Netwerkcafé Eindhoven

Workshops en netwerkontmoetingen in jouw regio én online

Wil je werken aan je eigen ontwikkeling, nieuwe mensen ontmoeten, nieuwe ideeën opdoen, je ervaring laten gelden in een nieuwe baan, aan de slag met ondernemerschap?

Bij onze Netwerkcafés kun je werken aan je netwerk, aan je digitale vaardigheden, kom je er eindelijk achter wat je wilt nu je later groot bent, doe je inspiratie op voor ondernemerschap, leer je over jezelf vertellen op een manier die de interesse van andere mensen wekt.

Zodat je als mens makkelijker in verbinding komt met andere mensen, je als werkzoeker beter in gesprek raakt met werkgevers, en als professional effectiever contact maakt met opdrachtgevers.

Ontvang tijdig vooraankondigingen en uitnodigingen voor onze activiteiten online en in jouw regio.

Teams van enthousiaste vrijwilligers organiseren Netwerkcafés voor vijftigplussers op locatie in Zaanstad, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Hoorn, Alkmaar en Eindhoven én online.


"De organisatie van de netwerkcafés en het organiseren van diverse workshops gaf mij veel energie. Met mijn teamgenoten wisselde ik ook loopbaanideeën en vacatures uit. Je staat er niet alleen voor."

José uit Utrecht

Ook meehelpen als vrijwilliger? Lees wat het je oplevert

Benieuwd naar de gratis activiteiten die we komende tijd met elkaar voor jou organiseren? Bekijk het actuele overzicht.

Dit is een archiefpagina. Hieronder staan alleen activiteiten tot en met april 2022 bij Netwerkcafé Eindhoven.

Op locatie + online, dinsdag 12 april 2022 13:00-16:30

Je kunt meedoen aan twee workshops die jou helpen op je pad naar nieuw werk:

 • Wie heeft hier de leiding? – Filosoof en business-storyteller Claudine Hogenboom zet je actief aan de slag met de vraag hoe jij zelf ook de leiding kunt nemen in een sollicitatiegesprek - zodanig dat je indruk maakt en zónder dat je arrogant overkomt.

 • Ik voel me prima (of toch niet?) – Verandercoach Anneke Graven laat je zien hoe je, zonder kopje onder te gaan, van de oever van werkverlies de oversteek maakt naar nieuw werk.

Netwerkcafé Eindhoven, dinsdag 8 februari 2022 13:00-16:30

Ben je uitgekeken op je oude werk? Ben je het zat om te zwoegen en zuchten om aan je verplichtingen te voldoen? Het kan ook anders!

Deze maand bij Netwerkcafé Eindhoven in Pand P een inspirerend verhaal van iemand die op zijn 57-ste nog iets heel anders ging doen. En een creatieve workshop waarin je ontdekt dat je alles al in je hebt om moeiteloos je volgende stap te zetten.

We nemen in Pand P de coronamaatregelen in acht.

Deelname is gratis.

Netwerkcafé Eindhoven, dinsdag 11 januari 2022 10:00-12:30

In deze eerste bijeenkomst van Netwerkcafé Eindhoven in het nieuwe jaar, kun je te weten komen hoe jij jezelf online zo goed mogelijk laat zien en je hoort hoe je je kunt heroriënteren op werk in de zorg.

Vanwege de lockdown vindt het Netwerkcafé geheel in Zoom plaats.

Netwerkcafé Eindhoven, dinsdag 21 december 2021 09:30-12:30

Zelf de leiding nemen in gesprekken, richting kiezen, prioriteiten stellen. Je weet dat ’t nodig is, maar pfff, lastig in deze pandemische decembermaand om daar in je eentje aan te werken.

Dat dachten wij ook. En daarom hebben we drie experts bereid gevonden om je hierbij met hun inspirerende workshops een steuntje in de rug te geven.

Vanwege de lockdown vindt het Netwerkcafé Eindhoven geheel in Zoom plaats.

Netwerkcafé Eindhoven, dinsdag 9 november 2021 09:30-12:30

Wie zijn werk is kwijtgeraakt, krimpt een beetje. Je hebt moeite om volledig de ruimte in te nemen die je voorheen zo vanzelfsprekend vulde.

Om weer te kunnen groeien, moet je eerst ruimte nemen om je verdriet over het verlies van je baan te verwerken. Daarna groei je door jezelf te vertonen in een goede outfit. En door op LinkedIn sterk in beeld te komen.

