Netwerkcafé Alkmaar

Opkomen voor leuk werk

Netwerkcafé Alkmaar, woensdag 23 februari 2022 13:00-16:30

Zorgen dat jij jouw talenten kunt inzetten op een plek waar jij dat de moeite waard vindt. Dat is volgens ons ‘opkomen voor leuk werk’.

Je moet dan wel je talenten kunnen benoemen. En je moet jezelf niet met een kluitje in het riet laten sturen als je dat werk ook wilt krijgen.

Precies die twee dingen kun je deze maand bij Netwerkcafé Alkmaar leren van twee experts: brutaler zijn en je talent verhelderen.

De bijeenkomst is in de ruime en goed geventileerde De Letterbak te Alkmaar. We nemen de geldende coronamaatregelen in acht.

Deelname is gratis. Lees het programma hieronder en schrijf je in.

Alleen online meedoen? Schrijf je dan in via NetwerkcafeOnline.nl

De Letterbak, Edisonweg 10, 1821 BN Alkmaar. Goed bereikbaar met fiets, bus en auto, gratis parkeren op het parkeerterrein.

Programma

13:00-13:30 Inloop, kennismaken en netwerken

13:30-14:30 Workshop

Een beetje brutaler mag best

Als je op zoek bent naar een nieuwe baan of een eigen bedrijf wilt opstarten, moet je soms de stoute schoenen aantrekken en wat uit je ‘comfort zone’ gaan om je doel te bereiken.

Motiverend spreker en talentontwikkelaar Charlon Imamdi vindt dat ‘een beetje brutaler zijn’ dan best op zijn plaats is. Opkomen voor jezelf, een stapje in je persoonlijke ontwikkeling!

Persoonlijke ontwikkeling gaat over het werken aan je zelfbewustzijn, je identiteit, je eigen talent en potentieel, en het vergroten van de kwaliteit van je leven en het realiseren van je dromen en aspiraties”, aldus Charlon. “Dit geldt zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak. Persoonlijke ontwikkeling vindt je hele leven plaats.”

Tijdens zijn workshop laat Charlon aan de hand van voorbeelden uit zijn eigen leven en praktijk zien hoe jíj je persoonlijke én loopbaanontwikkeling kunt helpen door je op belangrijke momenten niet met een kluitje in het riet te laten sturen.

Voor Charlon Imamdi (Charlon Imamdi - motivational speaker) staat persoonlijke ontwikkeling gelijk aan ademhalen. Charlon zet alles op alles om talent in anderen te (h)erkennen en tot bloei te laten komen. Zelf zette hij zijn werkloosheid om in een succesvolle carrière met onder meer zijn bedrijf Multi-Traject en een docentschap bij een Post-HBO-opleiding als resultaat.

14:30-15:00 Pauze, napraten en netwerken

15:00-16:00 Workshop

Verhelder je talent

Waar ben jij nou echt goed in? Wat zijn jouw kwaliteiten? Lastige vragen, hè?

Als er iets is wat je zelf slecht herkent, is het wel jouw eigen talent. Voor jou is dat wat je heel goed doet namelijk de normaalste zaak van de wereld.

Maar wist je dat je veel productiever bent en meer resultaat bereikt in sollicitaties als je jouw talenten optimaal inzet? En dat je dan meer energie en plezier uit je dag haalt?

Tijdens deze workshop hoor je van talentcoach Véronique Wanst wat de voordelen zijn van werken en solliciteren met jouw talent. Ze helpt je bovendien om jouw talenten helder te krijgen.

Aan het eind van de workshop heb je jouw eigen talentenprofiel in handen!

Véronique Wanst is eigenaar van Verhelder Talent. Ze is gespecialiseerd in talentgericht werken, werven en solliciteren. Ze helpt werknemers bij het vinden van de ideale werkplek, organisaties bij het vinden van de ideale werknemer en teams om talentgericht samen te werken.

16:00-16:30 Einde en napraten

Deelnemen en inschrijven

  • Woensdagmiddag 23 februari 2022, inloop 13:00, start 13:30, einde 16:00, napraten tot 16:30.

  • De Letterbak, Edisonweg 10-12, 1821 BN Alkmaar, goed bereikbaar met fiets en openbaar vervoer. Gratis parkeren.

  • Deelname is gratis, een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

  • Wil je alleen online meedoen aan een van de workshops, schrijf je dan in via NetwerkcafeOnline.nl.

Meehelpen?

Netwerkcafé Alkmaar is een activiteit van Stichting Werken voor Elkaar

Realisatie van onze activiteiten is mogelijk dankzij de enthousiaste en onbezoldigde inzet van een groeiende groep vrijwilligers en ondersteuners.

Benieuwd wat het inhoudt? Lees wat het inhoudt en wat het andere vrijwilligers heeft opgeleverd.

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je automatisch de vooraankondigingen en uitnodigingen voor onze activiteiten in jouw regio. Dat geeft je de kans om steeds tijdig te reserveren, voordat alle plaatsen zijn vergeven.