Netwerkcafé Alkmaar

Netwerkcafé Alkmaar

Woensdag 20 april 2022 13:00-16:30 in De Letterbak

Doe deze maand nieuwe inzichten op leuk werk en een vervullend leven in de volgende workshops:

  • Vergroot jouw (werk)geluk - Werkgelukcoach Myrna Seekles legt uit wat werkgeluk is en hoe je het beïnvloedt. Bovendien geeft zij je praktische tools om meteen met je werkgeluk aan de slag te gaan.

  • Met pensioen. En nu? - Voormalig beleidsadviseur Paul van der Kam vertelt hoe hij tot de keuze is gekomen om na zijn pensionering een nieuwe carrière als lifecoach te starten en hoe hij dat heeft aangepakt.

De workshops zijn in de ruime en goed geventileerde De Letterbak te Alkmaar.

Bekijk hieronder het programma. Spreekt het je aan? Klik dan op de roze knop om je in te schrijven.

De Letterbak, Edisonweg 10, 1821 BN Alkmaar. Goed bereikbaar met fiets, bus en auto, gratis parkeren op het parkeerterrein.

Programma

13:00-13:30 Inloop, kennismaken en netwerken

13:30-14:30 Workshop

Vergroot jouw (werk)geluk

Wat bedoeld wordt met geluk in de liefde of in het spel, is voor de meeste mensen wel duidelijk. Maar wanneer ben je nou gelukkig in je werk?

‘Werkgeluk’ is een woord dat steeds meer gebruikt wordt in de maatschappij. Wat betekent het eigenlijk en hoe wordt werkgeluk bepaald? En ook belangrijk: hoe kun je er invloed op uitoefenen?

In haar workshop vertelt werkgelukcoach Myrna Seekles jou er alles over! Bovendien geeft zij je praktische tools om meteen met je werkgeluk aan de slag te gaan.

“Werkgeluk zorgt ervoor dat mensen meer gaan doen van dat waar zij blij van worden, met meer zelfvertrouwen in hun (werk)leven durven te staan maar ook beter voor zichzelf gaan zorgen zodat die burn-out aan hen voorbij gaat”, licht Myrna alvast een tipje van de sluier op.

Schrijf je in en vergroot ook jóuw (werk)geluk!

Myrna Seekles (Myrna Seekles) is werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg en heeft een opleiding in de positieve psychologie gedaan. Zij coacht vol passie mensen op het gebied van werkgeluk en draagt met veel plezier bij aan de groei en persoonlijke ontwikkeling van anderen.

14:30-15:00 Pauze, napraten en netwerken

15:00-16:00 Workshop

(Bijna) met pensioen. En nu?

Ben je met pensioen en op zoek naar een zinvolle invulling van je vrije tijd? En zou je daarvoor wel het verhaal en de tips kunnen gebruiken van een ervaringsdeskundige?

Dan ben je in de workshop van lifecoach Paul van der Kam aan het juiste adres!

Paul neemt je mee in het keuzeproces dat hij doorlopen heeft om na zijn pensionering als beleidsadviseur een nieuwe carrière te starten als lifecoach.

Hij gaat in op de stappen die hij heeft gezet om tot zijn coachingbedrijf te komen en wat het resultaat van zijn inspanningen tot nu toe is.

Na afloop van deze persoonlijke-ervaringsworkshop kun je met Paul napraten.

Hans Koenis is trainer, coach en acteur. Rode draad in zijn werk: wat kun jij zelf doen om je doel te bereiken? Hoe kun jij spelenderwijs je communicatie en presentatie verbeteren? Zijn stijl is optimistisch, licht, met humor, soms confronterend, maar altijd met jouw doel en belang voor ogen.

16:00-16:30 Einde en napraten

Deelnemen en inschrijven

  • Woensdagmiddag 20 april 2022, inloop 13:00, start 13:30, einde 16:00, napraten tot 16:30.

  • De Letterbak, Edisonweg 10-12, 1821 BN Alkmaar, goed bereikbaar met fiets en openbaar vervoer. Gratis parkeren.

  • Deelname is gratis, een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

Meehelpen?

Netwerkcafé Alkmaar is een activiteit van Stichting Werken voor Elkaar

Realisatie van onze activiteiten is mogelijk dankzij de enthousiaste en onbezoldigde inzet van een groeiende groep vrijwilligers en ondersteuners.

Benieuwd wat het inhoudt? Lees wat het inhoudt en wat het andere vrijwilligers heeft opgeleverd.

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je automatisch de vooraankondigingen en uitnodigingen voor onze activiteiten in jouw regio. Dat geeft je de kans om steeds tijdig te reserveren, voordat alle plaatsen zijn vergeven.