaapskudde en geeft paardencoaching.

Verbindingsarchitect Dineke Oudijk  (www.g-e-i.nl) en Verbindingsarchtitect spoort verbindingskansen op, is innovatief en creatief op allerlei gebieden Zij bouwt mee aan creatieve verbindingskansen en schrijft korte japanse gedichten (Haiku's).

Deze workshop wordt gegeven in Boerderij Roodnoot,Oude Vleutenseweg 31-35, 3641 BE Utrecht , goed bereikbaar met fiets en OV (Station Utrecht Leidse Rijn (en dan 7 minuten wandelen), of bus 73, 28 of 38 vanaf Centraal Station Utrecht (en dan ook 7 minuten wandelen). .  Gratis parkeren in de buurt.

Na afloop van de workshop kun je met elkaar napraten en netwerken onder het genot van een (alcoholvrij) biertje bij Stadsbrouwerij Roodnoot.

> Ik schrijf me in voor deelname bij boerderij Roodnoot

Maandag 17 juli 2023 14:00-15:00 

Vrijwilligerswerk helpt je verder

Workshop online + in De Roos bij Netwerkcafé Amsterdam

Matchmaker Leo Böke neemt je mee in de wondere wereld van vrijwilligerswerk: wat zijn jouw mogelijkheden en wat krijg je ervoor terug?

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik doe mee in De Roos

> Ik schrijf me in voor online deelname

Meer informatie

Denk je erover na om vrijwilligerswerk te doen, maar weet je niet goed wat bij je past? In deze workshop krijg je van Leo een concreet verhaal over de dagelijkse praktijk. En wat het voor jou kan betekenen bij je zoektocht naar een nieuwe baan.

In alle buurten van Amsterdam staan buurtteams klaar voor de bewoners. De medewerkers van Combiwel denken met hen mee en ondersteunen ze waar nodig. Voor de oplossing kijken zij naar wat de bewoners zelf kunnen en hoe hun omgeving kan helpen. Soms kan een makkelijk antwoord op hun vraag al genoeg zijn. En hebben ze meer ondersteuning nodig? Dan maken de buurtteammedewerkers samen met de bewoners een plan!

Leo neemt je mee in de wondere wereld van het vrijwilligerswerk bij Combiwel Buurtteam. Wat zijn jouw interesses en vaardigheden die je als vrijwilliger zou willen inzetten? En hoe kan hij jou helpen bij het vinden van passend vrijwilligerswerk? Bij een Buurtteam of via hun netwerk. Wat zijn de mogelijkheden bij Combiwel en wat krijg je ervoor terug?

Leo Böke (Combiwel) is buurtteammedewerker met als specialisatie coördinatie vrijwillige inzet in Amsterdam West. Hij is vooral matchmaker. Hij matcht vraag en aanbod van vrijwilligers, regelt alle vereiste formaliteiten en verzorgt trainingen, workshops en intervisie ter bevordering van de deskundigheid van vrijwilligers.

Deze workshop vindt plaats in De Roos, P.C. Hooftstraat 183, 1071 BW Amsterdam. Let op: ingang De Roos ligt in het Vondelpark, via het terras.  Goed bereikbaar met fiets en ov. Parkeren is kostbaar.

Je kunt ook online meedoen, in Zoom.

Na afloop van de workshop kun je met elkaar napraten en netwerken, op locatie én online.

> Ik doe mee in De Roos

> Ik schrijf me in voor online deelname

Maandag 17 juli 2023 15:30-16:30 

Ontspannen solliciteren

Workshop online + in De Roos bij Netwerkcafé Amsterdam

Met lichaamsbewustzijnscoach Daniëlle Noach ga je oefenen je kracht terug te pakken in stressvolle momenten, zoals je sollicitatiegesprek.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik doe mee in De Roos

> Ik schrijf me in voor online deelname

Meer informatie

In stressvolle momenten, zoals een sollicitatiegesprek, lijkt het soms alsof je gedachten met je aan de haal gaan. Alsof je zenuwen je volledig in de ban hebben. Daar wil je van weg en dat werkt meestal averechts.

Tijdens deze workshop leert Daniëlle jou je bewust te worden op mentaal en fysiek niveau dat die ‘zenuwen’ slechts signalen zijn.

Zodat je, op het moment dat je deze belemmeringen ervaart tijdens een sollicitatiegesprek, kunt terugvallen op de geleerde tools. In deze interactieve workshop ga je oefenen met aandacht en energie weer terugbrengen naar jezelf. Ga je aan de slag met heel praktische en eenvoudige tools om je kracht weer terug te pakken.

Het resultaat? Een gevoel van diep vertrouwen dat je uitstraling en je ervaring positief zal beïnvloeden.

Daniëlle Noach ging van secretaresse/PA op de Zuidas naar lichaamsbewustzijnscoach: je lijf is je coach. Daniëlle geeft coaching & lichaamswerk. Terug naar gevoel en intuïtie. Zij begeleidt volwassenen en kinderen die weerstand ervaren in stressvolle momenten. Graag deelt zij kennis, ervaring en inzichten om te inspireren.

Deze workshop vindt plaats in De Roos, P.C. Hooftstraat 183, 1071 BW Amsterdam. Let op: ingang De Roos ligt in het Vondelpark, via het terras.  Goed bereikbaar met fiets en ov. Parkeren is kostbaar.

Je kunt ook online meedoen, in Zoom.

Na afloop van de workshop kun je met elkaar napraten en netwerken, op locatie én online.

> Ik doe mee in De Roos

> Ik schrijf me in voor online deelname

Donderdag 13 juli 2023 15:30–17:00

Jacs financieel spreekuur

Persoonlijk online consult

Zit jij op dit moment met een vraag waarin geld een rol speelt? Bijvoorbeeld over inkomen, pensioen, schulden, hypotheek, sparen, beleggen, financiële planning, studiekosten of een testament?

Ervaren en veelzijdig financieel expert Jac Mertens helpt je graag in een persoonlijk online gesprek van een half uur met tips waar je wat aan hebt. 

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik wil een afspraak boeken

Meer informatie

Veel mensen praten er niet graag over, maar geld speelt een rol bij vrijwel alles in je leven. Hoe je omgaat met geld? Dit kan het verschil maken tussen dagelijks piekeren over te weinig geld of het beheersbaar houden en opbouwen van een buffer voor nu en later.  

Jac Mertens vindt het leuk om je inzicht te laten krijgen in je financiële situatie en in mogelijkheden waarop jij je geld voor je kunt laten werken. Zijn motto: laat je eigen geld en kennis meer en beter renderen.

Of het nu gaat over inkomsten, pensioen, schulden, hypotheek, sparen, beleggen, financiële planning, investeren in jezelf of in je eigen bedrijf, tijdens het gratis financieel spreekuur helpt Jac je gegarandeerd een stap verder.

Jac Mertens heeft een lange carrière achter de rug als financieel adviseur, vermogensbeheerder en financieel coach. Hij weet als geen ander dat de manier waarop wij omgaan met geld het verschil kan maken tussen royaal leven of alleen maar óverleven. Hij helpt mensen graag om daarvoor de goede afwegingen te maken. 

Let op: je kunt een afspraak van 30 minuten boeken op een tijdvak dat nog vrij is. Geen tijdvak meer vrij? Volgende maand heb je weer een kans!

