Netwerkcafé Zaanstad

Nieuwe dingen leren

Netwerkcafé Zaanstad, vrijdag 22 oktober 2021 09:30-12:30

Bij Netwerkcafé Zaanstad kun je deze maand meedoen aan twee praktische workshops.

De ene gaat over een nieuwe manier om jezelf te onderscheiden op LinkedIn.

In de andere ontdek je hoe en waar je gratis of voor weinig geld trainingen en opleidingen kunt volgen die jouw kansen op werk kunnen vergroten.

In het ruime en goed geventileerde Zaantheater kunnen we ons gemakkelijk houden aan de Covid19-regels.

Bekijk het programma hieronder en schrijf je in.

Kun je niet naar het Zaantheater komen, doe dan mee via Netwerkcafé Online.

Zaantheater, Nicolaasstraat 3, 1506 BB te Zaandam. Goed bereikbaar met fiets, openbaar vervoer en auto, gratis/betaald parkeren in de omgeving.

Programma

09:30-10:00 Inloop en netwerken

Maak kennis met elkaar, ga je thuis voelen, op veilige afstand. Neem je smartphone mee, dan kun je meteen connectie maken om je contact later voort te zetten.

10:00-11:00 Workshop

Aan de slag met LinkedIn coverstory

Achter je kleine LinkedIn-profielfoto kun je een wereld tot leven laten komen. Wist je dat al?

Met deze zogenaamde coverstory krijg jij 30 seconden de tijd om anderen een onderscheidende én onuitwisbare indruk van jezelf te geven.

Of, nog beter, te vertellen waarmee je iemand kunt helpen.

Wil je actiever en effectiever worden op LinkedIn, dan is deze workshop voor jou!

Alles dat je nodig hebt, is je (opgeladen) mobiel.

Na tientallen jaren in account- en salesmanagement functies gooide Gert-Jan van Büseck (GJtalks.nl) najaar 2019 het roer om en volgde een camera-journalistiek-opleiding. Tijdens de lockdown leerde hij de kracht van video op LinkedIn. Enthousiast, energiek en met een vleugje humor deelt hij graag zijn kennis en ervaring om anderen het plezier, het belang en de waarde van video mee te geven.

11:00-11:30 Pauze, napraten en netwerken

11:30-12:30 Workshop

Vergroot je kansen, leer nú bij!

Er bestaan geen banen meer voor het leven. Om aansluiting op de arbeidsmarkt te houden, moet je je zelf blijven ontwikkelen in je vak en in algemene beroepsvaardigheden. Heb jij als vijftigplusser in de afgelopen jaren weinig in je eigen ontwikkeling geïnvesteerd, dan is het zeker nog niet te laat!

HR Adviseur Linda van der Hoop neemt je in deze workshop mee in een denkproces 'outside the box' om je te laten zien hoe jij jouw kansen kunt vergroten door training en opleiding, juist nu je nieuw werk zoekt.

Linda laat je ontdekken hoe gemakkelijk je online kunt studeren. Er zijn diverse platforms waar je heel goedkoop kunt studeren, dus de kosten hoeven geen barrière te zijn.

Misschien ontdek je nog wel nieuwe talenten van jezelf die je nog niet kende. Met nieuwe vaardigheden en kennis vergroot jij straks je kans op een baan en kun je je onderscheiden van andere kandidaten.

Wil jij ook weten welke opleidingen en trainingen je online kunt doen en waar je ze kunt vinden? Schrijf je dan in voor deze workshop!

Linda van der Hoop heeft de afgelopen 20 jaar grote en kleine organisaties geadviseerd op HR-gebied. Steeds weer verbaasde ze zich erover hoe weinig aandacht en tijd mensen tijdens hun loopbaan besteden aan hun eigen ontwikkeling, terwijl dat steeds belangrijker wordt om aansluiting te houden bij de arbeidsmarkt.

12:30 Einde en napraten

Info en aanmelden

  • Vrijdag 22 oktober 2021, 09:30 inloop, start 10:00, einde 12:30

  • Zaantheater, Nicolaasstraat 3, 1506 BB te Zaandam is goed bereikbaar met fiets, openbaar vervoer en auto, gratis/betaald parkeren in de omgeving.

  • Deelname is gratis, een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

Zin om mee te helpen?

Netwerkcafé Zaanstad is een activiteit van Werken voor Elkaar.

Realisatie van onze activiteiten is mogelijk dankzij de enthousiaste en onbezoldigde inzet van een groeiende groep vrijwilligers en ondersteuners.

Als je je inschrijft voor onze berichtenservice ontvang je automatisch de vooraankondigingen en uitnodigingen van onze activiteiten in jouw regio. Dat geeft je de kans om steeds tijdig te reserveren, voordat alle plaatsen zijn vergeven.