Netwerkcafé Utrecht

Pak jouw moment in 2022

Netwerkcafé Utrecht, dinsdag 18 januari 2022 10:00-12:30

We starten dit jaar bij Netwerkcafé Utrecht met twee workshops die je helpen om in het nieuwe jaar voor jezelf op te komen in woord en daad.

Vanwege corona zal het Netwerkcafé uitsluitend in Zoom plaatsvinden.

Deelname is gratis. Een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

Lees het programma hieronder en schrijf je in voor de workshops die je interesseren

Programma

10:00-11:00 Workshop

Jouw elevatorpitch

In deze workshop leer je van Jacques-Hein Vermolen hoe jij jezelf krachtig presenteert in een sollicitatie als vrijwilliger, bij een werkgever of als startende ondernemer die een product of dienst aanbiedt.

Aan de hand van een prikkelende quiz, interactieve theorie, een praktische schrijfopdracht en een ‘veilige’ pitch-oefening is de kans groter dat je effectiever bent in je presentatie en je je comfortabeler voelt.

Na zijn rechtenstudie en werk als journalist heeft Jacques-Hein Vermolen (JHVT) zich via private acteer- en presentatieopleidingen ontwikkeld tot acteur, trainingsacteur in bedrijfstrainingen en presentatietrainer voor werkzoekenden, ondernemers en professionals.

11:00-11:30 Pauze en netwerken in Zoom breakout rooms

11:30-12:30 Workshop

Nu ben ik aan de beurt

Zit jij regelmatig in een spagaat tussen iets wat jíj wilt en wat de ánder wil? Of tussen iets wat je wílt doen, maar niet dóet, of andersom?

Dan ben jij waarschijnlijk een van de vele mensen die er vanuit een groot verantwoordelijkheidsgevoel altijd voor anderen zijn, maar die zichzelf wegcijferen, die het moeilijk vinden om hun eigen grenzen en wensen aan te geven, die het lastig vinden om zichtbaar te worden, die misschien ook wat onzeker zijn over wat ze écht willen.

In deze superinteractieve workshop krijg je van zelfvertrouwencoach Briska Smit de theorie én een belangrijke ervaringsgerichte oefening die jou laten inzien hoe jij jezelf in de weg zit en hoe je jezelf kunt begeleiden om minder innerlijke strijd en onrust te ervaren.

Briska nodigt je uit om ter voorbereiding alvast na te denken over de volgende vragen:

  1. Waarom zorg je minder goed voor jezelf dan je zou willen?

  2. Wat heb je al geprobeerd?

  3. Wat wil je uit de workshop halen?

Briska Smit heeft als missie ‘Ontspan de wereld, begin bij jezelf!’. Ze wil dat je gedoe-loos jezelf kunt zijn. Vanuit haar Centrum voor Zelfvertrouwen helpt ze sinds 2019 mensen om erachter te komen wat ze willen en daar trouw aan te zijn, waardoor ze innerlijke rust, kracht en wijsheid leren ervaren. Briska is tevens lid van de coachpool van de Universiteit Utrecht.

12:30 Einde, napraten en netwerken in Zoom breakout rooms

Zin om mee te helpen?

Netwerkafé Utrecht is een activiteit van Werken voor Elkaar.

Realisatie van onze activiteiten is mogelijk dankzij de enthousiaste en onbezoldigde inzet van een groeiende groep vrijwilligers en ondersteuners.

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je automatisch de vooraankondigingen en uitnodigingen voor onze activiteiten in jouw regio. Dat geeft je de kans om steeds tijdig te reserveren, voordat alle plaatsen zijn vergeven.