> Ik wil een afspraak boeken

Vrijdag 14 juli 2023 13:30-15:30 (met pauze)

Waardegericht leven

Workshop online + in de Letterbak bij Netwerkcafé Alkmaar

Tijdens deze optimistische workshop ga je samen met verandercoach Mariëtte Nauta jouw persoonlijke waarden afstoffen en oppoetsen om met regie in je eigen leven de zomer in te gaan.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik doe mee in de Letterbak in Alkmaar

> Ik schrijf me in voor online deelname

Meer informatie

Heb jij ook het gevoel een stukje identiteit kwijt te zijn geraakt bij het verliezen van je werk? Vraag jij je af wie je bent zonder werk? Je staat hierin niet alleen. In de huidige maatschappij ontlenen veel mensen hun identiteit aan het beroep dat ze uitvoeren. Maar je bent niet wat je doet, je waardigheid als persoon is niet gekoppeld aan je bezigheden op het werk.

We hebben de afgelopen jaren steeds meer de focus op het werk gelegd. Natuurlijk is het belangrijk dat we genoeg geld verdienen om een goed leven te kunnen leiden. De vraag is alleen of werken een voorwaarde is om ons waardevol te voelen. Wist je dat mensen op hun sterfbed het meest spijt hebben van het feit dat ze te weinig naar hun eigen waarden hebben geleefd en te veel hebben gewerkt?

Tijd dus om je tijdens deze workshop te laten inspireren jouw persoonlijke waarden af te stoffen en op te poetsen. Met deze waarden krijg je een kompas in handen om jouw leven, ook tijdelijk zonder werk, een waardevolle invulling te geven.

Ben je nieuwsgierig geworden en heb je zin in een optimistische workshop? Meld je dan direct aan en koers met regie in je eigen leven de zomer in!

Mariëtte Nauta heeft als verandercoach diverse organisatieveranderingen begeleid. Daarbij kwamen  analytisch denken, creativiteit, bewustwording en filosofie samen. Toen haar persoonlijke omstandigheden veranderden kwamen deze ervaringen goed van pas om haar situatie te begrijpen en positie te duiden. Deze ervaring wil Mariëtte graag met jou delen.

Deze workshop vindt plaats in de Letterbak, Edisonweg 10-12, 1821 BN Alkmaar. Goed bereikbaar met fiets en ov. Parkeren is gratis. 

Je kunt ook online meedoen, in Zoom.

Na afloop van de workshop kun je met elkaar napraten en netwerken, op locatie én online.

> Ik doe mee in de Letterbak in Alkmaar

> Ik schrijf me in voor online deelname

Woensdag 12 juli 2023 14:00-15:30

Bosbaden met Manon

Wandelworkshop in het Vondelpark bij Netwerkcafé Amsterdam

Bosbaden (Shinrin-yoku in het Japans) geeft je rust en zelfinzicht doordat je je verbindt met de natuur. Bosbadgids (in opleiding) Manon Oosterhof nodigt je uit om te ontsnappen aan de hectiek van alledag.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik wandel mee in het Vondelpark

Meer informatie

Als je op zoek bent naar werk, kan dat veel van je vragen. Steeds maar jezelf promoten en gefocust blijven op wat je wilt en kunt. Met bosbaden kom je weer in de ontspanning en ontstaat er ruimte voor inzicht en reflectie.

Bosbaden is een manier om de natuur te beleven en is ontstaan in Japan. De overheid zette het in de jaren 80 in tegen de toenemende stress en burn-outklachten.

Intuïtief weten we wel dat de natuur een helende werking heeft, maar de gezondheidseffecten van bosbaden zijn ook wetenschappelijk aangetoond. Je voelt je minder gestrest, je hebt meer energie en je immuunsysteem krijgt een boost.

Bosbaden is je weer verbonden voelen met jouw natuurlijke omgeving. Door ons hectische leven zijn we onze verbinding met de natuur een stukje kwijtgeraakt. Zodoende help ik je om je weer open te stellen voor de natuur en al je zintuigen te gebruiken. Iedereen kan bosbaden.

Wil je meer weten over bosbaden, lees dan dit blog.

Manon Oosterhof (Oosterhof Trainingen) begeleidt jou bij zinvol en plezierig werken en het voorkomen van stress en burn-outklachten. Zij volgt een opleiding tot ‘bosbadgids’ om mensen weer in contact te brengen met de rustgevende en gezonde werking van de natuur.

Deze wandelworkshop vindt plaats in het Vondelpark in Amsterdam, start- en eindpunt De Roos, P.C. Hooftstraat 183, 1071 BW Amsterdam. Let op: ingang De Roos ligt in het Vondelpark, via het terras.  Goed bereikbaar met fiets en ov. Parkeren is kostbaar.

Na afloop van de workshop kun je met elkaar napraten en netwerken.

> Ik wandel mee in het Vondelpark

Deelnemer workshop aan het woord

De spreekster vertelde meer dan de geijkte dingen die je op internet leest. Ik herkende veel punten die ze besprak. De workshop zette me aan tot nadenken en zelfreflectie en gaf me beter inzicht in wat nu belangrijk voor me is.

Dinsdag 27 juni 2023 16:00–17:30

Shereens loopbaanconsult

Persoonlijk online advies

Zit je met een vraag over je volgende loopbaanstap of loop je aan tegen een praktische vraag tijdens jouw zoektocht naar nieuw werk?

Leg hem voor aan loopbaan- en stijlcoach Shereen Leissius. In een gratis persoonlijk consult van 30 minuten helpt ze jou een stap verder in de goede richting!

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik wil een afspraak boeken

Meer informatie

Je bent op zoek naar nieuw werk. Dan komen er allerlei vragen op je af.

Bijvoorbeeld: Wil ik eigenlijk wel verder in het soort werk dat ik altijd deed? Wat zou ik óók kunnen doen? Welk werk zou dan bij mij passen, en welk soort werkgever?

Maar ook: Hoe vind ik leuk en passend werk.? Hoe zorg ik dat ik aan tafel kom bij een werkgever. Ze zeggen dat ik meer kans maakt als ik een 'kruiwagen' hebt, maar hoe pak ik dat dan aan? Hoe zorg ik dat ik in mijn sollicitatie goed uit de verf kom, hoe kan ik me daar het beste op voorbereiden?

Dit zijn maar een paar voorbeelden van vragen waar loopbaancoach en stylist Shereen Leissius jou bij kan helpen in een persoonlijk online gesprek van 30 minuten.

Shereen Leissius houdt zich haar hele werkende leven al bezig met coachen, stylen en adviseren van mensen op gebied van werk en op persoonlijk vlak. Ze houd ervan om mensen te ondersteunen in het maken van keuzes in hun loopbaan. Het vergroten van zelfvertrouwen staat hierbij voor haar centraal.

Let op: je kunt een afspraak van 30 minuten boeken op een tijdvak dat nog vrij is. Geen tijdvak meer vrij? Volgende maand heb je weer een kans!

> Ik wil een afspraak boeken

Woensdag 28 juni 2023 16:00–17:30

Vraag het aan Vera

Persoonlijk online advies

Werk zoeken is gewoon hard werken. Heb je behoefte aan input van iemand die daar zelf veel ervaring mee heeft?

Job- en loopbaancoach Vera Ros helpt je tijdens een gratis persoonlijk online consult van 30 minuten graag weer verder op weg.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik wil een afspraak boeken

Meer informatie

Vijftigers hebben de toekomst op de arbeidsmarkt! Zij brengen immers veel talenten, kennis en ervaring mee. Maar je moet die kansen wel zien en daar werk van maken. Jobcoach Vera Ros weet uit eigen ervaring dat dat een stuk makkelijker klinkt dan het is.

Vind je het bijvoorbeeld lastig om écht in actie en uit je comfort zone te komen? Vraag je je af welk werk nog meer bij jou past en hoe je dat kunt bereiken? Of wil je tips over solliciteren en netwerken?

Laat je dan in een persoonlijk online gesprek van 30 minuten met Vera motiveren om een volgende stap te zetten.

Vera Ros maakte switches naar journalistiek, jobcoaching en nu naar ondernemerschap. Door vallen en opstaan ontdekte zij hoe elke ervaring je iets nieuws kan brengen en dat je nooit bent uitgeleerd. Zij is nieuwsgierig naar jouw verhaal en helpt je graag op weg.

