Netwerkcafé Zaanstad

Worden wie je bent

Netwerkcafé Zaanstad, vrijdag 27 augustus 2021 09:00-13:00

De fase waarin jij nu zit, biedt mogelijkheden om je leven zo in te richten als jíj dat graag wilt. Grijp nu de kans om te zijn wie jij écht bent en dat aan de wereld te laten zien.

Dat is de aansporing van troubadour René Meijer en imageconsultant Milou Raiman. Beiden geven ze vanuit hun eigen ervaring en diepe betrokkenheid bij andere mensen deze maand een workshop bij Netwerkcafé Zaanstad.

Voor het eerst sinds lang weer in 't écht, in het prachtige, ruime en goed geventileerde Zaantheater aan de Zaan!

Er is beperkt plek. We houden natuurlijk rekening met alle Covid19-voorschriften.

Bekijk het programma hieronder en schrijf je in.

Kun je niet naar het Zaantheater komen, doe dan online mee via Netwerkcafé Online.

Zaantheater, Nicolaasstraat 3, 1506 BB te Zaandam. Goed bereikbaar met fiets, openbaar vervoer en auto, gratis/betaald parkeren in de omgeving.

Programma

09:00-09:30 Inloop en netwerken

Maak kennis met elkaar, ga je thuis voelen, op veilige afstand. Neem je smartphone mee, dan kun je meteen connectie maken om je contact later voort te zetten.

Maak je uniekheid zichtbaar

09:30-10:45 Workshop

Wat maakt jou uniek en hoe zorg je dat mensen dat meteen zien?

Tijdens deze workshop daagt imageconsultant Milou Raiman je uit om erachter te komen wie je bent en wat je het allerleukst vindt om te doen. Dat maakt jou uniek.

Vervolgens helpt ze je om dat ook uit te stralen in je houding en in de kleding waarin je jezelf aan toont aan jezelf en aan anderen. Je zult versteld staan wat kleur daarbij kan doen!

Door het gebruik van de juiste kleuren in je kleding, krijg je meteen een beter gevoel over jezelf als je in de spiegel kijkt. Bovendien kom je op anderen beter over als de authentieke persoon die je bent. Daardoor stijgt je zelfvertrouwen en dat versterkt op zijn beurt weer je uitstraling.

Van deze positieve wisselwerking pluk jij de vruchten in je dagelijks leven. Je zult merken dat je tijdens je ritje in de bus of tijdens het winkelen onverwacht tot gesprekken komt.

Maar je zult er zeker ook voordeel van ondervinden bij belangrijke ontmoetingen, zoals een romantische afspraak, een netwerkbijeenkomst of sollicatiegesprek.

Milou Raiman (verbeterjeimage.nl) is imageconsultant en netwerkcoach. Ze geniet er speciaal van om mensen te laten ontdekken hoe ze hun uitstraling naar zichzelf en naar anderen kunnen verbeteren door aandacht te besteden aan de kleuren waarin ze zichzelf presenteren.

10:45-11:15 Pauze, napraten en netwerken

Zoek, vind en blijf jezelf!

11:15-13:00 workshop

Werkzoekend troubadour René Meijer vertelt in alle openheid zijn levensverhaal, zonder zichzelf te sparen. Met persoonlijke teksten en prachtige liedjes, live gespeeld, neemt hij je mee in zijn zoektocht terug naar zichzelf, nadat hij zichzelf volledig was kwijtgeraakt in zijn huwelijk, werk en verslaving.

In deze bijzondere setting vertelt René wat hem heeft geholpen om te herstellen. Hij deelt de hulpmiddelen die hém aan het denken hebben gezet. In de hoop dat die ook jóu een zetje geven en een stap laten zetten in jouw zoektocht.

Hij laat zien dat je als werkzoekende vijftigplusser juist nu in een mooie fase zit en dat je waardevol bent met al je opgebouwde werk- en levenservaring en wijsheid. Deze fase biedt juist mogelijkheden om je leven zo in te richten als jíj dat graag wilt, aldus René. Je krijgt nu de kans om te zijn wie jij écht bent en te leven vanuit jouw dromen en passie!

René Meijer (renemeijer.nl), 52 jaar, muzikant in hart en nieren en vastbesloten om, zelfs nu in corona-tijd, van zijn passie zijn beroep te maken. In de afgelopen drie jaar heeft hij afgerekend met alle negatieve elementen in zijn leven, waaronder een alcoholverslaving.

13:00 Einde en napraten

Info en aanmelden

  • Vrijdag 27 augustus 2021, 09:00-09:30 inloop, start 9:30, einde 13:00

  • Zaantheater, Nicolaasstraat 3, 1506 BB te Zaandam is goed bereikbaar met fiets, openbaar vervoer en auto, gratis/betaald parkeren in de omgeving.

  • Deelname is gratis, een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

Over ons

Netwerkcafé Zaanstad is een activiteit van Stichting Werken voor Elkaar

Realisatie van onze activiteiten is mogelijk dankzij de enthousiaste en onbezoldigde inzet van een groeiende groep vrijwilligers en ondersteuners.

Zin om mee te helpen?

Word dan onze collega in het team vrijwilligers dat deze activiteit organiseert.

Als je je inschrijft voor onze berichtenservice ontvang je automatisch de vooraankondigingen en uitnodigingen van onze activiteiten in jouw regio. Dat geeft je de kans om steeds tijdig te reserveren, voordat alle plaatsen zijn vergeven.