Over deze onderwerpen leer je van drie experts tijdens de eerste bijeenkomst van Netwerkcafé Eindhoven op locatie sinds lange tijd.

Deelname is gratis. We nemen in Pand P de Covid19-veiligheidsmaatregelen goed in acht!

Netwerken met Effect, regio's Noord-Brabant en Limburg

Netwerkcafé Eindhoven / Online, maandag 14 december 2020 10:00-11:30

80% van de werkzoekende vijftigplussers vindt zijn nieuwe job of opdrachtgever door te gaan netwerken. Dus níet door te reageren op gepubliceerde vacatures. Laat dat even tot je doordringen...

En bedenk dan of jíj wel 80% van jouw werkzoekactiviteiten steekt in netwerken. Niet? Dan is dit jouw kans om daar verbetering in te brengen.

Deze bijeenkomst is speciaal bedoeld voor mensen uit Noord-Brabant en Limburg.

Netwerkspecialist Gert-Jan van Büseck helpt je in anderhalf uur met het stellen van een effectieve netwerkvraag. De opzet is dat je niet alleen oefent, maar ook daadwerkelijk netwerkverbindingen legt.

Verbindingen waar je wat aan hebt bij jouw verkenning van de arbeidsmarkt. Of, als je zzp'er bent, om in gesprek te komen met nieuwe opdrachtgevers.

Een mooie oefening om compact te leren spreken, aldus een eerdere deelnemer.
Goed om te oefenen in duidelijk maken wat je wilt, vond een ander.

In verband met de corona-beperkingen, vind deze regionale netwerkontmoeting plaats in een Zoom Meeting. Installeer vooraf Zoom en test camera, mic en geluid. Je kunt alleen meedoen met je echte naam en je camera aan.

Gert-Jan van Büseck leerde in account- en salesmanagement-functies bij gerenommeerde bedrijven het belang van netwerken. Enthousiast, energiek en met een vleugje humor deelt hij graag zijn kennis en ervaring met als doel anderen het plezier, het belang en de waarde van netwerken mee te geven.

Bedrijven zoeken mensen die iets toevoegen, recruiters letten op enthousiasme en de twinkeling in je ogen. En dat heb jij ook, zodra je van je eigen talenten en kracht uitgaat! Je weet waar je goed in bent, maar waar zit jouw kracht dan precies, en hoe laat je dat dan effectief zien? Een open opstelling, een verhaal hebben, technieken, mantra's en meer. Overtuigen met enthousiasme vanuit je eigen kracht, zodat niemand meer om jou heen kan.

Daarover gaat het deze keer bij Netwerkcafé Eindhoven, waar maandelijks meer dan honderd vijftigplussers elkaar ontmoeten om samen te leren en elkaar te inspireren. Zo staan we samen sterker en daar word jij zelf - zeker weten - ook sterker van!

 • Donderdagochtend 12 maart 2020, inloop en netwerken 9:00, start 9:30, einde 13:00 uur.

 • Pand P, Leenderweg 65, 5614 HL Eindhoven, goed bereikbaar met openbaar vervoer, betaald parkeren in de buurt.

 • Deelname is gratis. De organisatie van het Netwerkcafé bestaat uit vrijwilligers. Een vrijwillige bijdrage in de organisatiekosten wordt op prijs gesteld. Neem hiervoor wat contant geld mee. Koffie en thee voor eigen rekening.

Je wilt gewaardeerd worden om wie je bent en wat je doet, maar je houdt wellicht niet van spotlights. Toch is het belangrijk om zichtbaar te zijn als je meer impact wilt maken en behoefte hebt aan erkenning voor je persoon en werk.

Als je zichtbaar bent, weten anderen ook wat ze aan je hebben en waarvoor ze bij jou terecht kunnen. Zichtbaarheid helpt je verder te groeien en werk naar je toe te trekken waar je energie van krijgt.

Daarover gaat het deze keer bij Netwerkcafé Eindhoven, waar maandelijks meer dan honderd vijftigplussers elkaar ontmoeten om samen te leren en elkaar te inspireren. Zo staan we samen sterker en daar word jij zelf - zeker weten - ook sterker van!

 • Donderdagochtend 13 februari 2020, inloop en netwerken 9:00, start 9:30, einde 13:00 uur.