Let op: je kunt een afspraak van 30 minuten boeken op een tijdvak dat nog vrij is. Geen tijdvak meer vrij? Volgende maand heb je weer een kans!

> Ik wil een afspraak boeken

Maandag 26 juni 2023 10:00-11:30

In je kracht komen en blijven

Online workshop

Coach, trainer en trainingsacteur Michelle Klitsie en Jorine Kuiper leren je om in je kracht te komen. Wanneer je gaat staan voor wie je bent en wat je toe te voegen hebt tijdens een sollicitatie, dan word je aantrekkelijk voor werkgevers.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik schrijf me in voor online deelname

Meer informatie

Blijven staan voor wie je bent, wat je wilt en wat je kan. Samen op reis gaan om te ontdekken waar je in een sollicitatie invloed op hebt, en hierin bewuste keuzes kunt maken. Zo ga jij ervaren dat tijdens deze workshop door korte theorie en vooral krachtige praktische oefeningen je inzicht gaat creëren en plezier gaat hebben om in jouw kracht te blijven staan.

En omdat leren ook vooral leuk mag zijn brengen wij jou onze kennis met veel humor en speelsheid. Onze kernwaarden zijn VERTROUWEN, VERBINDEN & SPELEN.

Wil je zelf de regie houden in een sollicitatie? Zet dan nu de eerste stap en schrijf je in. Michelle en Jorine zien er naar uit om deze eerst stap met jou te gaan ervaren.

Michelle Klitsie en Jorine Kuiper, vormen samen Training Guru. Als loopbaancoach, trainer en trainingsacteur verzorgen zij trainingen binnen bedrijven om met plezier, effectief samen te werken. Met meer dan 20 jaar ervaring binnen het bedrijfsleven en loopbaantraining hebben zij een uniek loopbaanprogramma gemaakt.

Deze workshop vindt plaats in Zoom. Gebruik bij voorkeur een laptop of pc, dat werkt fijner dan een smartphone of tablet.

> Ik schrijf me in voor online deelname

Deelnemer workshop aan het woord

De spreekster vertelde meer dan de geijkte dingen die je op internet leest. Ik herkende veel punten die ze besprak. De workshop zette me aan tot nadenken en zelfreflectie en gaf me beter inzicht in wat nu belangrijk voor me is.

Vrijdag 23 juni 2023 10:00-12:00

Je bent meer dan goud waard

Workshop online + in het Zaantheater bij Netwerkcafé Zaanstad

Systemisch coach Jacqueline Moleres Morales gaat jou op weg helpen om jouw persoonlijke goud te ontdekken.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik doe mee in het Zaantheater in Zaandam

> Ik schrijf me in voor online deelname

Meer informatie

We leven in een bijzondere tijd waarin je volledig de kans krijgt om jezelf te laten zien. Jij bent de persoon die wij in onze maatschappij heel hard nodig hebben. Op het moment dat jij gaat opstaan en jezelf volledig laat zien in jouw authenticiteit, zul je niet alleen voor velen een bron van inspiratie zijn, maar je zult een veel groter rimpel effect creëren dan je ooit had durven dromen.

Je zit namelijk al heel lang op goud en je hebt het waarschijnlijk niet eens door. Jouw kwaliteiten als persoon, jouw levenservaring en jouw natuurlijke talenten zijn namelijk goud waard en eigenlijk nog veel meer. Maar hoe word je je daar bewust van? Want hoe goed ken je jezelf echt? En wat voor belemmerende overtuigingen draag je nog bij je?

Wij gaan in deze workshop vooral veel doen en een klein stukje persoonlijk goud ontdekken. Wat heb jij te bieden als persoon en hoe breng je dit tot leven?

Buiten jouw comfortzone wacht groei op je!

Jacqueline Moleres Morales (Jacqueline Moleres Morales) leert mensen te bekrachtigen in hun aanwezige kennis, kracht en natuurlijke talenten om succesvol te worden. Haar tools: systemisch werk, coaching met paarden, natuur, voeding en gezondheid. 

Deze workshop wordt gegeven in het Zaantheater, Nicolaasstraat 3, 1506 BB te Zaandam. Goed bereikbaar met fiets, openbaar vervoer en auto, gratis/betaald parkeren in de omgeving.

Je kunt ook online meedoen, via Zoom.

Na afloop kun je een half uur napraten op locatie én in Zoom.

> Ik doe mee in het Zaantheater in Zaandam

> Ik schrijf me in voor online deelname

Deelnemer workshop aan het woord

De laagdrempelige manier van vertellen, de interactie met de deelnemers, het enthousiasme van de workshopleider, alles nodigde uit om er meteen iets mee te gaan doen!

Woensdag 21 juni 2023 16:00–17:30

Kanskijken met Karina

Persoonlijk online consult

Je verlangt naar leuk werk, werk dat écht bij je past. Maar je ziet op dit moment even niet meer hoe je daarmee verder komt.

Dan zit je goed bij ontwikkelcoach Karina de Groot. Zij laat je in een persoonlijke consult van een half uur kansen ontdekken om jouw verlangen waar te maken.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik wil een afspraak boeken

Meer informatie

Je zit vast. Het lijkt of je midden in dichte mist staat, je ziet niet meer welke kant je op kunt.

Je voelt een sterk verlangen om verder te komen in jouw zoektocht naar nieuw werk. Werk waarin je jouw ervaring en talenten kunt laten gelden, waar je lol in hebt. 

Maar je ziet op dit moment even geen kansen meer. 

Ontwikkelcoach Karina de Groot is fan van Einsteins tegeltjeswijsheid: “Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg”. 

Zij helpt jou met een duidelijke en directe aanpak om met nieuwe ogen naar jezelf te kijken. En van daaruit richting te vinden en stappen te zetten om jouw verlangen naar leuk en vervullend werk waar te maken.

Karina de Groot (Buffelcoaching.com) was het na jarenlange ervaring in de uitzendbranche zat om 'vierkante mensen in ronde vacatures te stoppen'. Ze gelooft dat als je werk zoekt dat aansluit bij je aanleg, je daar vanzelf succesvol in wordt. Stop met buffelen, start met leven!

Let op: je kunt een afspraak van 30 minuten boeken op een tijdvak dat nog vrij is. Geen tijdvak meer vrij? Volgende maand heb je weer een kans!

> Ik wil een afspraak boeken

Donderdag 22 juni 2023 16:00–17:30

Inzicht met Reinier

Persoonlijk online consult

Heb je in jouw leven of zoektocht naar nieuw werk telkens last van eenzelfde probleem? 

Coach Reinier Kelderman laat je tijdens een gratis persoonlijk online consult van 30 minuten inzicht krijgen in je probleem en ervaren waar de oplossing ligt.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik wil een afspraak boeken

Meer informatie

Loop jij in jouw leven of zoektocht naar werk steeds tegen dezelfde vraagstelling of een terugkerend probleem of patroon aan? En vind je het moeilijk om de betreffende vraag te beantwoorden, het probleem op te lossen of het patroon te doorbreken?

Dan helpt organisatieadviseur en coach Reinier Kelderman je in een kort online consult om daar inzicht in te krijgen. Dat doet hij de opstellingen-methode. Daarmee word je je bewust van de onbewuste kennis die je al hebt om tot een goede oplossing te komen voor jouw vraag of dilemma.

Voorbeelden van zulke vragen zijn: ‘hoe kijkt een toekomstige werkgever naar mij’, ‘ik weet niet wat voor werk ik wil doen’, ‘ik vind het lastig om keuzes te maken’ en ‘ik ben onzeker’.

