Netwerkcafé Zaanstad

Werk vinden met LinkedIn

Netwerkcafé Zaanstad / Online, vrijdag 29 januari 2021 10:00-11:30

Hoe vind jij de baan die bij jou past? 50% van de vacatures worden niet eens gepubliceerd. Deels wordt intern vervuld maar een groot deel komt uit het netwerk van het bedrijf zelf. En steeds meer vindt dit netwerken online plaats op LinkedIn.

Hoe zorg je dat jij gezien wordt? En dat werkgevers zien wat jij te bieden hebt? Bij Netwerkcafé Zaanstad kom je daar alles over te weten.

Wegens de strenge corona-maatregelen vindt dit evenement geheel online plaats in een Zoom meeting. Je kunt je hieronder inschrijven voor de workshop.

Installeer vooraf Zoom en test camera, mic en geluid. Je kunt alleen meedoen met je echte naam en je camera aan.

Programma

10:00 Online workshop

Aantrekkelijk worden voor werkgevers op LinkedIn

Het vinden van een nieuwe baan bestaat uit drie onderdelen:

  • De juiste vacature vinden

  • Zorgen dat je daarover in gesprek komt

  • Jezelf presenteren

De juiste vacature vinden en het solliciteren vinden tegenwoordig hoofdzakelijk online plaats. LinkedIn is hiervoor het meest gebruikte platform. Hier worden vacatures gedeeld, kandidaten gezocht én gescreend.

In deze workshop krijg je van Christine Markvoort praktische tips om LinkedIn optimaal in te zetten, zodat jij aantrekkelijk wordt voor werkgevers en ze met jou in gesprek willen over vacatures die jou echt aanspreken!

Christine Markvoort (Exit Powerhouse) heeft meer dan 25 jaar ervaring als Sales & Marketing manager bij o.a. Unique, Holiday Inn, Van der Valk en PSV. Tegenwoordig helpt ze ondernemers en ondernemende werkzoekers om via LinkedIn nieuwe opdrachten en nieuw werk te vinden.

11:00 Online netwerken

Gewapend met de inzichten uit de workshop gaan we online netwerken met inzet van LinkedIn!

11:30 Einde

Over ons

Netwerkcafé Zaanstad is een activiteit van Stichting Werken voor Elkaar

Realisatie van onze activiteiten is mogelijk dankzij de enthousiaste en onbezoldigde inzet van een groeiende groep vrijwilligers en ondersteuners.

Zin om mee te helpen?

Word dan onze collega in het team vrijwilligers dat deze activiteit organiseert.

Als je je inschrijft voor onze berichtenservice ontvang je automatisch de vooraankondigingen en uitnodigingen van onze activiteiten in jouw regio. Dat geeft je de kans om steeds tijdig te reserveren, voordat alle plaatsen zijn vergeven.