 • Pand P, Leenderweg 65, 5614 HL Eindhoven, goed bereikbaar met openbaar vervoer, betaald parkeren in de buurt.

 • Deelname is gratis. De organisatie van het Netwerkcafé bestaat uit vrijwilligers. Een vrijwillige bijdrage in de organisatiekosten wordt op prijs gesteld. Neem hiervoor wat contant geld mee. Koffie en thee voor eigen rekening.

Allemaal willen we de volgende stap zetten naar een baan of daginvulling die bij ons past. Maar wat is dan de beste manier? Of zijn er meerdere wegen die naar Rome leiden? Daarom gaat het deze keer over in beweging komen. Figuurlijk, maar zeker ook letterlijk. Want het daadwerkelijk doen van de eerste stap is misschien wel belangrijker dan de route. 6 Workshops, allemaal met een eigen weg naar Rome. Laat je inspireren, en kom in beweging!

En daarover gaat het deze keer bij Netwerkcafé Eindhoven, waar maandelijks meer dan honderd vijftigplussers elkaar ontmoeten om samen te leren en elkaar te inspireren. Zo staan we samen sterker en daar word jij zelf - zeker weten - ook sterker van!

 • Donderdagochtend 16 januari 2020, inloop en netwerken 9:00, start 9:30, einde 13:00 uur.

 • Pand P, Leenderweg 65, 5614 HL Eindhoven, goed bereikbaar met openbaar vervoer, betaald parkeren in de buurt.

 • Kosten: Deelname is gratis. De organisatie van het Netwerkcafé bestaat uit vrijwilligers. Een vrijwillige bijdrage in de organisatiekosten wordt op prijs gesteld. Neem hiervoor wat contant geld mee. Koffie en thee voor eigen rekening.

Steeds meer komen mensen op een punt in hun loopbaan waar ze zich afvragen welke koers ze willen varen. Klopt het nog wel met mijn persoonlijke situatie en drijfveren? En klopt het nog wel met de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt? Een verandering van koers vraagt ook vaak om om-, bij- of herscholing. Hoe oud je ook bent, je kunt altijd nog iets anders leren.

En daarover gaat het deze keer bij Netwerkcafé Eindhoven, waar maandelijks meer dan honderd vijftigplussers elkaar ontmoeten om samen te leren en elkaar te inspireren. Zo staan we samen sterker en daar word jij zelf - zeker weten - ook sterker van!

 • Donderdagochtend 12 december 2019, inloop en netwerken 9:00, start 9:30, einde 13:00 uur.

 • Pand P, Leenderweg 65, 5614 HL Eindhoven

 • Kosten: Deelname is gratis. Een vrijwillige bijdrage in de organisatiekosten wordt op prijs gesteld. Neem hiervoor wat contant geld mee. Koffie en thee voor eigen rekening.

Goede wijn behoeft geen krans, echter het jaartal op de fles kan toch tegenwerken. Het is daarom noodzakelijk om ook aan de verpakking te denken. Een kartonnen pak gaat onderin het schap. Inhoud heb je. Dus hoe presenteer je jouw kennis en ervaring, competenties en motivatie tegenwoordig het best op de arbeidsmarkt? Laat jezelf daarom zien!

 • Donderdagochtend 14 november 2019, inloop en netwerken 9:00, start 9:30, einde 13:00 uur.

 • Pand P, Leenderweg 65, 5614 HL Eindhoven, goed bereikbaar met openbaar vervoer, betaald parkeren in de buurt.

 • Kosten: Deelname is gratis. De organisatie van het Netwerkcafé bestaat uit vrijwilligers. Een vrijwillige bijdrage in de organisatiekosten wordt op prijs gesteld. Neem hiervoor wat contant geld mee. Koffie en thee voor eigen rekening.

Na afloop van de Netwerkcafés krijgt ons team steevast dankbare reacties van bezoekers. Wij zeggen: Graag gedaan. En dat is meteen de leidraad voor het Netwerkcafé van 12 september. Wat je graag doet, waar je blij van wordt al je het voor een ander doet, de hulp die anderen jou graag bieden, dat zijn allemaal dingen die je helpen om de weg te vinden naar een gelukkig leven en leuk werk.

Je hebt deze keer keuze uit maar liefst vijf workshops om dat ook voor jouzelf te ontdekken, waaronder een dubbele workshop van musicus en motivatie-expert Ralph Rousseau.