Reinier Kelderman is organisatieadviseur, interim-manager en coach. In zijn organisatieadvieswerk bekijkt hij organisaties als een systeem en gebruikt hij veelvuldig de opstellingen-methode. Met deze methode helpt hij ook individuele personen om inzicht te krijgen in de moeilijke situaties die zich voordoen in hun leven, werk en familie.

Let op: je kunt een afspraak van 30 minuten boeken op een tijdvak dat nog vrij is. Geen tijdvak meer vrij? Volgende maand heb je weer een kans!

> Ik wil een afspraak boeken

Dinsdag 20 juni 2023 10:00-11:00

Klaar voor ondernemerschap?

Workshop online + in Sterrenzicht bij Netwerkcafé Utrecht

Ondernemerscoaches Jef van Niel en Vera Gulickx laten je in deze ervaringsgerichte workshop ontdekken wat jouw unieke boodschap wordt op de markt die jij gaat verrijken.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik doe mee in Sterrenzicht in Utrecht

> Ik schrijf me in voor online deelname

Meer informatie

Denk jij erover na om te gaan ondernemen en vraag je je af of jij daar klaar voor bent? Dan is deze workshop voor jou. Jef van Niel en Vera Gulickx richten zich op mensen die een eigen (parttime) onderneming willen starten. 

De focus tijdens deze workshop ligt op wie jij bent, wat ondernemerschap inhoudt en wat er in de basis nodig is om een succesvolle start te maken. Je krijgt een inleiding over de onderwerpen waar Jef en Vera tijdens hun reguliere driedaagse trainingen mee aan de slag gaan. Daarmee halen zij boven water hoe jij je onderscheidt van de rest op de markt. Aan het eind van deze workshop heb je een duidelijk beeld wat ervoor nodig is om een succesvol ondernemer te worden.

Jef van Niel (Van Niel Coaching) en Vera Gulickx (Vera Gulickx) zijn al enige jaren ondernemer, zowel als coach/trainer als ook op gebieden zoals onderwijs, theater en human resources. Zij hebben al verschillende zelfstandige ondernemers getraind met als resultaat dat zij weten wat hun unieke plek is in ondernemersland.

Deze workshop wordt gegeven in Sterrenzicht, Keerkringplein 40, 3582 PM Utrecht , goed bereikbaar met fiets en OV.  Betaald parkeren in de buurt.

Je kunt ook online meedoen, in Zoom.

Na afloop van de workshop kun je met elkaar napraten en netwerken, op locatie én online in Zoom.

> Ik doe mee in Sterrenzicht in Utrecht

> Ik schrijf me in voor online deelname

Dinsdag 20 juni 2023 11:30-12:30

Je weg vinden met Soul Body Fusion® 

Kennismaking online + in Sterrenzicht bij Netwerkcafé Utrecht

Natuurcoach Daniëlle Langendijk laat je kennismaken met Soul Body Fusion, een proces dat veranderingen in je leven aanjaagt en het zelfhelende vermogen van je lichaam versterkt.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik doe mee in Sterrenzicht in Utrecht

> Ik schrijf me in voor online deelname

Meer informatie

Uit eigen ervaring weet Daniëlle Langendijk hoe het is om zonder werk te zijn en hoe je de juiste dingen weer op je pad kan laten komen. Het boek De Adelaar & de Condor van Jonette Crowley en het contact met Jonette brachten haar op het spoor van Soul Body Fusion®. Omdat het haar zoveel heeft gebracht, vertelt ze je graag over haar ervaringen, hoe je het zelf in een dag kunt leren en wat het je kan brengen.

Voor Daniëlle is Soul Body Fusion® de aanjager van veranderingen op alle vlakken in je leven. Met als resultaat een moeiteloos en gelukkig leven. In jouw flow en in jouw kracht. In het proces van Soul Body Fusion® kunnen blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten en wordt het zelfhelende vermogen van je lichaam versterkt. Lichaam en geest komen weer in balans. Zo komen de juiste mensen en dingen op je pad en kun je  moeiteloos je eigen weg vinden.

Je wordt uitgenodigd om mee te doen om dit ook zelf te kunnen ervaren. Meedoen mag, het hoeft niet. Ga lekker luisteren en ervaren wat het met je doet.

Daniëlle Langendijk is leraar Soul Body Fusion® en natuurcoach. Zij leidt mensen in Nederland en België op zodat zij Soul Body Fusion® kunnen toepassen. Soul Body Fusion is ook verweven met haar werk als natuurcoach. Zij brengt jonge mensen weer “in beweging” en begeleidt hen in hun persoonlijke ontwikkeling .

Deze workshop wordt gegeven in Sterrenzicht, Keerkringplein 40, 3582 PM Utrecht , goed bereikbaar met fiets en OV.  Betaald parkeren in de buurt.

Je kunt ook online meedoen, in Zoom.

Na afloop van de workshop kun je met elkaar napraten en netwerken, op locatie én online in Zoom.

> Ik doe mee in Sterrenzicht in Utrecht

> Ik schrijf me in voor online deelname

Maandag 19 juni 2023 14:00-15:00 

Agile Scrum: wat en hoe?

Workshop online + in De Roos bij Netwerkcafé Amsterdam

Ervaren Scrum Master Els Breedveld leert je hoe je met Agile Scrum je doelen bereikt, zowel in je werk als je privéleven.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik doe mee in De Roos

> Ik schrijf me in voor online deelname

Meer informatie

Je hoort het steeds meer: door Agile te werken, bereik je beter je doel. Agile werken is hot. En dan vooral de Agile Scrum variant. In deze workshop legt Els uit wat dit is en hoe je het kunt gebruiken.

Het leuke en nuttige van Agile Scrum is dat je nauw met elkaar samenwerkt. Daarbij maak je optimaal gebruik van de talenten en ervaring van zowel je teamleden als van jezelf. En je gaat in kleine, behapbare stappen op dat doel af.

Het kan gaan om een gezamenlijk doel of een doel wat je jezelf stelt. In het laatste geval stel je je eigen ‘team’ samen en ga je aan de slag. Je deelt je doel op in kleinere doelen. Na het bereiken van elk subdoel vier je het succes en kijk je terug om te bekijken wat goed ging en wat nog beter kan. En dan op naar het volgende doel! Bedenk alvast wat jouw doel is: tijdens de workshop starten we meteen met de eerste stappen. 

Els Breedveld is vijf jaar Scrum Master geweest bij ABN AMRO. Ze heeft diverse teams begeleid en gecoacht om Agile Scrum te werken. Els faciliteerde hun sessies en zorgde ervoor dat zij hun werk effectief, efficiënt, samen én met plezier konden doen. Ze is daarnaast opgeleid als coach, zowel een-op-een als voor teams.

Deze workshop vindt plaats in De Roos, P.C. Hooftstraat 183, 1071 BW Amsterdam. Let op: ingang De Roos ligt in het Vondelpark, via het terras.  Goed bereikbaar met fiets en ov. Parkeren is kostbaar.

Je kunt ook online meedoen, in Zoom.

Na afloop van de workshop kun je met elkaar napraten en netwerken, op locatie én online.

> Ik doe mee in De Roos

> Ik schrijf me in voor online deelname

Maandag 19 juni 2023 15:30-16:45 

Doelen stellen: zonnige blik op de toekomst

Workshop online + in De Roos bij Netwerkcafé Amsterdam

Trainer en coach Yvonne Rill helpt om je doelen te stellen en hoe je een (zonnige) blik op je toekomst houdt.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik doe mee in De Roos

> Ik schrijf me in voor online deelname

Meer informatie

Misschien ken je het wel: je wilt vormgeven aan je leven en werk, hebt een aantal opties waar je mee aan de slag kunt, en toch kom je niet tot een actie. Of je laat je afleiden door iets dat net belangrijker voor je is in het moment. Wat ook aan de hand kan zijn is dat je gedachten hebt die niet helpen om een zonnige blik op de toekomst te houden. De ‘ja-maar’ gedachte, bijvoorbeeld

In deze workshop gaan we op zoek  naar hoe je je toekomst voor je ziet, en naar hoe je richting kunt houden op de koers die je hebt uitgezet. Daarbij is het van belang om je gedachten te onderzoeken. Houden die je op je koers, of zijn die meer gericht op datgene dat minder van belang is? Of houden ze je misschien zelfs af van wat je werkelijk wilt? 

