Netwerkcafé Zaanstad

Alles draait om jou!

Netwerkcafé Zaanstad, vrijdag 28 augustus 2020 9:00-12:15

Bij Netwerkcafé Zaanstad zijn wij blij jou weer in levenden lijve te kunnen begroeten! Tijdens dit eerste Netwerkcafé Zaanstad op locatie sinds de lockdown sta jíj dan ook centraal.

Wij bieden je drie inspirerende workshops waarin alles om jóu draait. Ontdek jouw talenten en zet deze in voor jezelf en je toekomstig bestaan, leer hoe je met inzet van DISC je zelfkennis vergroot en situaties positief kunt beïnvloeden, en vergroot jouw zichtbaarheid vanuit jouw personal branding zodat jij tijdens en ook ná de coronacrisis steviger in je schoenen staat.

Netwerkcafé Zaanstad vindt plaats in het gastvrije Zaantheater. We nemen daar de Covid-19-voorzorgsmaatregelen in acht.

Je kunt kiezen voor de combinatie van workshops van Heidy Peperkamp en Patrick van Gils (deze vinden achtereenvolgens plaats in een zaal) óf de workshop van René van Werkhoven en Winfried Weel (deze wordt halverwege door een korte pauze onderbroken).

Netwerken kun je voorafgaand aan de workshops en tijdens de pauze. Na afloop kun je bovendien nog napraten en netwerken op het terras of in het restaurant van het Zaantheater.

Het Zaantheater, Nicolaasstraat 3, 1506 BB te Zaandam is goed bereikbaar met fiets, openbaar vervoer en auto, gratis/betaald parkeren in de omgeving.

Programma

9:00 – 09:30 Inloop en netwerken

Leer tijdens de inloop alvast mensen kennen en ga je thuis voelen.

09:30 – 10:45 Workshops ronde 1

De kunst van het klikken met DISC – Heidi Peperkamp (Digna Development)

Voel je je ook wel eens onbegrepen of heb je het gevoel dat je totaal langs elkaar heen praat? Wil je weten waar dat aan ligt en hoe het anders kan?

Persoonlijke groei en ontwikkeling beginnen bij het kennen van jezelf. DISC geeft je een diepgaand inzicht in jouw gedrag en persoonlijke voorkeuren.

Tijdens de interactieve workshop van Heidy leer je op een leuke manier over gedragsstijlen, jouw kwaliteiten en valkuilen, een voor jou passende werkomgeving, oplaadtips behorend bij jouw communicatiestijl en manieren om beter af te stemmen.

Heidy Peperkamp is organisatiecoach, interimmanager en persoonlijk coach. Zij helpt mensen en teams om patronen te doorzien zodat ze vanuit een breder perspectief nieuwe keuzes kunnen maken voor de toekomst. Dat geeft weer nieuwe energie, waardoor mensen gaan bruisen!

Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik bereiken? – René van Werkhoven en Winfried Weel

In hun interactieve workshop nemen René en Winfried je mee op een ontdekkingstocht naar waar je nu staat en welke afslag je wilt gaan nemen. Wat zit er aan ervaring en kennis in je rugzak en wat kun je gebruiken en verbeteren? Ontdek jouw talenten en zet deze in voor jezelf en je toekomstig bestaan!

Dit is de eerste helft van deze workshop. De tweede helft is na de pauze.

René van Werkhoven heeft senior managementfuncties bekleed en is bekend met coaching en aansturen van medewerkers via hun vaardigheden. Hij vertelt graag over eigen ervaringen met mensen en kwetsbaarheid. René is teamlid van Netwerkcafé Zaanstad.

Winfried Weel heeft gewerkt in zorg en farmacie en bij multinationals in projecten met internationale teams multiculturele ervaring opgedaan. Winfried is altijd op zoek naar nieuwe ervaringen en netwerken. Hij is teamlid van Netwerkcafé Zaanstad.

10:45 – 11:00 Pauze en netwerken

Leer elkaar kennen, zoek verbinding, stel netwerkvragen. Neem je smartphone met LinkedIn mee.

11:00 – 12:15 Workshops ronde 2

Personal Branding & Zichtbaarheid! – Patrick van Gils (TOPpresentaties)

In deze workshop leer en ontdek je wie jij bent en waar je voor staat, hoe je je krachtig en overtuigender aan je gesprekspartner kunt presenteren en anderen met meer gemak overtuigt in een gesprek.

De vraag ‘Wat doe jij eigenlijk?’ leer je zó beantwoorden dat de ander jou nooit meer vergeet.

Expert Patrick van Gils verklapt je ook enkele geheimen van een authentieke en persoonlijke pitch, ontleend aan zijn praktisch toepasbare 7-staps-formule.

Met de waardevolle sessie Personal Branding & Zichtbaarheid vergroot jij jouw zichtbaarheid vanuit jouw personal branding en sta jij steviger in je schoenen, tijdens en ook na de coronacrisis.

Patrick van Gils noemt zich de nummer één pitch- & presentatie- & personal branding-expert van Nederland. Puttend uit zijn meer dan 20 jaar ervaring in marketingcommunicatie en woordvoering bij A-merk-bedrijven, heeft hij inmiddels vanuit zijn eigen bedrijf TOPpresentaties vele duizenden mensen geholpen met zijn praktisch toepasbare 7-staps-personal branding- & pitch-formule. Zelfs onze koningin heeft zijn training gevolgd.

Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik bereiken? – René van Werkhoven en Winfried Weel

Dit is het tweede deel van de workshop van René van Werkhoven en Winfried Weel.

12:15 Einde

Info en aanmelden

  • Vrijdagochtend 28 augustus 2020. Inloop 9:00, start 9:30, einde 12:15 uur.

  • Zaantheater, Nicolaasstraat 3, 1506 BB Zaandam. Goed bereikbaar met fiets, openbaar vervoer en auto; gratis en betaald parkeren in de omgeving.

  • Kosten: deelname is gratis, koffie en thee contant afrekenen, een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

Contact

Netwerkcafé Zaanstad: netwerkcafe.zaanstad@gmail.com, www.netwerkcafezaanstad.nl

Twitter: @WerkenVrElkaar #Netwerkcafe #Zaanstad

Realisatie van onze activiteiten is mogelijk dankzij de enthousiaste en onbezoldigde inzet van een groeiende groep vrijwilligers en ondersteuners.

Netwerkcafé Zaanstad is aangesloten bij Stichting Werken voor Elkaar, KVK 67431984, werkenvoorelkaar@gmail.com, 020-6755355.

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je automatisch de vooraankondigingen en uitnodigingen van onze activiteiten in jouw regio. Dat geeft je de kans om steeds tijdig te reserveren, voordat alle plaatsen zijn vergeven.