Netwerkcafé Utrecht

Netwerkcafé Utrecht

Op locatie in Sterrenzicht + online, vrijdag 18 maart 2022 9:30-13:00

Deze maand bij Netwerkcafé Utrecht kun je meedoen aan twee workshops die de kwaliteit van je leven en werk gaan verbeteren:

  • Moeiteloos ademen –Is er voor jou nog wat te winnen bij een betere ademhaling? Ja, zegt ademcoach Floor Wittink. Ze geeft ademhalingsadviezen en anatomische uitleg waar jij in je dagelijks leven profijt van hebt.

  • Ready to G(R)O(W)?!– Coach Han Oei helpt jou uit ‘je groef’ te komen en nieuwe energie te ervaren om je volgende stap te zetten naar een voor jou lonkend en betekenisvol perspectief!

Deelname is gratis, consumpties € 1 (cash), een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

We nemen eventuele nog of weer geldende coronamaatregelen in acht.

Lees het programma hieronder en schrijf je in.

Wil je alleen online meedoen? Schrijf je dan in via netwerkcafeonline.nl

Sterrenzicht, Keerkringplein 40, 2582 PM Utrecht

Goed bereikbaar met fiets of openbaar vervoer. Vanaf station Utrecht Vaartsche Rijn 8 minuten lopen. Vanaf Utrecht Centraal bus 6 of 41, halte Sterrenwijk. In directe omgeving alleen betaald parkeren.

Programma

09:30-10:00 Welkom, netwerken, koffie en thee

10:00-11:00 Workshop

Moeiteloos ademen

Ook al ben je niet ‘professioneel’ bezig met je ademhaling, zoals bijvoorbeeld een zanger, voor de meeste mensen geldt dat ze veel te winnen hebben bij een betere ademhaling. Gezondheid, stress, veel of weinig energie: het is allemaal direct beïnvloedbaar door de adem!

In deze workshop vertelt ademcoach en saxofonist Floor Wittink hoe je op verschillende manieren kunt ademen en hoe je dit op een efficiënte en prettige manier kunt doen. “Dit zorgt voor een betere gezondheid, meer ontspanning en een betere focus. Het helpt je ook om je zenuwen onder controle te krijgen en je stem beter te gebruiken.

Deze basiskennis krijgen we helaas niet mee op school, dus grijp je kans in deze workshop!”

Schrijf je in om te leren vrij en ontspannen te ademen, maarre… ook als je gewoon wat meer wilt weten over het onderwerp ademhaling.

Floor Wittink is klassiek saxofonist, verteller, docent en ademcoach (Floor Wittink). Als saxofonist ontwikkelde zij een fascinatie voor de ademhaling. Daarom deed zij een opleiding tot ademcoach. Inmiddels geeft zij al jaren ademworkshops en recent publiceerde zij haar online cursus ‘Moeiteloos ademen in de praktijk’.

11:00-11:30 Pauze, napraten en netwerken

Ready to G(R)O(W)?!

Workshop online + op locatie in Utrecht, vrijdag 18 maart 2022 11:30-12:30

Stel je bent toe aan een volgende stap in je loopbaan, maar je weet niet hoe je dat aan moet pakken. Het kriebelt al wel een tijdje, maar je hebt nog weinig concrete stappen gezet. Of juist heel veel, maar tot nu toe zonder succes. Intussen heb je het gevoel dat je in dezelfde ‘groef’ blijft hangen, en dat kost je steeds meer energie.

Coach Han Oei helpt jou uit je groef te komen door je te inspireren je met jouw unieke talent te verbinden en je bewust te maken van je belemmerende overtuigingen en patronen. Ook laat Han je kennismaken met zijn beproefde VKBA-methode om belemmerende patronen te doorbreken.

Schrijf je in en ervaar nieuwe energie om je volgende stap te zetten naar een lonkend en betekenisvol perspectief.

Are you ready to G(R)O(W)?!

Na afloop van de workshop kun je in Zoom breakoutrooms met elkaar napraten en netwerken.

Deze workshop van Netwerkcafé Utrecht wordt uitgezonden vanuit Sterrenzicht in Utrecht. Zorg vooraf dat je de laatste versie van Zoom hebt geïnstalleerd en dat je camera, microfoon en geluid werken en ingeschakeld zijn. Test die vooraf via zoom.us/test.

Coach, perspectiefbieder en wegwijzer Han Oei (Oei voor Groei) verbindt individuen en teams met een lonkend en betekenisvol perspectief. Zijn missie is om mensen en organisaties te bewegen om te doen wat ze écht willen. Zodat ze meer plezier, voldoening en zingeving ervaren. “Hoe mooi zou dat zijn…”

12:30-13:00 Einde, napraten en netwerken

Na afloop mogelijkheid om met elkaar na te praten en te netwerken.

Info en inschrijven

Netwerkcafé Utrecht, vrijdag 18 maart 2022 9:30-13:00 in Sterrenzicht

  • Sterrenzicht, Keerkringplein 40, 2582 PM Utrecht

  • Makkelijk te bereiken met fiets en openbaar vervoer, parkeren in de buurt mogelijk.

  • Deelname is gratis, consumpties € 1 (cash), een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

  • Tijdens de bijeenkomst nemen we uiteraard de coronamaatregelen in acht.

  • Wil je alleen online meedoen? Schrijf je dan in via netwerkcafeonline.nl

Goed bereikbaar met fiets of openbaar vervoer. Vanaf station Utrecht Vaartsche Rijn 8 minuten lopen. Vanaf Utrecht Centraal bus 6 of 41, halte Sterrenwijk. In directe omgeving alleen betaald parkeren.

Zin om mee te helpen?

Netwerkafé Utrecht is een activiteit van Werken voor Elkaar.

Realisatie van onze activiteiten is mogelijk dankzij de enthousiaste en onbezoldigde inzet van een groeiende groep vrijwilligers en ondersteuners.

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je automatisch de vooraankondigingen en uitnodigingen voor onze activiteiten in jouw regio. Dat geeft je de kans om steeds tijdig te reserveren, voordat alle plaatsen zijn vergeven.