Netwerkcafé Eindhoven

Neem je ruimte

Netwerkcafé Eindhoven, dinsdag 9 november 2021 09:30-12:30

Wie zijn werk is kwijtgeraakt, krimpt een beetje. Je hebt moeite om volledig de ruimte in te nemen die je voorheen zo vanzelfsprekend vulde.

Om weer te kunnen groeien, moet je eerst ruimte nemen om je verdriet over het verlies van je baan te verwerken. Daarna groei je door jezelf te vertonen in een goede outfit. En door op LinkedIn sterk in beeld te komen.

Over deze onderwerpen leer je van drie experts tijdens de eerste bijeenkomst van Netwerkcafé Eindhoven op locatie sinds lange tijd.

Deelname is gratis. We nemen in Pand P de Covid19-veiligheidsmaatregelen goed in acht!

Lees het programma hieronder. Bevalt het, klik dan hier om mee te doen op locatie.

Is Eindhoven te ver weg voor jou? Dan kun je aan twee workshops ook in Zoom meedoen. Schrijf je dan in via Netwerkcafé Online.

Pand P is uitstekend te bereiken met openbaar vervoer. Betaald parkeren in de buurt.

Programma

09:30-10:00 Inloop, kennismaken en netwerken

10:00–11:00 Workshop

Gebruik LinkedIn wijs!

In deze workshop gaat LinkedIn-expert Christine Markvoort live LinkedIn-profielen voorzien van verbetertips.

Laat je profiel scannen of kijk en luister mee met de tips die anderen krijgen.

Je gaat meteen actief aan de slag.

Neem daarom je mobiele telefoon mee en zorg dat je de LinkedIn-app op je telefoon hebt staan.

Je krijgt ook nog eens een paar fijne do’s-and-don’ts om meer bereik te krijgen met je berichten.

Christine Markvoort (12 Points) heeft meer dan 25 jaar ervaring als Sales & Marketing manager bij o.a. Unique, Holiday Inn, Van der Valk en PSV. Tegenwoordig helpt ze ondernemers en ondernemende werkzoekers om via LinkedIn nieuwe opdrachten en nieuw werk te vinden.

10:00–11:00 Workshop

Zelfverzekerd in de juiste outfit

Je staat voor je kast en de twijfel slaat toe. Wat zal je vandaag aantrekken? Wat draag je nou naar je sollicitatie/afspraak?

Je probeert van alles, maar trekt het net zo snel weer uit. Dit voelt niet zoals je je graag zou willen voelen! Het ene tekent te veel af, het andere is niet in de kleur die je staat en ondertussen bouwt de frustratie zich op. Wat past nou echt bij jou? En wat past bij deze afspraak? Wat moet je aantrekken om je wél goed en ook nog zelfverzekerd te voelen?

Herkenbaar?

Met kleding kun je invloed uitoefenen op je gevoel, en kun je ook je kwaliteiten laten zien. Heb jij daar wel eens gebruik van gemaakt en weet je hoe je dat kunt doen? Tijdens deze workshop ga je het ervaren en krijg je tips die je kunt gebruiken als je gaat solliciteren of een zakelijke afspraak hebt.

De aandacht die jij in je outfit hebt gestoken werkt door in je zelfvertrouwen en dat straal je uit!

Conny Postma (Stylistic) geeft kleur- en kledingadvies. Ze vindt het belangrijk dat je kleding past bij wie jij bent en wat je doet. Zowel zakelijk als in je vrije tij(d meer jezelf zijn door de juiste kleding. Kleding versterkt hoe jij je wilt voelen die dag.

11:00-11:30 Pauze, napraten en netwerken

11:30–12:30 Workshop

Rouw bij baanverlies

Het is nog steeds een fabel dat rouw alleen voorkomt bij mensen die een dierbare hebben verloren. Ook verlies van werk, op welke manier dan ook, heeft een enorme impact en gaat gepaard met rouw.

Als dit gebeurt, ligt vaak de focus op zo snel mogelijk een nieuwe baan vinden. Maar ondertussen vergeten we vaak dat het verlies een ontwrichtende invloed kan hebben op jouw leven en het leven van je allernaasten. Met alle gevolgen van dien.

Door haar eigen verhaal rondom rouw bij baanverlies te delen maakt lifecoach Gerda Sinon-Brander de kracht van het delen van ervaringen in deze workshop voor alle deelnemers tastbaar.

Door het delen van verhalen, hoopt Gerda jou als deelnemer een beetje rust en ruimte te laten ervaren. Je krijgt ook de mogelijkheid voor een kleine creatieve verwerking, waarin jij je verhaal mag laten vangen.

Rouw heeft altijd een rol gespeeld in het leven van Gerda Sinon-Brander. Niet alleen door verlies van dierbare personen, maar ook op het gebied van werk. Dit bracht haar, na een loopbaan in zorg en onderwijs, bij rouwcounseling. Vanuit Crossing Levenscoaching helpt ze mensen om de weg naar rust en ruimte terug te vinden als die door baanverlies uit het oog dreigen te raken.

12:30 Einde, napraten en netwerken

Deelname-informatie

  • Dinsdagochtend 9 november 2021, inloop en netwerken 9:30, start 10:00, einde 12:30 uur.

  • Pand P, Leenderweg 65, 5614 HL Eindhoven, goed bereikbaar met openbaar vervoer, betaald parkeren in de buurt.

  • Deelname is gratis. Een vrijwillige bijdrage in de organisatiekosten wordt op prijs gesteld. Koffie en thee voor eigen rekening.

Lees het programma hierboven. Bevalt het, klik dan hier om mee te doen op locatie.

Is Eindhoven te ver weg voor jou? Dan kun je aan twee workshops ook in Zoom meedoen. Schrijf je dan in via Netwerkcafé Online.

Pand P is uitstekend te bereiken met openbaar vervoer. Betaald parkeren in de buurt.

Contact

Netwerkcafé Eindhoven is een activiteit van Stichting Werken voor Elkaar, werkenvoorelkaar.nl, mail@werkenvoorelkaar.nl, 020-6755355.

LinkedIN: linkedin.com/in/werkenvoorelkaar/

Facebook: facebook.com/werkenvoorelkaar

Twitter: twitter.com/werkenvrelkaar

Realisatie van onze activiteiten is mogelijk dankzij de enthousiaste en onbezoldigde inzet van een groeiende groep vrijwilligers en ondersteuners.

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je automatisch de vooraankondigingen en uitnodigingen voor onze activiteiten in jouw regio. Dat geeft je de kans om steeds tijdig te reserveren, voordat alle plaatsen zijn vergeven.