Yvonne Rill (Plata Opleidingen) heeft brede ervaring als trainer en coach (NLP en NOLOC gecertificeerd) op gebied van carrière, persoonlijk leiderschap en professionele communicatie. Op zoek naar de beweging vanuit de ervaringen in verleden, stilstaan, opnieuw kijken, meenemen wat van waarde is, op weg naar de toekomst.

Deze workshop vindt plaats in De Roos, P.C. Hooftstraat 183, 1071 BW Amsterdam. Let op: ingang De Roos ligt in het Vondelpark, via het terras.  Goed bereikbaar met fiets en ov. Parkeren is kostbaar.

Je kunt ook online meedoen, in Zoom.

Na afloop van de workshop kun je met elkaar napraten en netwerken, op locatie én online.

> Ik doe mee in De Roos

> Ik schrijf me in voor online deelname

Vrijdag 16 juni 2023 13:30-15:00

Ik voel me prima (of toch niet?)

Workshop online + in Pand P bij Netwerkcafé Eindhoven

Verandermanager Anneke Graven en mensenmanager Isabel de Haan laten je ervaren welke stappen jij moet zetten voor je nieuwe uitdaging.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik doe mee in Pand P

> Ik schrijf me in voor online deelname

Meer informatie

Het verlies van je baan, dat doet wat met je als mens. Het verandert niet alleen je dagelijkse leven en ritme maar ook de manier waarop je je voelt en naar jezelf kijkt. Bij elke verandering doorlopen wij mensen een aantal stappen. De verandercurve van Kübler-Ross maakt dit inzichtelijk en helpt de emoties te herkennen bij jezelf en bij anderen, zodat je kunt zien wat jij of die ander nodig heeft om een stap verder te komen in het veranderproces. 

Waar sta jij nu en hoe kun je tot je nieuwe baan komen?  Verandercoach Anneke Graven en Isabel de Haan bespreken  samen met jou het proces dat je doorloopt vanaf het moment dat je niet meer werkt tot het moment dat je weer klaar bent voor een nieuwe uitdaging. In deze workshop gaan we samen kijken wat jij nodig hebt en welke stappen je kan zetten richting de baan die helemaal bij jou past.  De workshop biedt waardevolle tips en handvatten voor jouw ontwikkeling op weg naar jouw droombaan. 

Isabel de Haan  Mensenmanager, momenteel ook op zoek naar de juiste baan, gaat uit van het concept ‘begrijpen om begrepen te worden’ waardoor er duidelijkheid en beweging ontstaat om je eigen potentieel te ontsluiten

Anneke Graven helpt vanuit haar bedrijf VER-AN-DER-LICHT werknemers, managers en ondernemers met verandervraagstukken op het gebied van leven en werk waar zij zelf, zonder hulp van buiten, niet meer uitkomen.  

Deze workshop vindt plaats in Pand P, Leenderweg 65, 5614 HL Eindhoven, goed bereikbaar met fiets en bus, betaald parkeren.

Je kunt ook online meedoen, in Zoom.

Na afloop van de workshop kun je napraten en netwerken, in Pand P en online.

> Ik doe mee in Pand P

> Ik schrijf me in voor online deelname

Vrijdag 16 juni 2023 15:15-15:45

Beweeg!

Workshop online + in Pand P bij Netwerkcafé Eindhoven

Sportregisseur Roel van de Sande vertelt waarom bewegen en sporten zo belangrijk is voor lichaam en geest.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik doe mee in Pand P

> Ik schrijf me in voor online deelname

Meer informatie

Sporten is goed maar vooral ontzettend leuk. Dat mag heel Eindhoven weten. Van jong tot oud, actieve of recreatieve sporters, in clubverband of individueel en van amateur tot topsporters. Dat noemen we sporten voor het leven. De plek om daar alles voor te ontdekken is Eindhoven Sport. Daar vind je alles wat je zoekt. Eindhoven Sport is de start van een dag, van een seizoen of zelfs een heel leven vol sport. 

Roel van de Sande (Eindhoven Sport) ondersteunt en adviseert Eindhovenaren welke beweging en welke sport het beste bij hun past.

Deze workshop vindt plaats in Pand P, Leenderweg 65, 5614 HL Eindhoven, goed bereikbaar met fiets en bus, betaald parkeren.

Je kunt ook online meedoen, in Zoom.

Na afloop van de workshop kun je napraten en netwerken, in Pand P en online.

> Ik doe mee in Pand P

> Ik schrijf me in voor online deelname

Woensdag 14 juni 2023 14:00-15:30

Het goede gesprek

Wandelworkshop in het Vondelpark bij Netwerkcafé Amsterdam

Ga met coach Els Breedveld op pad en oefen met haar en je medewandelaars hoe je een gesprek begint en gaande houdt in situaties met onbekenden.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik wandel mee in het Vondelpark

Meer informatie

Iedereen heeft het weleens: je bent in een situatie waarin je de mensen niet kent en je wilt een gesprek beginnen. Of je moet in gesprek gaan met onbekenden, bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek. Hoe begin je, hoe hou je het gesprek gaande en hoe krijg je de informatie die je wilt?

Soms gaat het vanzelf. Maar als dat niet zo is, kun je het hulpmiddel STARR gebruiken. STARR staat voor Situatie, Taak, Actie, Resultaat en Reflectie. Tijdens deze workshop legt Els dit kort uit en ga je ermee oefenen. Ook ga je LSD toepassen: Luisteren, Samenvatten, Doorvragen. Je zult zien, oefening baart kunst.

Jij en je medewandelaars gaan aan de slag met een onderwerp dat je zelf in kunt brengen. Maar Els zorgt ook voor onderwerpen van gesprek waar je het in tweetallen al wandelend over kunt hebben. Doe mee, oefen mee en sta in de toekomst stevig in je schoenen bij elk gesprek!

Els Breedveld  heeft tijdens haar werk in veel verschillende functies als leidinggevende en teamlid veel gesprekken gevoerd. Ook is ze opgeleid als coach. Ze vindt het goede gesprek de basis van samenwerken en coachen. Belangrijk genoeg om het aandacht te geven!

Deze wandelworkshop vindt plaats in het Vondelpark in Amsterdam, start- en eindpunt De Roos, P.C. Hooftstraat 183, 1071 BW Amsterdam. Let op: ingang De Roos ligt in het Vondelpark, via het terras.  Goed bereikbaar met fiets en ov. Parkeren is kostbaar.

Na afloop van de workshop kun je met elkaar napraten en netwerken.

> Ik wandel mee in het Vondelpark

Donderdag 15 juni 2023 16:00–17:00

Ingrid denkt mee

Online meedenksessie

Wereldburger en avonturier Ingrid van Büseck deelt graag haar kennis en ervaring met jou en de andere deelnemers als je een vraag hebt over werk, solliciteren of het leven in het algemeen.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik schrijf me in voor online deelname

Meer informatie

Heb je een vraag over werk vinden of solliciteren? Tijdens deze online meedenksessie kun je daarover op informele basis in gesprek gaan, steun ervaren en nieuwe inzichten krijgen.

