Netwerkcafé Zaanstad

Verkiezing beste cv Zaanstad en omstreken

Wil jij weten of je een goed cv hebt dat er uitspringt bij werkgevers en recruiters? Of wil je juist weten waar je het verbeteren kan? Mail dan je cv naar ons e-mailadres netwerkcafe.zaanstad@gmail.com en doe mee aan de verkiezing ‘Wie heeft het beste cv van Zaanstad en omstreken?’. Deze unieke verkiezing wordt specifiek voor de regio Zaanstreek-Waterland en omstreken georganiseerd door Netwerkcafé Zaanstad in samenwerking met SollicitatieLAB. SollicitatieLAB is expert in hulp bij een goed cv en voor het vijfde jaar op rij organisator van de verkiezing cv van de maand.

DEELNEMEN LEVERT JE VEEL OP

Deelnemen levert je hoe dan ook veel op. Van alle ingezonden cv’s worden er vijf genomineerd. Alle genomineerde cv’s krijgen extra aandacht! En dat geldt natuurlijk helemaal voor het winnende cv. Het beste cv van Zaanstad is namelijk automatisch genomineerd voor de landelijke cv van de maand verkiezing in oktober! Bovendien verzekert elke deelnemer aan de verkiezing zich van een plaats bij een unieke cv-workshop. Die vindt op 27 september a.s. van 10:00-11:15 uur plaats in het Zaantheater en wordt gegeven door de experts van SollictatieLAB.

Kortom, geef je cv een boost en doe mee aan de verkiezing ‘Wie heeft het beste cv van Zaanstad en omstreken?’. En mail vandaag nog je cv naar netwerkcafe.zaanstad@gmail.com

WINNAAR WORDT TIJDENS NETWERKCAFE VAN 27 SEPTEMBER BEKEND GEMAAKT

Woensdag 27 september a.s. van 9:00-13:00 uur is er weer een Netwerkcafé in het Zaantheater in de Nicolaasstraat 3 in Zaandam. Dit Netwerkcafé staat geheel in het teken van kansen pakken en kansen creëren op de arbeidsmarkt. Het hebben van een goed cv is daarbij een randvoorwaarde. Vandaar deze unieke verkiezing en workshop. Maar dat is niet het enige. Meer informatie over de rest van het programma volgt binnenkort, dus houd je mailbox in de gaten!

SPELREGELS VERKIEZING

· Iedereen kan meedoen

· Deelname is gratis

· Deelnemen kan door vóór 23 september 2017 je cv te mailen naar: netwerkcafe.zaanstad@gmail.com

· 25 september worden de vijf genomineerde cv’s bekend gemaakt

· De genomineerde cv’s worden op de website en Facebookpagina van SollicitatieLAB geplaatst, zodat er op gestemd kan worden. Ook de stemmen van de deelnemers aan het Netwerkcafé van 27 september tellen mee. Maar misschien nog belangrijker: de genomineerde cv’s worden ook voorgelegd aan een panel deskundigen. De stemmen van de deskundigen en het publiek worden gecombineerd en bepalen wie het beste cv van Zaanstad en omstreken wordt

· Het winnende cv wordt 27 september in het Zaantheater bekend gemaakt

· Het beste cv van Zaanstad krijgt automatisch een nominatie voor de landelijk cv van de maand verkiezing in oktober.


Een overzicht van de eerdere bijeenkomsten van Netwerkcafé Zaanstad.

Contact

Netwerkcafé Zaanstad: netwerkcafe.zaanstad@gmail.com, www.netwerkcafezaanstad.nl

Twitter: @WerkenVrElkaar #Netwerkcafe #Zaanstad

Realisatie van onze activiteiten is mogelijk dankzij de enthousiaste en onbezoldigde inzet van een groeiende groep vrijwilligers en ondersteuners.

Netwerkcafé Zaanstad is aangesloten bij Stichting Werken voor Elkaar, KVK 67431984, werkenvoorelkaar@gmail.com, 020-6755355.

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je automatisch de vooraankondigingen en uitnodigingen van onze activiteiten in jouw regio. Dat geeft je de kans om steeds tijdig te reserveren, voordat alle plaatsen zijn vergeven.