Netwerkcafé Zaanstad

Vergroot jouw kennis!

Netwerkcafé Zaanstad, woensdag 23 september 2020 9:30-12:00

Bij Netwerkcafé Zaanstad bieden we jou deze maand de keuze uit twee heel verschillende workshops. Deze workshops hebben echter een ding gemeen: ze helpen jou je kennis over werkgerelateerde zaken up-to-date te brengen.

Ben jij nieuwsgierig hoe tevredenheid bijdraagt aan succes in je werk en je leven? Of wil jij te weten komen wat termen als lean, agile en scrum betekenen? Kom dan op woensdag 23 september naar Netwerkcafé Zaanstad en vergroot je kennis.

Netwerkcafé Zaanstad vindt plaats in het Zaantheater. Samen met het Zaantheater nemen wij de COVID-19-voorzorgsmaatregelen in acht.

Het Zaantheater, Nicolaasstraat 3, 1506 BB te Zaandam is goed bereikbaar met fiets, openbaar vervoer en auto, gratis/betaald parkeren in de omgeving.

Programma

9:30 – 10:00 Inloop en netwerken

Leer tijdens de inloop alvast mensen kennen en ga je thuis voelen. Neem je smartphone met LinkedIn mee.

10:00 – 12:00 Workshops

Je kunt kiezen voor de workshop van Arjen Sernee óf voor de workshop van Patrick de Rooij. Beide workshops worden 10:45-11:15 onderbroken door een pauze met een netwerkactiviteit in de zaal. Na de pauze wordt de workshop weer voortgezet in dezelfde zaal.

De weg naar tevredenheid – Arjen Sernee (Via Mentalis Consultancy)

Succes in je werk en in je leven blijkt samen te hangen met de mate van je tevredenheid. Arjen geeft in zijn workshop inzicht in tevredenheid, effecten daarvan en hoe je meer tevredenheid in je (werk)leven kunt realiseren. Hij gaat daarbij onder andere in op welke oorzaken een rol spelen bij jouw denken en gedrag.

Arjen geeft tips over de vijf patronen of strategieën van handelen, die bewust gebruikt kunnen worden om functioneel te handelen en meer tevredenheid te bereiken in je leven.

Ontdek in deze workshop hoe jij jouw weg naar tevredenheid vindt!

Arjen Sernee is eigenaar van Via Mentalis Consultancy en heeft zijn ervaringen als psycholoog de afgelopen 20 jaar gebundeld in een psychologisch e-learning programma en boek “De weg naar tevredenheid”.

Maak kennis met Lean, Agile en Scrum! – Patrick de Rooij (Rabobank)

Kom jij de termen Lean, Agile en Scrum ook zo veel tegen in vacatures? Schrikken deze begrippen jou af? En roepen ze bij jou vragen op als: Vertegenwoordigen deze termen een rage? Wat houden ze eigenlijk in en wat is het verschil tussen de verschillende begrippen? En: Wat betekenen ze voor mij en mijn (toekomstige) werk?

In deze workshop vertelt Patrick waar de begrippen Lean, Agile en Scrum vandaan komen en wat ze inhouden. Ook zal hij enkele toepassingen bespreken. Patrick faciliteert deze workshop vanuit zijn persoonlijke gedrevenheid om mensen verder te helpen en vanuit de filosofie van zijn organisatie ‘growing a better world together’.

Na deze workshop zijn Lean, Agile en Scrum geen vage termen meer voor jou en kun je bepalen in hoeverre ze voor jouw werk of loopbaan toepasbaar zijn.

Patrick de Rooij werkt voor de Rabobank en is een enthousiaste en empathische coach die teams en organisaties helpt om samen de gewenste verandering vorm te geven. Hij inspireert mensen om vanuit een ander perspectief naar de situatie te kijken. Onder het mom van ‘als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg’.

12:00 Einde

Info en aanmelden

  • Woensdagochtend 23 september 2020. Inloop 9:30, start 10:00, einde 12:00 uur.

  • Zaantheater, Nicolaasstraat 3, 1506 BB Zaandam. Goed bereikbaar met fiets, openbaar vervoer en auto; gratis en betaald parkeren in de omgeving.

  • Kosten: deelname is gratis, koffie en thee contant afrekenen, een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

Contact

Netwerkcafé Zaanstad: netwerkcafe.zaanstad@gmail.com, www.netwerkcafezaanstad.nl

Twitter: @WerkenVrElkaar #Netwerkcafe #Zaanstad

Realisatie van onze activiteiten is mogelijk dankzij de enthousiaste en onbezoldigde inzet van een groeiende groep vrijwilligers en ondersteuners.

Netwerkcafé Zaanstad is aangesloten bij Stichting Werken voor Elkaar, KVK 67431984, werkenvoorelkaar@gmail.com, 020-6755355.

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je automatisch de vooraankondigingen en uitnodigingen van onze activiteiten in jouw regio. Dat geeft je de kans om steeds tijdig te reserveren, voordat alle plaatsen zijn vergeven.