Want hoe lang je ook zelf al met jouw vraag bezig bent, in gesprek met Ingrid en de andere deelnemers komen er toch ideeën naar voren waar je zelf nooit aan had gedacht, maar die je wel kunnen helpen bij het zoeken naar werk, of iets anders dat voor jou belangrijk is.

Ingrid van Büseck geeft richting aan het denken en denkt zelf ook mee!

Ingrid van Büseck vindt het leuk om mensen te stimuleren en uit te dagen. Ze kan putten uit een rijke levenservaring als ondernemer, kosmopoliet en avonturier. Ze is niet te beroerd om op basis daarvan kritische vragen te stellen en gevraagd en ongevraagd advies te geven.

Deze bijeenkomst vindt online plaats in Zoom.

Na afloop is er gelegenheid tot napraten.

> Ik schrijf me in voor online deelname

Dinsdag 13 juni 2023 16:00-17:00

Kort met Karin

Persoonlijke online speedcoachsessie

Loop je ergens tegenaan op dit moment op het gebied van je loopbaan, levensgeluk of, gewoon, je ‘zijn’?  

Met bewustzijnscoach Karin Witte kun je tijdens een persoonlijke speedcoachsessie van 20 minuten jouw specifieke vraag bespreken en een stap verder komen. 

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik wil een afspraak boeken

Meer informatie

Heb jij een specifieke hulpvraag en zou je daar graag met een coach kort over van gedachten willen wisselen zonder je tot een uitgebreid coachingstraject te verplichten?

Misschien is dan 'speedcoaching' van Werken voor Elkaar iets voor jou!

Tijdens een speedcoachsessie ‘Kort met Karin’ heb je online 1-op-1 een gesprek met bewustzijnscoach Karin Witte. Zij is 20 minuten speciaal voor jou beschikbaar, zodat je zeker weet dat je gehoord en gezien wordt. Een mooie kans om te benutten.

Als basis van deze tweewekelijkse speedcoachsessies kunnen tal van hulpvragen dienen. Eigenlijk alles wat met je ‘levensgeluk’ en je ‘zijn’ te maken heeft. Je kunt bijvoorbeeld vragen stellen op het gebied van solliciteren, je loopbaan, je persoonlijke ontwikkeling, waar je tegenaan loopt in je dagelijks leven of een ander onderwerp dat je zelf inbrengt.

Het resultaat is altijd dat je (meer) inzicht en begrip krijgt en een stukje bewustwording waardoor je zelf weer verder kunt.

Dus gun jezelf dit cadeautje en boek een afspraak! 

Karin Witte (coachinbewustzijn) is onder andere coach in bewustzijn en ondersteunt mensen door op basis van hun ingebrachte vraag inzicht, begrip en bewustwording te creëren met betrekking tot henzelf of hun situatie. Karin faciliteert een setting waarin mensen zich gehoord en gezien voelen en kunnen ontspannen. Zij inspireert, motiveert en daagt uit. Haar werkwijze is intuïtief, persoonlijk, met zachte kracht en spiegelend zonder oordeel.

Let op: je kunt een afspraak van 20 minuten boeken op een tijdvak dat nog vrij is. Geen tijdvak meer vrij? Over twee weken heb je weer een kans!

Deze speedcoachsessie vindt plaats in Zoom.

> Ik wil een afspraak boeken

Deelnemer persoonlijk consult aan het woord

Bedankt voor de goede loopbaantips! Ik ga meer aandacht geven aan de vraag wat ik zélf prettig werk vind, meer dan alleen lmaar denken aan wat de arbeidsmarkt wil.

Donderdag 8 juni 2023 15:30–17:00

Jacs financieel spreekuur

Persoonlijk online consult

Zit jij op dit moment met een vraag waarin geld een rol speelt? Bijvoorbeeld over inkomen, pensioen, schulden, hypotheek, sparen, beleggen, financiële planning, studiekosten of een testament?

Ervaren en veelzijdig financieel expert Jac Mertens helpt je graag in een persoonlijk online gesprek van een half uur met tips waar je wat aan hebt. 

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik wil een afspraak boeken

Meer informatie

Veel mensen praten er niet graag over, maar geld speelt een rol bij vrijwel alles in je leven. Hoe je omgaat met geld? Dit kan het verschil maken tussen dagelijks piekeren over te weinig geld of het beheersbaar houden en opbouwen van een buffer voor nu en later.  

Jac Mertens vindt het leuk om je inzicht te laten krijgen in je financiële situatie en in mogelijkheden waarop jij je geld voor je kunt laten werken. Zijn motto: laat je eigen geld en kennis meer en beter renderen.

Of het nu gaat over inkomsten, pensioen, schulden, hypotheek, sparen, beleggen, financiële planning, investeren in jezelf of in je eigen bedrijf, tijdens het gratis financieel spreekuur helpt Jac je gegarandeerd een stap verder.

Jac Mertens heeft een lange carrière achter de rug als financieel adviseur, vermogensbeheerder en financieel coach. Hij weet als geen ander dat de manier waarop wij omgaan met geld het verschil kan maken tussen royaal leven of alleen maar óverleven. Hij helpt mensen graag om daarvoor de goede afwegingen te maken. 

Let op: je kunt een afspraak van 30 minuten boeken op een tijdvak dat nog vrij is. Geen tijdvak meer vrij? Volgende maand heb je weer een kans!

> Ik wil een afspraak boeken

Vrijdag 9 juni 2023 13:30-15:30 (met pauze)

Loopbaankansen in de energietransitie

Workshop online + in de Letterbak bij Netwerkcafé Alkmaar

Projectleider duurzame energie Marlies van Dijk  laat je zien welke kansen er voor jou liggen in de wereld van de energietransitie.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik doe mee in de Letterbak in Alkmaar

> Ik schrijf me in voor online deelname

Meer informatie

De noodzaak om de wereld en de elektriciteitsvoorziening te verduurzamen, en daarmee onze schadelijke emissies drastisch terug te dringen, is natuurlijk helder. Daarom is er een groeiende behoefte aan mensen die willen helpen om hier vorm aan te geven. Misschien ben jij dat wel?

In deze workshop neemt Marlies je mee in de wereld van de energietransitie. Heel interactief ga je ontdekken welke vaardigheden je nodig hebt en of dit wellicht een mooie kans is voor jou.

Je hoeft je niet schrap te zetten voor een lange lezing, want we gaan in deze leuke sessie met elkaar grasduinen hoe interessant de energietransitie is, welke innovatieve ontwikkelingen er plaatsvinden en welke mooie kansen er voor jou kunnen liggen. Aan het eind van de workshop heb je een beter beeld van de energietransitie en wellicht al een paar vervolgstappen voor jezelf gedefinieerd om jouw mogelijkheden verder te gaan verkennen. 

Marlies van Dijk  is projectleider duurzame energie bij het Ontwikkelingsbedrijf NHN. Ze draait al heel wat jaren mee in de energiewereld en switchte zelf een jaar geleden naar een nieuwe werkgever na 24 jaar. Ervaringsdeskundige dus! Ook haar collega’s Gregor van den Oetelaar en Jeanine de Kleijn brengen graag hun expertise en ervaringen in op arbeidsmarktgebied.

Deze workshop vindt plaats in de Letterbak, Edisonweg 10-12, 1821 BN Alkmaar. Goed bereikbaar met fiets en ov. Parkeren is gratis. 

Je kunt ook online meedoen, in Zoom.

Na afloop van de workshop kun je met elkaar napraten en netwerken, op locatie én online.

> Ik doe mee in de Letterbak in Alkmaar

> Ik schrijf me in voor online deelname

Vrijdag 26 mei 2023 10:00-11:00

Maak impact met jouw verhaal

Workshop online + in het Zaantheater bij Netwerkcafé Zaanstad

Presentatie en storytelling trainer/coach Adda van Zanden leert jou onderscheidend en met plezier te vertellen wat jouw passie is of waar je goed in bent.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik doe mee in het Zaantheater in Zaandam

> Ik schrijf me in voor online deelname

Meer informatie

Vind jij het lastig om op netwerkbijeenkomsten iets over jezelf te vertellen en denk je dat je niks interessants te melden hebt?

