Netwerkcafé Zaanstad

10 oktober 2017: Ontmoet Zaanse werkgevers in De Stoomhal

Op dinsdagavond 10 oktober 2017 (aanvang 19:00 uur) organiseert Netwerkcafé Zaanstad samen met het Zaans Ondernemers Netwerk (ZON) de Werkmarkt Zaanstad in De Stoomhal in Wormer.

We gaan op diverse manieren de interactie opzoeken en het onderlinge netwerk tussen jouw als werkzoekende vijftigplusser en Zaanse ondernemers bevorderen. En wie weet ontmoet je er zelfs je nieuwe werkgever. Of krijg je net die juiste ingang naar dat bedrijf waar jij graag wilt werken. Een ding is zeker. Niemand gaat deze avond met lege handen naar huis!

Kom naar de Werkmarkt Zaanstad en breid je netwerk uit met unieke contacten met Zaanse ondernemers! Schrijf je vandaag nog in en verzeker je van een plaats. Deelname is gratis.

Klik hier om je aan te melden.

Programma

19:00-19:15 Inloop met koffie en thee

19:15-20:00 Voorbereiding op workshopprogramma

20:00-20:15 Pauze

20:15-21:30 Workshops (zie uitleg hieronder)

  • Zaal 1: Lean Canvas
  • Zaal 2: Meeting & Making Network

21:30-22:30 Borrel en Network

Bij aanmelding kies je aan welke workshop je wilt meedoen

Voorbereiding is het halve werk

Het programma start om 19:15 uur met een informatie- en instructiebijeenkomst over je deelname aan de workshops. Onze coach Rolf Meijers legt je uit hoe je jezelf goed kunt profileren (pitchen) en hoe je deelname aan de workshops tot een voor jou persoonlijk succes maakt.

Workshop 1. Innoveren met Lean Canvas

Ervaar ter plekke de kracht van Lean Canvas als methode om te innoveren. Na een inleiding door business-coach Gerard Keetman gaan we aan meedenktafels aan de slag met collega-werkzoekenden en werkgevers. Werkgevers brengen zelf hun uitdaging in of werken mee aan een fictieve case. Als werkzoekende krijg je de kans om je deskundigheid, motivatie en creativiteit aan werkgevers te laten zien.

Workshop 2. Meeting & Making Network

We brengen op een speelse manier een aantal kennismakingen tot stand tussen werkgevers en vertegenwoordigers van brancheorganisaties enerzijds, en werkzoekenden anderzijds. Werkgevers krijgen de kans om zich te laten inspireren door interessante invalshoeken van ervaren mensen. Voor hun eigen bedrijf of om een collega-werkgever te helpen. Op deze manier geven werkgevers gehoor aan de oproep van werkgeversorganisatie MKB NL om hun netwerk actief in te zetten voor werkzoekende vijftigplussers. Jij als werkzoekende krijgt kansen voor netwerken en vervolggesprekken voor stage of werk.

Aanmelden noodzakelijk

Het aantal plaatsen is beperkt. En vol is vol. Klik hier om direct je plaats te reserveren.

Wanneer: Dinsdagavond 10 oktober 2017. Inloop: vanaf 19.00 uur. Start:19.15 uur. Einde: 22:30 uur

Waar: De Stoomhal, Pakhuisplein 44, 1531 MZ Wormer

Bereikbaarheid: De Stoomhal is goed bereikbaar met de fiets, auto of het openbaar vervoer (vanaf station Wormerveer ca. 10 min. lopen). Er is gratis parkeergelegenheid

Kosten: Geen. Deelname, inclusief consumpties tijdens het programma, is gratis.

In samenwerking met ZON

Zaans Ondernemers Netwerk (ZON) maakt zich sterk voor de Zaanse ondernemers richting de overheden. ZON hecht waarde aan een goed functionerende arbeidsmarkt, waar werknemers tot aan de pensioenleeftijd volledig en volwaardig participeren. Dit is een van haar speerpunten/ thema’s. ZON en Netwerkcafé Zaanstad (NCZ) hebben daarom de handen ineen geslagen.

Een overzicht van de eerdere bijeenkomsten van Netwerkcafé Zaanstad.

Contact

Netwerkcafé Zaanstad: netwerkcafe.zaanstad@gmail.com, www.netwerkcafezaanstad.nl

Twitter: @WerkenVrElkaar #Netwerkcafe #Zaanstad

Realisatie van onze activiteiten is mogelijk dankzij de enthousiaste en onbezoldigde inzet van een groeiende groep vrijwilligers en ondersteuners.

Netwerkcafé Zaanstad is aangesloten bij Stichting Werken voor Elkaar, KVK 67431984, werkenvoorelkaar@gmail.com, 020-6755355.

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je automatisch de vooraankondigingen en uitnodigingen van onze activiteiten in jouw regio. Dat geeft je de kans om steeds tijdig te reserveren, voordat alle plaatsen zijn vergeven.