 • Donderdagochtend 12 september 2019, inloop en netwerken 9:00, start 9:30, einde 13:00

 • PandP, Leenderweg 65, 5614 HL Eindhoven, goed bereikbaar met openbaar vervoer, betaald parkeren in de buurt.

 • Kosten: Deelname is gratis. Een vrijwillige bijdrage in de organisatiekosten wordt op prijs gesteld. Neem hiervoor wat contant geld mee. Koffie en thee voor eigen rekening.


In deze speciale zomerspecial geeft Joris van der Waart ons een kijkje in de wereld van technologie. Aan de hand van aansprekende voorbeelden zie je hoe technologie slim wordt toegepast om het leven van mensen leuker en vooral makkelijker te maken. Ook is er aandacht voor de schaduwkant; maakt technologie op termijn de mens overbodig? Joris denkt van niet; hij gelooft dat technologie steeds meer een ‘license to operate’ wordt en dat je het échte verschil maakt met de menselijke, persoonlijke ‘touch’.

En daarover gaat het deze keer bij Netwerkcafé Eindhoven, waar maandelijks meer dan honderd vijftigplussers elkaar ontmoeten om samen te leren en elkaar te inspireren. Zo staan we samen sterker en daar word jij zelf - zeker weten - ook sterker van!

 • Donderdagochtend 8 augustus 2019, inloop en netwerken 9:00, start 9:30, einde 13:00

 • PandP, Leenderweg 65, 5614 HL Eindhoven, goed bereikbaar met openbaar vervoer, betaald parkeren in de buurt.

 • Kosten: Deelname is gratis. Een vrijwillige bijdrage in de organisatiekosten wordt op prijs gesteld. Neem hiervoor wat contant geld mee. Koffie en thee voor eigen rekening.

Waar gaat werk voor jou écht over? Geld en leuke collega’s? Persoonlijke ontwikkeling en onafhankelijkheid? Nu je tijdelijk aan de zijlijn van de arbeidsmarkt staat, heb je de mogelijkheid om te herwaarderen wie je in wezen bent. Onze workshops zijn bedoeld om jezelf eens vanaf een andere kant onder de loep te nemen. En om in actie te komen vanuit jouw kern. Daar zit jouw kracht.

En daarover gaat het deze keer in 7 workshops bij Netwerkcafé Eindhoven, waar maandelijks meer dan honderd vijftigplussers elkaar ontmoeten om samen te leren en elkaar te inspireren. Zo staan we samen sterker en daar word jij zelf - zeker weten - ook sterker van!

 • Donderdagochtend 11 juli 2019, inloop en netwerken 9:00, start 9:30, einde 13:00, stadslunch 13:00-14:00 uur.

 • PandP, Leenderweg 65, 5614 HL Eindhoven, goed bereikbaar met openbaar vervoer, betaald parkeren in de buurt.

 • Kosten: Deelname is gratis. De organisatie van het Netwerkcafé bestaat uit vrijwilligers. Een vrijwillige bijdrage in de organisatiekosten wordt op prijs gesteld. Neem hiervoor wat contant geld mee. Koffie en thee voor eigen rekening. Stadslunch in het Parktheater verkrijgbaar voor € 5,00, graag vooraf aanmelden.

"Als mens zijn we gevoelig voor de mening van anderen om ons zelfbeeld positief te houden. We hebben een natuurlijke neiging om te vergeten welke kwaliteiten we hebben. Voordat we het weten, rennen we als een hamster in een tredmolen rond, zonder ook maar iets vooruit te komen... " Dit zijn gedachten uit ‘Statusangst’, het boek dat filosoof Alain de Botton schreef over onze behoefte aan waardering.

Betaald werk is een vorm van waardering. Voor wie je bent, voor wat je te bieden hebt. Maar het kan ook een tredmolen zijn. Nu je de tijd hebt om stil te staan bij jezelf, krijg je de kans om te ontdekken welke mogelijkheden er nog meer in je zitten. Je kracht kennen geeft brandstof voor jouw toekomst.

En daarover gaat het deze keer bij Netwerkcafé Eindhoven, waar maandelijks meer dan honderd vijftigplussers elkaar ontmoeten om samen te leren en elkaar te inspireren. Zo staan we samen sterker en daar word jij zelf - zeker weten - ook sterker van!