In deze workshop leer je hoe jij een onderscheidende boodschap kunt neerzetten en met plezier kunt vertellen wat jouw passie is of waar je goed in bent.  Met de tips en tricks uit de TEDx Storytelling structuur,  weet jij, na deze workshop, hoe je authentiek een verhaal kunt vertellen waar je echt trots op bent.

En ben je in staat om met lichaamstaal, stemgebruik en het stellen van de juiste vragen, de aandacht van je gesprekspartners vast te houden.  Om zodoende te komen tot een waardevol gesprek.

Adda’s unieke aanpak komt voort uit haar expertise in het theater. Met Stage Presence for Business geeft ze training in spreken in het openbaar, TEDx storytelling en communiceren met impact.

Adda van Zanden (Stage Presence for Business) is een energieke en sprankelende presentatie- en storytellingtrainer/coach bekend van TEDxDelft, TEDxBinnenhof en MBO talks. Ze heeft een unieke aanpak die voortkomt uit haar expertise in het theater.

Deze workshop wordt gegeven in het Zaantheater, Nicolaasstraat 3, 1506 BB te Zaandam. Goed bereikbaar met fiets, openbaar vervoer en auto, gratis/betaald parkeren in de omgeving.

Je kunt ook online meedoen, via Zoom.

Na afloop kun je een half uur napraten op locatie én in Zoom.

> Ik doe mee in het Zaantheater in Zaandam

> Ik schrijf me in voor online deelname

Vrijdag 26 mei 2023 11:30-12:30

Relax, ontwikkelen is ademhalen

Workshop online + in het Zaantheater bij Netwerkcafé Zaanstad

Trendwatcher en motiverend spreker Charlon Imamdi zet alles op alles om talent in anderen te (h)erkennen en tot bloei te laten komen.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik doe mee in het Zaantheater in Zaandam

> Ik schrijf me in voor online deelname

Meer informatie

“Relax, ontwikkelen is ademhalen én dicht bij jezelf blijven” is de boodschap van motiverend spreker en talentontwikkelaar Charlon Imamdi. Tijdens zijn workshop laat hij aan de hand van voorbeelden uit zijn eigen leven en praktijk zien hoe ook jíj je persoonlijke én loopbaanontwikkeling kunt helpen.

Na zijn logistieke carrière had Charlon een goede baan bij De Telegraaf totdat hij in 2008 verhuisde en het noodlot hem trof: hij werd werkloos. Hij besloot te investeren in zichzelf, bezocht seminars van Brian Tracy en Les Brown en kwam in contact met zijn huidige coach Nisandeh Neta (Open Circles Academy).

Aanvankelijk zat Charlon Imamdi zelf in een re-integratietraject, in 2009 richtte hij zijn eigen re-integratiebureau Multi-Traject op. Daarbij gaat hij uit van het win-win-principe: het duurzaam bemiddelen van werkzoekenden naar passende arbeid, en het bieden van gemotiveerde en gediplomeerde werknemers aan werkgevers. Met zijn unieke werkwijze weet Charlon zich ook als succesvolle ondernemer duidelijk te onderscheiden van anderen en blijft hij als expert in arbeid zijn concurrenten zo altijd een stap voor.

Voor Charlon Imamdi (Charlon Imamdi - motivational speaker) staat persoonlijke ontwikkeling gelijk aan ademhalen. Charlon zet alles op alles om talent in anderen te (h)erkennen en tot bloei te laten komen. Hij is trendwatcher arbeidsmarkt en ondernemen en richtte in 2009 zijn eigen re-integratiebureau Multi-Traject op.

Deze workshop wordt gegeven in het Zaantheater, Nicolaasstraat 3, 1506 BB te Zaandam. Goed bereikbaar met fiets, openbaar vervoer en auto, gratis/betaald parkeren in de omgeving.

Je kunt ook online meedoen, via Zoom.

Na afloop kun je een half uur napraten op locatie én in Zoom.

> Ik doe mee in het Zaantheater in Zaandam

> Ik schrijf me in voor online deelname

Woensdag 24 mei 2023 16:00–17:30

Vraag het aan Vera

Persoonlijk online advies

Werk zoeken is gewoon hard werken. Heb je behoefte aan input van iemand die daar zelf veel ervaring mee heeft?

Job- en loopbaancoach Vera Ros helpt je tijdens een gratis persoonlijk online consult van 30 minuten graag weer verder op weg.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik wil een afspraak boeken

Meer informatie

Vijftigers hebben de toekomst op de arbeidsmarkt! Zij brengen immers veel talenten, kennis en ervaring mee. Maar je moet die kansen wel zien en daar werk van maken. Jobcoach Vera Ros weet uit eigen ervaring dat dat een stuk makkelijker klinkt dan het is.

Vind je het bijvoorbeeld lastig om écht in actie en uit je comfort zone te komen? Vraag je je af welk werk nog meer bij jou past en hoe je dat kunt bereiken? Of wil je tips over solliciteren en netwerken?

Laat je dan in een persoonlijk online gesprek van 30 minuten met Vera motiveren om een volgende stap te zetten.

Vera Ros maakte switches naar journalistiek, jobcoaching en nu naar ondernemerschap. Door vallen en opstaan ontdekte zij hoe elke ervaring je iets nieuws kan brengen en dat je nooit bent uitgeleerd. Zij is nieuwsgierig naar jouw verhaal en helpt je graag op weg.

Let op: je kunt een afspraak van 30 minuten boeken op een tijdvak dat nog vrij is. Geen tijdvak meer vrij? Volgende maand heb je weer een kans!

> Ik wil een afspraak boeken

Donderdag 25 mei 2023 16:00–17:30

Inzicht met Reinier

Persoonlijk online consult

Heb je in jouw leven of zoektocht naar nieuw werk telkens last van eenzelfde probleem? 

Coach Reinier Kelderman laat je tijdens een gratis persoonlijk online consult van 30 minuten inzicht krijgen in je probleem en ervaren waar de oplossing ligt.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik wil een afspraak boeken

Meer informatie

Loop jij in jouw leven of zoektocht naar werk steeds tegen dezelfde vraagstelling of een terugkerend probleem of patroon aan? En vind je het moeilijk om de betreffende vraag te beantwoorden, het probleem op te lossen of het patroon te doorbreken?

Dan helpt organisatieadviseur en coach Reinier Kelderman je in een kort online consult om daar inzicht in te krijgen. Dat doet hij de opstellingen-methode. Daarmee word je je bewust van de onbewuste kennis die je al hebt om tot een goede oplossing te komen voor jouw vraag of dilemma.

Voorbeelden van zulke vragen zijn: ‘hoe kijkt een toekomstige werkgever naar mij’, ‘ik weet niet wat voor werk ik wil doen’, ‘ik vind het lastig om keuzes te maken’ en ‘ik ben onzeker’.

Reinier Kelderman is organisatieadviseur, interim-manager en coach. In zijn organisatieadvieswerk bekijkt hij organisaties als een systeem en gebruikt hij veelvuldig de opstellingen-methode. Met deze methode helpt hij ook individuele personen om inzicht te krijgen in de moeilijke situaties die zich voordoen in hun leven, werk en familie.

Let op: je kunt een afspraak van 30 minuten boeken op een tijdvak dat nog vrij is. Geen tijdvak meer vrij? Volgende maand heb je weer een kans!

