Netwerkcafé Utrecht

Van binnen weer naar buiten

Netwerkcafé Utrecht, dinsdag 23 juni 2020, 9:30-13:00

Heb jij ook zo'n zin om weer in 't echt te netwerken? En kun jij wel wat hulp gebruiken bij jouw levens- en werkgerelateerde vragen? Dan is dit buitenevenement van Netwerkcafé Utrecht je kans! Met een mooi en divers programma, van kijken met het oog van een fotograaf tot een inleiding in paardencoaching (lees verderop).

We gaan in kleine groepen op pad met wandelcoaches en er zijn workshops buiten, op locatie. Alles veilig, met genoeg afstand. Je kunt bij inschrijving kiezen met welke wandeling je meedoet.

Start en finish op een mooie plek aan de rand van Utrecht. Na afloop is er gelegenheid om met een alcoholvrij drankje bij te praten.

Totaal kunnen 30 mensen meedoen, dus schrijf je snel in.

  • Dinsdagochtend 23 juni 2020. Aankomst 09:30, start 10:00, einde 13:00.
  • Boerderij Roodnoot, Oude Vleutenseweg 33, 3541 BE Utrecht.
  • Deelname is gratis, consumpties € 1 (cash), een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

Boerderij Roodnoot, Oude Vleutenseweg 33, 3541 BE Utrecht is goed te bereiken met de fiets of OV

Programma

09:30–10:00 Inloop en netwerken met LinkedIn op je telefoon

Leer mensen kennen en ga je thuis voelen op 1,5m afstand. Leg nieuwe contacten en neem je smartphone met LinkedIn-app mee om je contacten te bevestigen.

10:00–10:15 Welkom – Alexandra Kruijswijk, gastvrouw van de dag en eventmanager bij Netwerkcafé Utrecht.

10:15–12:15 Op stap met de wandelcoaches

Wandelen doe je stap voor stap – Harry den Hertog

Deze wandeling gaat over stappen in je loopbaan. Buiten maak je je hoofd leeg en ontstaat ruimte die je helpt bij het maken van echte stappen. Alles veilig, op twee stappen afstand :-).

Harry den Hertog is ervaren loopbaancoach. Hij helpt vijftigplussers bij het vinden van (ander) werk en leert ons hoe je vanuit vertrouwen en kracht een bestemming vindt, waar jij je kwaliteiten en talenten kunt inzetten.

Je krijgt pas houvast als je los kan laten! – Gerard Heijboer

Wat wil je zelf? Wat kun jezelf? Wat ga je zelf doen? Tijdens deze wandeling neem je afstand van je dagelijkse beslommeringen en gebruik je het landschap om tot nieuwe inzichten te komen.

Gerard Heijboer is loopbaancoach in opleiding. Hij verbindt empathie met daadkracht en maakt mensen bewust van hun kracht door te focussen op concrete vragen.

Kom terug bij jezelf – Daniëlle Langendijk

In deze wandeling komen als vanzelf de antwoorden op vragen als 'doe ik nog wel de juiste dingen', 'zorg ik nog goed voor mezelf', 'hoe kan ik weer een nieuwe stap zetten'. Daniëlle wisselt ontspannen stilte af met creatieve oefeningen die inzicht geven.

Daniëlle Langendijk weet uit eigen ervaring hoe het is om zonder werk te zijn en hoe je weer in beweging kunt komen. Van een loopbaan bij Rijkswaterstaat werkt ze nu als natuur- en wandelcoach. Ze heeft zelf ervaren hoe de natuur is, nieuwe frisse energie én ideeën geeft. Graag laat ze dat jou ook ervaren.

Beter leren kijken – Remke Spijkers

De basis van een krachtige foto is het oog achter de camera. In deze foto-inspiratiewandeling ga je beter leren kijken en zul je steeds meer zien. Je oefent met lichtval, compositie, standpunt, scherpte / onscherpte en focus leggen. Je krijgt tips om direct je foto’s te verbeteren. Deze wandelworkshop gaat niet over techniek. Het enige wat je nodig hebt is een smartphone met de mogelijkheid om foto’s te verzenden zónder wifi (4G). Zorg dat je telefoon volledig is opgeladen is en je genoeg opslagruimte vrij hebt. Neem bij regen een witte of transparante paraplu mee.

