Netwerkcafé Zaanstad

Neem jezelf als uitgangspunt

Netwerkcafé Zaanstad, vrijdag 27 november 2020 9:30-12:00

Netwerkcafé Zaanstad begroet jou deze maand graag weer LIVE in het gastvrije Zaantheater met twee prikkelende workshops.

Het gemeenschappelijke thema van deze twee workshops ben JÍJ en de workshopleiders geven elk op eigen wijze invulling aan hoe jij jezelf als uitgangspunt neemt. Vind helderheid en kracht voor jouw zoektocht naar werk door mindfulness of kom in actie en gooi gedachten die jou belemmeren overboord met theatersport-oefeningen.

Je kunt kiezen voor de workshop van Eric Pol óf voor de workshop van Eri Schoemaker. Beide workshops worden onderbroken door een pauze met een netwerkactiviteit in de zaal. Na de pauze wordt de workshop weer voortgezet in dezelfde zaal.

Samen met het Zaantheater nemen wij de COVID-19-voorzorgsmaatregelen in acht.

  • Vrijdagochtend 27 november 2020. Inloop 9:30, start 10:00, einde 12:00 uur.

  • Het Zaantheater, Nicolaasstraat 3, 1506 BB te Zaandam . Goed bereikbaar met fiets, openbaar vervoer en auto, gratis/betaald parkeren in de omgeving.

  • Kosten: deelname is gratis, koffie en thee voor eigen rekening. Een vrijwillige bijdrage in de organisatiekosten wordt op prijs gesteld.

Het Zaantheater, Nicolaasstraat 3, 1506 BB te Zaandam is goed bereikbaar met fiets, openbaar vervoer en auto, gratis/betaald parkeren in de omgeving.

Programma

9:30 – 10:00 Inloop en netwerken

Leer tijdens de inloop alvast mensen kennen en ga je thuis voelen. Neem je smartphone met LinkedIn mee.

10:00 – 12:00 Workshops (van 10:45 tot 11:15 is er een pauze)

Mindful zoeken & vinden – Eric Pol (Innersync)

Bij het zoeken naar werk kun je soms het gevoel hebben jezelf een beetje kwijt te raken in onzekerheid, verwarring of onrust. Je hoofd, vaak hyperactief of juist verdoofd, lijkt soms zelfs een eigen leven te leiden, los van de rest van je lijf.

In deze workshop laat Eric je pas op de plaats maken en neemt hij je mee op reis naar de stille, zachte plek in jezelf en kijk je van daaruit naar jezelf en je zoektocht.

Je kunt dan vaak verbazingwekkend duidelijk zien waar je in het dagelijks leven overheen kijkt. Soms krijg je schitterende nieuwe inzichten. Soms is het simpelweg herinneren wat je helemaal uit het oog bent verloren.

Ontdek jezelf en vind helderheid en kracht voor jouw zoektocht naar werk!

Eric Pol begeleidt als coach, mindfulnesstrainer en meditatieleraar mensen om het leven te leven waar ze écht gelukkig in zijn. Na een carrière in de ICT begon Eric een zoektocht naar zichzelf en de diepere betekenis van het leven. Deze zoektocht ging langs filosofen, neurowetenschappers, oosterse meesters en westerse leraren, fysici, psychologen en af en toe bedenkelijke goeroes. Volgens Eric is gelukkig leven een kunst die iedereen met een open geest, een portie lef en de nodige oefening kan leren.

In actie door spelen – Eri Schoemaker (erischoemaker.nl)

Misschien heb jij ze ook wel: gedachten die jou tegenhouden datgene te doen wat je eigenlijk wilt. Bijvoorbeeld ten aanzien van een nieuwe werkomgeving, of juist om privé een verandering teweeg te brengen.

Uitgangspunt in de workshop van Eri is dat de essentie van improvisatietoneel ook van toepassing is in het ‘echte’ leven: Je ondervindt in haar workshop aan de hand van theatersport-oefeningen hoe leuk het is om te improviseren, ‘ja’ te zeggen tegen situaties en risico’s te nemen, en mee te bewegen met een medespeler door je te richten op het hier en nu.

Ervaar hoe spelen je kan helpen bij het omgaan met belemmerende gedachten en kom in actie!

Eri Schoemaker is interim manager en heeft een passie voor tekst en toneelspelen. In haar werk heeft ze al vaak met succes spelvormen ingezet om mensen met meer zelfvertrouwen in actie te laten komen en beter te laten samenwerken.

12:00 Einde

Info en locatie

  • Vrijdagochtend 27 november 2020. Inloop 9:30, start 10:00, einde 12:00 uur.

  • Het Zaantheater, Nicolaasstraat 3, 1506 BB te Zaandam . Goed bereikbaar met fiets, openbaar vervoer en auto, gratis/betaald parkeren in de omgeving.

  • Kosten: deelname is gratis, koffie en thee voor eigen rekening. Een vrijwillige bijdrage in de organisatiekosten wordt op prijs gesteld.

Contact

Netwerkcafé Zaanstad: netwerkcafe.zaanstad@gmail.com, www.netwerkcafezaanstad.nl

Twitter: @WerkenVrElkaar #Netwerkcafe #Zaanstad

Realisatie van onze activiteiten is mogelijk dankzij de enthousiaste en onbezoldigde inzet van een groeiende groep vrijwilligers en ondersteuners.

Netwerkcafé Zaanstad is aangesloten bij Stichting Werken voor Elkaar, KVK 67431984, werkenvoorelkaar@gmail.com, 020-6755355.

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je automatisch de vooraankondigingen en uitnodigingen van onze activiteiten in jouw regio. Dat geeft je de kans om steeds tijdig te reserveren, voordat alle plaatsen zijn vergeven.