> Ik wil een afspraak boeken

Dinsdag 23 mei 2023 16:00–17:30

Shereens loopbaanconsult

Persoonlijk online advies

Zit je met een vraag over je volgende loopbaanstap of loop je aan tegen een praktische vraag tijdens jouw zoektocht naar nieuw werk?

Leg hem voor aan loopbaan- en stijlcoach Shereen Leissius. In een gratis persoonlijk consult van 30 minuten helpt ze jou een stap verder in de goede richting!

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik wil een afspraak boeken

Meer informatie

Je bent op zoek naar nieuw werk. Dan komen er allerlei vragen op je af.

Bijvoorbeeld: Wil ik eigenlijk wel verder in het soort werk dat ik altijd deed? Wat zou ik óók kunnen doen? Welk werk zou dan bij mij passen, en welk soort werkgever?

Maar ook: Hoe vind ik leuk en passend werk.? Hoe zorg ik dat ik aan tafel kom bij een werkgever. Ze zeggen dat ik meer kans maakt als ik een 'kruiwagen' hebt, maar hoe pak ik dat dan aan? Hoe zorg ik dat ik in mijn sollicitatie goed uit de verf kom, hoe kan ik me daar het beste op voorbereiden?

Dit zijn maar een paar voorbeelden van vragen waar loopbaancoach en stylist Shereen Leissius jou bij kan helpen in een persoonlijk online gesprek van 30 minuten.

Shereen Leissius houdt zich haar hele werkende leven al bezig met coachen, stylen en adviseren van mensen op gebied van werk en op persoonlijk vlak. Ze houd ervan om mensen te ondersteunen in het maken van keuzes in hun loopbaan. Het vergroten van zelfvertrouwen staat hierbij voor haar centraal.

Let op: je kunt een afspraak van 30 minuten boeken op een tijdvak dat nog vrij is. Geen tijdvak meer vrij? Volgende maand heb je weer een kans!

> Ik wil een afspraak boeken

Deelnemer persoonlijk consult aan het woord

Direct antwoord op mijn vragen van iemand met deskundigheid op dit gebied. En dat in een aangename sfeer, vriendelijk, to the point en professioneel. Wat een verlichting!

Woensdag 17 mei 2023 16:00–17:30

Kanskijken met Karina

Persoonlijk online consult

Je verlangt naar leuk werk, werk dat écht bij je past. Maar je ziet op dit moment even niet meer hoe je daarmee verder komt.

Dan zit je goed bij ontwikkelcoach Karina de Groot. Zij laat je in een persoonlijke consult van een half uur kansen ontdekken om jouw verlangen waar te maken.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik wil een afspraak boeken

Meer informatie

Je zit vast. Het lijkt of je midden in dichte mist staat, je ziet niet meer welke kant je op kunt.

Je voelt een sterk verlangen om verder te komen in jouw zoektocht naar nieuw werk. Werk waarin je jouw ervaring en talenten kunt laten gelden, waar je lol in hebt. 

Maar je ziet op dit moment even geen kansen meer. 

Ontwikkelcoach Karina de Groot is fan van Einsteins tegeltjeswijsheid: “Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg”. 

Zij helpt jou met een duidelijke en directe aanpak om met nieuwe ogen naar jezelf te kijken. En van daaruit richting te vinden en stappen te zetten om jouw verlangen naar leuk en vervullend werk waar te maken.

Karina de Groot (Buffelcoaching.com) was het na jarenlange ervaring in de uitzendbranche zat om 'vierkante mensen in ronde vacatures te stoppen'. Ze gelooft dat als je werk zoekt dat aansluit bij je aanleg, je daar vanzelf succesvol in wordt. Stop met buffelen, start met leven!

Let op: je kunt een afspraak van 30 minuten boeken op een tijdvak dat nog vrij is. Geen tijdvak meer vrij? Volgende maand heb je weer een kans!

> Ik wil een afspraak boeken

Deelnemer persoonlijk consult aan het woord

Bedankt voor de goede loopbaantips! Ik ga meer aandacht geven aan de vraag wat ik zélf prettig werk vind, meer dan alleen lmaar denken aan wat de arbeidsmarkt wil.

Woensdag 17 mei 2023 11:30-12:30

Big green impact, minder stress

Workshop online bij Netwerkcafé Eindhoven

Coach Marthe Renders leert je naar je gevoel te luisteren en de impact te kiezen die jij wilt maken.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik schrijf me in voor online deelname

Meer informatie

Je bent de 50 gepasseerd, je wilt graag bijdragen aan een mooiere wereld en liefst op jouw eigen manier. Maar wat is jouw manier eigenlijk? En hoe kies je voor een baan met grote groene impact?

Voel jij je bezwaard nu de big green eggs weer uit de schuurtjes komen en vraag je je af of vlees barbecueën op kolen nog wel van deze tijd is? Dat hoeft niet, niemand hoeft roomser dan de paus te zijn. In deze workshop leer je dat dat allemaal met elkaar uitgelijnd mag zijn.

Door hetzelfde als iedereen te doen, en zoals je het altijd deed, “spring je er niet uit”. Daarom leer je in deze workshop naar je gevoel te luisteren, de impact te kiezen die jij wilt maken en tips en trucs om daar een mooie verdere loopbaan mee te bouwen. Zoals Marie Forleo altijd zegt: “The world needs that special gift that only you have” en Marthe is ervan overtuigd dat als je jouw unieke bijdrage kunt ontdekken en leveren, de wereld er een stuk mooier van wordt!

Marthe Renders (Ficino Consulting & Coaching) combineert - net als haar belangrijkste doelgroep - carrière, gezin, zelfzorg en mantelzorg. Met jarenlange ervaring in de zorgsector, als zelfstandig ondernemer en als coach, helpt zij mensen opstaan voor hun waarden binnen en buiten het bedrijf waar ze voor of aan werken.

Deze workshop vindt online plaats, in Zoom.

Na afloop van de workshop kun je napraten en netwerken.

> Ik schrijf me in voor online deelname

Woensdag 17 mei 2023 11:30-12:30

De waarde van vrijwilligerswerk

Workshop online bij Netwerkcafé Eindhoven

Adviseur, coach en trainer Carien van Eijden neemt je mee in de mogelijkheden van vrijwilligerswerk in deze interactieve workshop. 

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik schrijf me in voor online deelname

Meer informatie

In dit interactieve webinar van Carien staan jouw motivatie en wens om geschikt vrijwilligerswerk te vinden voorop.

Verschillende onderwerpen passeren de revue: Welke motieven zijn er om vrijwilligerswerk te doen en wat is jouw persoonlijke motivatie? Hoe ontdek je wat bij je past? Wat is er zoal te doen? Waar vind je geschikt vrijwilligerswerk en in welke sectoren kun je dit doen? Wat zegt de uitkerende instantie over vrijwilligerswerk? En ook belangrijk: Hoe ga je concreet aan de slag?

Leer hoe je geschikt vrijwilligerswerk vindt en ontdek wat de toegevoegde waarde van vrijwilligerswerk voor jou kan zijn! 

Carien van Eijden (De Blijwilliger) heeft veel ervaring met het begeleiden van mensen naar geschikt vrijwilligerswerk. Daarnaast is zij een gedreven verenigingsadviseur en coacht en traint zij vrijwilligersorganisaties.

Deze workshop vindt online plaats, in Zoom.

Na afloop van de workshop kun je napraten en netwerken.

> Ik schrijf me in voor online deelname

Dinsdag 16 mei 2023 10:00-11:00

Dromen die uitkomen

Workshop online + in Sterrenzicht bij Netwerkcafé Utrecht

Laat je inspireren door duurzaamheidsspecialist Gabrielle van Hoogstraten, die haar lang gekoesterde droom realiseerde: een biologische eetwinkel en cateringbedrijf. 

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik doe mee in Sterrenzicht in Utrecht

> Ik schrijf me in voor online deelname