Netwerkcafé Zaanstad

31 januari 2018: Met nieuwe doelen fris aan de slag

Op woensdagochtend 31 januari organiseert Netwerkcafé Zaanstad zijn maandelijkse themabijeenkomst met keynote, netwerken en workshops. Deze maand staat de bijeenkomst, waar zo'n 150 deelnemers worden verwacht, in het teken van Met nieuwe doelen fris aan de slag.

Tijdens dit evenement leer je als werkzoekende vijftigplusser op diverse manieren jouw kwaliteiten in beeld te brengen. Weet wat je ‘in huis hebt’ en je energie kan weer volop stromen om de volgende stappen te zetten. En met de vele frisse en nieuwe ideeën krijg je een lekker duwtje in de rug. Leerzaam, gezellig en met mogelijkheden om je nieuwe doelen een frisse start te geven.

Waar: Zaantheater, Nicolaasstraat 3, 1506 BB Zaandam.

Wanneer: woensdagochtend 31 januari 2018, inloop 9:00, start programma 9:30, einde: 13:00

Netwerkcafé Zaanstad wordt georganiseerd door vrijwilligers. Deelname is gratis. We stellen een bijdrage in de kosten op prijs.

Reserveren

De belangstelling is altijd groter dan het aantal plekken. Reserveer daarom tijdig je plek. Klik hier om je direct aan te melden

Het Zaantheater is goed bereikbaar met de fiets of openbaar vervoer (10 min. lopen vanaf station Zaandam ). In directe omgeving alleen betaald parkeren.

Programma woensdagochtend 31 januari 2018

09.00 uur Inloop en netwerkoefening

09.30 uur Welkomstwoord Netwerkcafé Zaanstad door Rob Zwart

09.35 uur Gastspreker Herman Dupon (2plus1)

Na de gezamenlijke aftrap volgen er twee rondes met workshops. Kies uit iedere ronde één workshop. Let op: de workshop van Raymond Gruis beslaat twee rondes, geef je in beide rondes hiervoor op als je deze workshop wilt volgen.

10.00 uur - 11.15 uur Workshops, Ronde 1

Leef een baanzinnig leven – Deel 1 - Raymond Gruijs ( Baanzinnig)

Leef een baanzinnig leven en leer waanzinnig solliciteren. Raymond Gruijs helpt positief ingestelde mensen om hun dromen te realiseren. In deze workshop (let op, deze workshop duurt twee rondes, voor beiden inschrijven!), leert hij jou om dat te doen wat je het liefste doet in een omgeving die bij je past. Aan het einde van de workshop weet je hoe je een werkgever voor jou kunt interesseren, hoe je zelf werk kunt creëren en hoe je meer invloed je op je eigen situatie kunt krijgen.

Ben jezelf bewust en weet je wat je kunt - Irma de Jong

De pitch en AIDA (Attention, Interest, Desire en Action) zijn hulpmiddelen om je zelf bewust te maken van wie je bent, wat je kunt en hoe je een werkgever kunt overtuigen om jou uit te nodigen voor een gesprek. Neem voor deze workshop een vacature mee waarop je wilt solliciteren.

Daarom ik! - Francois Leijenaar

Wees enthousiast. Jij kunt meer dan je denkt. Aan de hand van platgetreden paden gaat Francois de zijpaden in. Welcome to the Jungle!

11.15 uur- 11.45 Pauze

11.45 uur - 13.00 uur Workshops, Ronde 2

Leef een baanzinnig leven – Deel 2 - Raymond Gruijs (baanzinnig)

Deze workshop duurt twee rondes, schrijf je voor beide rondes in!

Stel eisen aan jezelf en je omgeving - Jos Schenk (nextjob.nl)

Mensen moeten zich realiseren dat de ideale baan niet bestaat, net zo min als de ideale werknemer. Net als bij een duurzame relatie is het van belang dat je zelf ook aan moet geven wat belangrijk is voor jou. Dat moet je leren. Leren communiceren begint met luisteren.

Onderweg naar werk waar je gelukkig van wordt - Reina Janssen (Janssen Coaching)

Wie ben je, waar word je warm van? Waar draait het voor jou om in werk? Waar moet een werkomgeving aan voldoen wil jij tot je recht komen? In deze interactieve sessie gaan we hiermee aan de slag. We verkennen samen welke onderwerpen je aandacht verdienen.

Reserveren

De belangstelling is altijd groter dan het aantal plekken. Reserveer daarom tijdig je plek. Klik hier om je direct aan te melden

Netwerkcafé Zaanstad is mede mogelijk door de hartelijke steun van het Zaantheater

Een overzicht van de eerdere bijeenkomsten van Netwerkcafé Zaanstad.

Contact

Netwerkcafé Zaanstad: netwerkcafe.zaanstad@gmail.com, www.netwerkcafezaanstad.nl

Twitter: @WerkenVrElkaar #Netwerkcafe #Zaanstad

Realisatie van onze activiteiten is mogelijk dankzij de enthousiaste en onbezoldigde inzet van een groeiende groep vrijwilligers en ondersteuners.

Netwerkcafé Zaanstad is aangesloten bij Stichting Werken voor Elkaar, KVK 67431984, werkenvoorelkaar@gmail.com, 020-6755355.

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je automatisch de vooraankondigingen en uitnodigingen van onze activiteiten in jouw regio. Dat geeft je de kans om steeds tijdig te reserveren, voordat alle plaatsen zijn vergeven.