 • Donderdagochtend 13 juni 2019, inloop en netwerken 9:00, start 9:30, einde 13:00, stadslunch 13:00-14:00 uur.

 • PandP, Leenderweg 65, 5614 HL Eindhoven, goed bereikbaar met openbaar vervoer, betaald parkeren in de buurt.

 • Kosten: Deelname is gratis. De organisatie van het Netwerkcafé bestaat uit vrijwilligers. Een vrijwillige bijdrage in de organisatiekosten wordt op prijs gesteld. Neem hiervoor wat contant geld mee. Koffie en thee voor eigen rekening. Stadslunch in het Parktheater verkrijgbaar voor € 5,00, graag vooraf aanmelden.

Hoe was het voor jou om je werk kwijt te raken op latere leeftijd? Wat voor de één een nachtmerrie is, ziet de ander louter als kans. Kom naar onze inspirerende en verbindende workshops. Misschien zet je hiermee een stap naar nieuwe inzichten en mogelijkheden. We nodigen jou uit om jezelf uit te dagen!

Je bent van harte welkom bij Netwerkcafé Eindhoven, waar maandelijks meer dan honderd vijftigplussers elkaar ontmoeten om samen te leren en elkaar te inspireren. Zo staan we samen sterker en daar word jij zelf - zeker weten - ook sterker van!

 • Donderdagochtend 9 mei 2019, inloop en netwerken 9:00, start 9:30, einde 13:00 uur.

 • Parktheater, Elzentlaan 50 5615 cn Eindhoven, goed bereikbaar met openbaar vervoer, betaald parkeren in de buurt.

 • Kosten: Deelname is gratis. De organisatie van het Netwerkcafé bestaat uit vrijwilligers. Een vrijwillige bijdrage in de organisatiekosten wordt op prijs gesteld. Neem hiervoor wat contant geld mee. Koffie en thee voor eigen rekening. Stadslunch verkrijgbaar voor € 5,00, graag vooraf aanmelden.

Regio Eindhoven is één van de sterkst groeiende regio’s in Nederland. Vandaag de dag is het voor veel werkgevers moeilijk om personeel te vinden. Toch is er geen gebrek aan talent, maar het wordt niet altijd herkend of gezien. Daarom is het belangrijk om in je zoektocht naar een nieuwe uitdaging te weten wat jouw talenten zijn en deze zichtbaar te maken.

We heten je van harte welkom bij Netwerkcafé Eindhoven, waar maandelijks meer dan honderd vijftigplussers elkaar ontmoeten om samen te leren en elkaar te inspireren. Zo staan we samen sterker en daar word jij zelf - zeker weten - ook sterker van!

 • Donderdagochtend 11 april 2019, inloop en netwerken 9:00, start 9:30, einde 13:00

 • Let op, nieuwe locatie: Pand P, Leenderweg 65, 5614 HL Eindhoven

 • Kosten: Toegang is gratis, consumpties voor eigen rekening, een vrijwillige bijdrage in de organisatiekosten wordt op prijs gesteld.

Je zoektocht naar een nieuwe uitdaging hoef je niet alleen te doen. Samen werken met anderen levert nieuwe inzichten, kansen, contacten en mogelijkheden op. Netwerkcafé Eindhoven gelooft erin dat als je samen werkt, je ook samen bouwt aan je nieuwe toekomst.

We heten je van harte welkom op donderdagochtend 14 maart bij Netwerkcafé Eindhoven waar maandelijks meer dan honderd vijftigplussers elkaar ontmoeten om samen te leren en elkaar te inspireren. Zo staan we samen sterker en daar word jij zelf - zeker weten - ook sterker van! Je kunt deze keer zelfs samen met wethouder Yasin Torunoglu, UWV-regiomanager Nicole Kievits en directeur WIJeindhoven Peter Notten oplossingsgericht aan de slag...

 • Donderdagochtend 14 maart 2019, inloop en netwerken 9:00, start 9:30, einde 13:00

 • Locatie: Wall Street, Stadhuisplein 6, 5611 EM Eindhoven

 • Kosten: Toegang is gratis, consumpties voor eigen rekening, een vrijwillige bijdrage in de organisatiekosten wordt op prijs gesteld.

