Netwerkcafé Alkmaar

Vrijdagochtend 4 oktober 2019: Wandelend naar nieuw werk

Herken je dit: nieuw werk zoeken doe je vooral in je eentje, zittend achter je computer. Dan doe je jezelf te kort! Want energie voor nieuwe ideeën krijg je door te bewegen en door in gesprek te gaan met anderen. En dat is precies wat we in oktober gaan doen met Netwerkcafé Alkmaar.

Onder leiding van ervaren coaches gaan we wandelend rust en ruimte in ons hoofd brengen en nieuwe energie krijgen. En we gaan elkaar benutten om nieuwe ideeën te krijgen en daar ook iets mee te doen.

De ochtend wordt ingeleid met inspirerend verhaal over een oude Chinese leer over het nut van beweging voor doorzettingsvermogen en levenskracht.

Zie het programma hieronder.

  • Vrijdagochtend 4 oktober 2019. Inloop 9:30, start 10:00, einde 12:30 uur.
  • Atletiekvereniging Trias, Het Maalwater 1, 1852 RH Heiloo. Goed bereikbaar met fiets, trein en auto, gratis parkeren in de omgeving.
  • Kosten: deelname is gratis, koffie en thee contant afrekenen, een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.
  • Regenkleding meenemen graag

Atletiekvereniging Trias te Heiloo, Het Maalwater 1, 1852 RH Heiloo is goed bereikbaar met fiets, bus en auto, gratis parkeren in de omgeving.

Programma

9:30 – 10:00 Inloop

Leer tijdens de inloop alvast mensen kennen en maak een praatje. Zo kun je ontdekken of wat jij voor ogen hebt, ook bij anderen aanslaat.

10:00 – 10:10 Welkom – Aad-Jan Peterse

10:10 – 10:30 Inleiding Bewegen en energie – Patrick Wolters

Patrick Wolters is ervaren Qi gongleraar. Qi gong is een Chinese leer over bewegen en gezondheid. Qi staat voor levensenergie en gong voor discipline, oefening en doorzettingsvermogen. In zijn inleiding maakt Patrick duidelijk hoe bewegen jou kan helpen bij je zoektocht naar nieuw werk.

10:30 - 12:00 Wandelingen

Na de inleiding kun je meelopen met een korte, middellange of lange wandelingen. Kies de wandeling vooraf bij je inschrijving. Regenkleding meenemen graag. Na je wandeling kun je aanschuiven bij de speelse Netwerkbingo.

10:30 – 11.00 Netwerkwandeling 1 – Marja Peen

In deze wandeling gaan we onder aanvoering van mindfulness- en wandelcoach Marja Peen op zoek naar de dingen waar je echt blij van wordt. Je gaat onderzoeken hoe je dat kunt gebruiken bij je keuze voor nieuw werk. En wat dan je eerste stap kan zijn.

10.30 – 11.30 Netwerkwandeling 2 – Patrick Wolters

Tijdens deze wandeling breng je onder leiding van Qi gonginstructeur Patrick Wolters de beginselen bij van deze Chinese bewegingsleer in de praktijk. En je ontdekt hoe dit je kan helpen bij het vinden van nieuw werk.

10:30 – 12:00 Netwerkwandeling 3 – Pauline Hartman

Pauline Hartman is wandelcoach en budgetcoach. Pauline helpt ons om stil te staan bij de toestand van ons leven nu. Op welke fronten ben je heel tevreden en op welke vlakken wil je je persoonlijke situatie verbeteren, bijvoorbeeld om leuk werk te vinden? Je bedenkt met haar en elkaar hoe je die verbetering kunt bereiken.

10:30 – 12:30 Netwerkbingo

Na je wandeling kun je aanschuiven bij onze Netwerkwerkbingo, een speelse manier om je persoonlijke korte verhaal, je zogenaamde ‘pitch’, te oefenen, om een gespreksoefening te doen en om andere deelnemers uit te nodigen om hun netwerk voor jou in te zetten. Als het droog is, doen we dat heerlijk buiten op het terras van Trias, anders zoeken we de droogte van de sportkantine op.

Info en aanmelden

  • Vrijdagochtend 4 oktober 2019. Inloop 9:30, start 10:00, einde 12:30 uur.
  • Atletiekvereniging Trias, Het Maalwater 1, 1852 RH Heiloo. Goed bereikbaar met fiets, trein en auto, gratis parkeren in de omgeving.
  • Kosten: deelname is gratis, koffie en thee contant afrekenen, een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.
  • Regenkleding meenemen graag

Contact

Netwerkcafé Alkmaar: netwerkcafe.alkmaar@gmail.com, netwerkcafealkmaar.nl

LinkedIN: linkedin.com/in/werkenvoorelkaar/

Facebook: facebook.com/werkenvoorelkaar

Twitter: twitter.com/werkenvrelkaar

Realisatie van onze activiteiten is mogelijk dankzij de enthousiaste en onbezoldigde inzet van een groeiende groep vrijwilligers en ondersteuners.

Netwerkcafé Alkmaar is een activiteit van Stichting Werken voor Elkaar, KVK 67431984, werkenvoorelkaar@gmail.com

Privacyverklaring

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je automatisch de vooraankondigingen en uitnodigingen voor onze activiteiten in jouw regio. Dat geeft je de kans om steeds tijdig te reserveren, voordat alle plaatsen zijn vergeven.

Zin om mee te helpen bij de organisatie? Stuur ons een bericht