Netwerkcafé Utrecht

Persoonlijke groei door switch

Netwerkcafé Utrecht, dinsdag 14 december 2021 9:30-12:30

“Zie het als een kans”. Irritant advies? Maar als het je lukt om zó naar je werkverlies te kijken, ontstaat er ruimte voor groei.

Bij Netwerkcafé Utrecht kun je deze maand meedoen aan twee workshops die je gaan helpen om in 2022 een frisse start te maken, misschien wel als zelfstandige.

Deelname is gratis, consumpties € 1 (cash), een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

Tijdens de bijeenkomst in het ruime en goed geventileerde buurtcentrum Sterrenzicht nemen we de geldende Covid19-maatregelen in acht.

Lees het programma hieronder en schrijf je in.

Sterrenzicht, Keerkringplein 40, 2582 PM Utrecht

Goed bereikbaar met fiets of openbaar vervoer. Vanaf station Utrecht Vaartsche Rijn 8 minuten lopen. Vanaf Utrecht Centraal bus 6 of 41, halte Sterrenwijk. In directe omgeving alleen betaald parkeren.

Programma

09:30-10:00 Welkom, netwerken, koffie en thee

10:00-11:00 Workshop

Hoe start je als zzp’er?

Overweeg jij om als zzp’er te starten? En zou je graag van een ervaringsdeskundige willen horen hoe dat in z’n werk gaat?

Verhuiscoach Lucienne Hordijk vertelt tijdens haar workshop hoe zij van een vaste baan de stap zette om zzp’er te worden. Ze legt ook uit wat een Verhuiscoach is en doet.

Lucienne: “Als je op zoek bent naar nieuw werk moet je breed om je heen kijken en niet schrikken van nieuwe en onbekende uitdagingen.

Wees flexibel en vind een baan of start een bedrijf waarin jij je sterke eigenschappen kunt inzetten en waarin jij voldoening vindt.

Denk outside the box!”

Leer van ervaringsdeskundige Lucienne hoe het is om het pad van zzp’er te bewandelen!

Verhuiscoach Lucienne Hordijk startte in 2015 als zelfstandig ondernemer met haar bedrijf Acasa Verhuiscoach. Ze staat mensen die gaan verhuizen bij met advies en begeleiding. Met haar ervaring, realistische kijk op zaken en de kunst om hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden, creëert Lucienne vanuit chaos een rustige plek.

11:00-11:30 Pauze en netwerken

11:30-12:30 Workshop

In beweging voor een frisse start
Hoe kunnen de juiste mensen en kansen op je pad komen?

Je baan verliezen of een andere weg inslaan qua carrière is voor de meeste mensen een ingrijpende gebeurtenis, die nogal wat teweegbrengt.

Hoe blijf je met alles wat er in en om je heen gebeurt bij jezelf? Hoe kun je rust ervaren? En stappen zetten die voor jou kloppen?

Uit eigen ervaring weet natuurcoach en Soul Body Fusion®-leraar Daniëlle Langendijk hoe het is om zonder werk te zijn en hoe je weer in beweging komt.

Zij liet zich inspireren door Soul Body Fusion®, een simpele en krachtige energetische techniek die helpt om meer jezelf te zijn en je leven te laten stromen.

Tijdens haar interactieve workshop vertelt Daniëlle graag over het toepassen van deze techniek en over haar eigen ervaringen.

Zij nodigt je uit om - als je wilt - mee te doen en zelf Soul Body Fusion® te ervaren.

Bovendien geeft zij tips over het toepassen ervan in de praktijk.

Leer hoe jij in beweging kunt komen om 2022 verfrist te starten!

Na een loopbaan bij Rijkswaterstaat is Daniëlle Langendijk nu werkzaam als zelfstandig natuur- en wandelcoach (Danielle Langendijk Natuurcoaching Training en Advies). Zij weet uit eigen ervaring hoe het is om zonder werk te zijn en hoe je weer in beweging komt. Na haar baan opgezegd te hebben, ging Daniëlle naar buiten: wandelen. Graag inspireert zij anderen en deelt zij haar ervaringen met hoe verfrissend de natuur is en hoe de natuur nieuwe energie én ideeën geeft. Daniëlle laat zich daarnaast inspireren door Soul Body Fusion®.

12:30 Einde, napraten en netwerken

Na afloop mogelijkheid om met elkaar na te praten en te netwerken.

Deelname-informatie

Netwerkcafé Utrecht, dinsdag 14 december 2021 9:30-12:30

  • Sterrenzicht, Keerkringplein 40, 2582 PM Utrecht

  • Makkelijk te bereiken met fiets en openbaar vervoer, parkeren in de buurt mogelijk.

  • Deelname is gratis, consumpties € 1 (cash), een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

  • Tijdens de bijeenkomst nemen we uiteraard de Covid19-maatregelen in acht.

Lees het programma hierboven en schrijf je in.

Goed bereikbaar met fiets of openbaar vervoer. Vanaf station Utrecht Vaartsche Rijn 8 minuten lopen. Vanaf Utrecht Centraal bus 6 of 41, halte Sterrenwijk. In directe omgeving alleen betaald parkeren.

Zin om mee te helpen?

Netwerkafé Utrecht is een activiteit van Werken voor Elkaar.

Realisatie van onze activiteiten is mogelijk dankzij de enthousiaste en onbezoldigde inzet van een groeiende groep vrijwilligers en ondersteuners.

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je automatisch de vooraankondigingen en uitnodigingen voor onze activiteiten in jouw regio. Dat geeft je de kans om steeds tijdig te reserveren, voordat alle plaatsen zijn vergeven.