Netwerkcafé Alkmaar

Vertel je verhaal

Netwerkcafé Alkmaar / Online, dinsdag 23 augustus 2021 10:00-11:30 en 16:00-17:00

Verhalen vertellen en luisteren naar de verhalen van anderen is de meest menselijke manier om ervaring en wijsheid te delen, te leren van anderen en anderen te interesseren voor wat jou bezighoudt.

Bij Netwerkcafé Alkmaar kun je deze maand 's ochtends werken aan je verhaal en dat 's middags meteen delen met anderen.

Bekijk het programma hieronder en schrijf je in.

In verband met de Covid-beperkingen is Netwerkcafé Alkmaar nog geheel online.

Deelname is gratis. Een vrijwillige bijdrage in de organisatiekosten wordt op prijs gesteld.

Programma

10:00-11:30 Online workshop

Als je wat wilt, moet je zichtbaar worden in deze tijd.

We kunnen het ons niet meer veroorloven om te gaan zitten wachten, je moet eropuit!

En of het nu gaat over netwerken, solliciteren, presenteren of over een nieuwe samenwerking, een goed verhaal gaat je helpen om het ijs te breken en direct het vertrouwen te winnen van je gezelschap.

Maar hoe kom je tot een goed verhaal? En welk verhaal is het beste verhaal?

Daarin neemt vertelspecialist Eric van der Steen jou mee in deze extra lange online workshop.

Want: een goed verhaal opent vele deuren!

De workshop wordt gegeven in een Zoom Meeting. Installeer vooraf de laatste update van Zoom en test camera, mic en geluid. Je kunt alleen meedoen met je echte voor- en achternaam ingevuld en je camera en microfoon ingeschakeld.

Eric van der Steen (EricvanderSteen.com) leert al jaren storytelling aan uiteenlopende groepen, van ziekenhuismedewerkers tot aan bestuurders van grote organisaties. Al deze professionals hebben één ding gemeen: Ze hebben verhalen te vertellen waarmee ze ánderen enthousiast maken voor wat zíj belangrijk vinden.

16:00-17:00 Online ontmoeting

Wil je nieuwe mensen leren kennen in een ontspannen omgeving? Heb je een vraag over werk vinden of solliciteren? Wil je stoom afblazen, een goed verhaal vertellen of luisteren naar het verhaal van anderen?

Kom dan naar dit lichtvoetig en positief samenzijn, waarin we op informele manier met elkaar in gesprek gaan en met elkaar meedenken onder de stimulerende leiding van Harry den Hertog.

Deze ontmoeting vindt plaats in een Zoom Meeting. Zorg vooraf dat je de laatste versie van Zoom hebt geïnstalleerd en dat je camera, microfoon en geluid werken en ingeschakeld zijn. Test die vooraf via zoom.us/test

Harry den Hertog houdt van mensen en gezelligheid. Hij is open, eerlijk en nieuwsgierig. Zijn tip: “Door met anderen contact te hebben, leer je het meest over jezelf en het is nog leuk ook!"

Meehelpen?

Netwerkcafé Alkmaar is een activiteit van Stichting Werken voor Elkaar

Realisatie van onze activiteiten is mogelijk dankzij de enthousiaste en onbezoldigde inzet van een groeiende groep vrijwilligers en ondersteuners.

Benieuwd wat het inhoudt? Lees wat het inhoudt en wat het andere vrijwilligers heeft opgeleverd.

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je automatisch de vooraankondigingen en uitnodigingen voor onze activiteiten in jouw regio. Dat geeft je de kans om steeds tijdig te reserveren, voordat alle plaatsen zijn vergeven.