Wat wil je later worden? vroeg de juf in de derde klas. Ik keek haar aan. Ik wist het niet. Ik dacht dat ik al iets was.” Toon Hermans schreef deze zin ooit om zijn publiek mee te kunnen raken. Hij trok volle zalen met zijn wijsheid.

Bij Netwerkcafé Eindhoven ontmoeten maandelijks meer dan honderd vijftigplussers elkaar om vanuit wat ze nu zijn verder te komen met wat ze willen worden.

We heten je van harte welkom op donderdagochtend 14 februari aanstaande. Dit keer met een mooi programma waarin je kunt ontdekken wat er nog méér is. Het zit in jezelf. En soms helpt een andere manier van kijken om het beste uit jezelf te laten komen.

 • Donderdagochtend 14 februari 2019, inloop en netwerken 9:00, start 9:30, einde 13:00

 • Locatie: Wall Street, Stadhuisplein 6, 5611 EM Eindhoven

 • Kosten: Toegang is gratis, consumpties voor eigen rekening, een vrijwillige bijdrage in de organisatiekosten wordt op prijs gesteld.

Niets is leuker dan een nieuwe uitdaging aangaan. Het houdt je scherp, fris en fruitig en is zeker niet aan leeftijd gebonden.

Dus overweeg je om een eigen zaak te beginnen, zzp’er te worden, van beroep te veranderen of gewoon een nieuwe baan te zoeken, begin dan bij Netwerkcafé Eindhoven. Een plek waar je welkom bent. Een plek die je zal inspireren, waar je nieuwe mensen gaat ontmoeten en nieuwe kennis vergaren die je nodig hebt om je doel te bereiken.

Tijdens deze eerste bijeenkomst in het nieuwe jaar kun je meedoen aan belangwekkende workshops, kun je netwerken en zijn er experts aanwezig om vragen te beantwoorden en je op weg te helpen. Samen de toekomst in met Werken voor Elkaar.

 • Donderdagochtend 10 januari, inloop 9:00, start 9:30, einde 13:00

 • Locatie: Wall Street, Stadhuisplein 6, 5611 EM Eindhoven

 • Kosten: Toegang is gratis, consumpties voor eigen rekening, een vrijwillige bijdrage in de organisatiekosten wordt op prijs gesteld.

Vijftigplusser, veel ervaring en op zoek naar nieuw werk? Grote kans dat je dit best een eenzaam karwei vindt. Wij in elk geval wel. Daarom organiseren we in Eindhoven vanaf nu elke maand een bijeenkomst waarin we elkaar een handje helpen.

Met workshops die je op nieuwe ideeën brengen hoe je jouw ervaring kunt omzetten in betaald werk of ondernemerschap. En met een leuke manier van netwerken. Want zo kom je echt het beste aan tafel bij een werkgever of opdrachtgever.

Vrijdagochtend 23 november is de eerste bijeenkomst van Netwerkcafé Eindhoven. Je kunt dan kiezen uit maar liefst 6 verrassende workshops over koud bellen, vloggen, pitchen, meer uit jezelf halen, je ondernemend idee en je persoonlijkheid.

Info en aanmelden

 • Vrijdagochtend 23 november, inloop 9:00, start 9:30, einde 13:00

 • Locatie: Wall Street, Stadhuisplein 6, 5611 EM Eindhoven

 • Kosten: Toegang is gratis, consumpties voor eigen rekening, een vrijwillige bijdrage in de organisatiekosten wordt op prijs gesteld.

Contact

Netwerkcafé Eindhoven is een activiteit van Stichting Werken voor Elkaar, KVK 67431984, werkenvoorelkaar.nl, werkenvoorelkaar@gmail.com, 020-6755355.

Netwerkcafé Eindhoven: netwerkcafeeindhoven.nl

LinkedIN: linkedin.com/in/werkenvoorelkaar/

Facebook: facebook.com/werkenvoorelkaar

Twitter: twitter.com/werkenvrelkaar

Realisatie van onze activiteiten is mogelijk dankzij de enthousiaste en onbezoldigde inzet van een groeiende groep vrijwilligers en ondersteuners.

Privacyverklaring

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je automatisch de vooraankondigingen en uitnodigingen voor onze activiteiten in jouw regio. Dat geeft je de kans om steeds tijdig te reserveren, voordat alle plaatsen zijn vergeven.

Zin om mee te helpen met de organisatie van Netwerkcafé Eindhoven? Stuur ons een bericht