Remke Spijkers fotografeert al haar hele leven, sinds 2008 als professional. Zij maakt reportages, portretten en fotokunst. Haar werk was te zien in Gemeentemuseum Den Haag. Natuur is haar grootste inspiratiebron.

Levensfasen maken het verschil – Joost Pijnappel

Ontwikkelwensen, drijfveren en behoeften hangen af van je levensfase. Denken vanuit levensfasen helpt om je talenten en kwaliteiten beter te benutten en in te zetten voor jouw toekomst. Daarover gaat Joost op deze wandeling met je in gesprek.

Joost Pijnappel is coach / trainer bij Rijkswaterstaat. Hij helpt mensen om kansen te zien en is daarbij een echte OEN: open, eerlijk en nieuwsgierig.

Tijd voor zelfreflectie – Ilse Steehouwer

Heb je je doel al bereikt of zijn er nog stappen te zetten? In deze wandeling gaat Ilse je bewust maken van je eigen ontwikkelwensen. Door te luisteren, te spiegelen en je uit te dagen gaat ze je helpen om patronen te ontdekken en een stap verder te komen. En je gaat zien dat het niet alleen gaat om het eindresultaat, maar ook om de ervaringen en de weg ernaartoe.

Ilse Steehouwer is ervaren levensgenieter, stressconsulent, balans- en vitaliteitscoach, en ze begeleidt mensen bij verzuim en re-integratie.

10:15–12:15 Workshops op locatie

Je kunt meedoen aan beide workshops. Ze worden twee keer achter elkaar gegeven.

Zomerdromen – Hannah Moerland

Misschien zit je even vast in deze coronatijd en heb je weinig inspiratie. Angsten en uitstelgedrag blokkeren je creativiteit. In deze speelse workshop ontdek je hoe je grenzeloos kunt zomerdromen en hoe je jouw creativiteit kunt focussen om die zomerdromen om te zetten naar verandering in jouw leven.

Hannah Moerland is gecertificeerd trainer The Artist’s Way volgens Julia Cameron en coach voor creativiteit en intuïtie. Zij is nieuwsgierig, eigenzinnig, creatief en ondernemend, speels, luchtig en met diepgang.

Stap krachtig uit de lockdown – Alexandra Kruijswijk

Paarden zijn van nature gevoelig voor alle signalen die hen helpen om in de natuur te overleven. Daarvan maken we in deze workshop gebruik om meer inzicht te krijgen in onszelf en ons gedrag. Denk aan grenzen aangeven, leiderschap, (on)gelijkwaardigheid in relaties, werk zoeken of hoe je krachtig uit de lockdown stapt. In deze workshop laat Alexandra je kennismaken met paardencoaching. Geen zorg, je hoeft niet te paard en de paarden zijn pony's.

Alexandra Kruijswijk groeide op met pony’s. Tegenwoordig werkt ze als cognitief coach met inzet van haar eigen pony's.

12:00–13:00 Frisse borrel: alcoholvrij netwerken en napraten

Info en aanmelden

  • Dinsdagochtend 23 juni 2020. Aankomst 09:30, start 10:00, einde 13:00.
  • Boerderij Roodnoot, Oude Vleutenseweg 33, 3541 BE Utrecht.
  • Deelname is gratis, consumpties € 1 (cash), een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

Contact

Netwerkcafé Utrecht: netwerkcafe.utrecht@gmail.com, netwerkcafeutrecht.nl

Twitter: @WerkenVrElkaar

Facebook: facebook.com/werkenvoorelkaar

Realisatie van onze activiteiten is mogelijk dankzij de enthousiaste en onbezoldigde inzet van een groeiende groep vrijwilligers en ondersteuners.

Netwerkcafé Utrecht is een activiteit van Stichting Werken voor Elkaar, KVK 67431984, werkenvoorelkaar@gmail.com

Privacyverklaring

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je automatisch de vooraankondigingen en uitnodigingen voor onze activiteiten in jouw regio. Dat geeft je de kans om steeds tijdig te reserveren, voordat alle plaatsen zijn vergeven.

Zin om mee te helpen met de organisatie van Netwerkcafé Utrecht? Stuur ons een bericht