Netwerkcafé Zaanstad

25 oktober 2017: Samen ondernemen brengt je verder!

Als vijftigplusser heb je een enorme hoeveelheid ervaring en kennis opgebouwd. Je kunt blijven proberen om die te gelde te maken in een baan. Maar wat nou als je met een paar mensen die ervaring en kennis bundelt om samen een onderneming te starten. Een startup met vijftigplussers die elkaar aanvullen en ondersteunen. Dat geeft een heel andere energie!

Op 25 oktober krijg je de kans om te onderzoeken of dit bij jou past. We bieden je een doe-programma aan waarbij je kennismaakt met de nieuwste methode om een business-idee te ontwikkelen en van daaruit een onderneming te starten.

Waar: Zaantheater, Nicolaasstraat 3, 1506 BB Zaandam.

Wanneer: woensdagochtend 25 oktober 2017, inloop 9:00, start programma 9:15 – eerder dan normaal, einde: 13:15

De belangstelling is altijd groter dan het aantal plekken. Reserveer daarom tijdig. Je schrijft je in voor de gehele ochtend. Klik hier om je in te schrijven.

Het Zaantheater is goed bereikbaar met de fiets of het openbaar vervoer (vanaf station Zaandam ca. 10 min. lopen). In directe omgeving van het Zaantheater alleen betaald parkeren.

Programma woensdag 25 oktober 2017 9:15-13:15

Business-coach Gerard Keetman (Business Anno Morgen) verzorgt een training over lean canvas, geïllustreerd met inspirerende voorbeelden.

Daarna gaan we zelf direct oefenen volgens deze methode. Dat doen we in groepen, elk begeleid door een coach. Daarna delen en beoordelen we elkaars resultaten.

Deelnemers in Amsterdam vonden het programma ‘bijzonder inspirerend’, ‘creatief’, ‘leerzaam en verbindend’.

Aan het eind van de ochtend kun je je belangstelling kenbaar maken voor een vervolgprogramma waarin je in drie maanden met een groep vijftigplussers iteratief een levensvatbaar bedrijfsmodel ontwikkelt om een onderneming te starten.

Een overzicht van de eerdere bijeenkomsten van Netwerkcafé Zaanstad.

Netwerkcafé Zaanstad is mede mogelijk door de hartelijke steun van het Zaantheater

Contact

Netwerkcafé Zaanstad: netwerkcafe.zaanstad@gmail.com, www.netwerkcafezaanstad.nl

Twitter: @WerkenVrElkaar #Netwerkcafe #Zaanstad

Realisatie van onze activiteiten is mogelijk dankzij de enthousiaste en onbezoldigde inzet van een groeiende groep vrijwilligers en ondersteuners.

Netwerkcafé Zaanstad is aangesloten bij Stichting Werken voor Elkaar, KVK 67431984, werkenvoorelkaar@gmail.com, 020-6755355.

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je automatisch de vooraankondigingen en uitnodigingen van onze activiteiten in jouw regio. Dat geeft je de kans om steeds tijdig te reserveren, voordat alle plaatsen zijn vergeven.