Netwerkcafé Utrecht

Dinsdag 22 januari Sterrenzicht: Kom in beweging!

Heb je veel ideeën over wat je in je nieuwe werk wilt doen, of juist veel vragen wat je zou kunnen doen? Werken alle mogelijke keuzes soms verlammend, waardoor je onvoldoende in beweging komt? Doe je wel een heleboel, maar heb je het idee dat het allemaal doelmatiger kan? Of heb je behoefte aan een nieuwe kijk op jouw eigen mogelijkheden?

Kom voor antwoord op deze belangrijke vragen naar de derde bijeenkomst van Netwerkcafé Utrecht

  • dinsdagmiddag 22 januari 2019, inloop 13:00, start 13:20, einde 16:55
  • Sterrenzicht, Keerkringplein 40, 3582 PM Utrecht.
  • Kosten: Netwerkcafé Utrecht wordt georganiseerd door vrijwilligers. Deelname is gratis. Consumpties 1 euro (contant afrekenen). We stellen een bijdrage in de kosten op prijs.

Sterrenzicht is goed bereikbaar met fiets of openbaar vervoer. Vanaf station Utrecht Vaartsche Rijn 8 minuten lopen. Vanaf Utrecht Centraal bus 12 naar de Uithof en bus 41 naar Wijk bij Duurstede, halte Sterrenwijk. In directe omgeving alleen betaald parkeren.

Programma

13:00 Inloop en netwerken

Leer mensen kennen en ga je thuis voelen. Oefen om op mensen af te stappen, geïnteresseerde vragen te stellen, hulp aan te bieden en te vragen. Zo kun je nuttige nieuwe contacten leggen.

13:20 Opening en welkom

Kort welkomstwoord door Jean-Paul Schün van Netwerkcafé Utrecht.

13:30 – 14:45 Workshops ronde 1

Bewegen naar leuk werk – Marianne Elken (Elken Talent)

Stop met ploeteren en werk met plezier. Marianne laat zien en ervaren hoe je je eigen en elkaars talenten kunt herkennen en ontwikkelen. Het resultaat is dat je weer in beweging komt voor wat je het liefste wilt bereiken. In deze workshop wordt letterlijk en figuurlijk verkend welke stappen jij kunt zetten om het heft in eigen hand te nemen.

Laat je verbinden – Harrie Lamers (Expert verbinder)

Als expert verbinder, inspireert Harrie mensen om meer te halen uit hun netwerk, zowel fysiek als online. Vaak ziet men niet de waarde ervan in. Harrie laat de waarde en mogelijkheden ervan inzien. In deze inspiratiesessie laat hij zien dat iedereen een netwerk heeft en hoe belangrijk je netwerk is voor wat jij kunt en wilt bereiken. Heb je nu al vragen over offline of online netwerken? Maak dan verbinding met Harrie Lamers via Linkedin.

14:45 – 15:15 Pauze

15:15 – 16:30 Workshops ronde 2

Leiden of volgen, kiezen of gekozen worden – It takes 2 to tango - Annelies Gietelink en Egbert Balsma (Argentijnse Tango Anna Rosa)

Ben je eerder een leider of een volger in het proces van werk zoeken, of als je met iemand samenwerkt? Hangt dat af van degene met wie je samen bent (je partner) of misschien van andere factoren? Wat maakt dat het leiden kan slagen? Wat zijn de kwaliteiten van een volger? Wat zet je in van jouw kwaliteiten om contact te maken? Welke mogelijkheden heb je om wel, of juist niet in te gaan op een uitnodiging? Oefen dit allemaal met (bewegings) technieken en conventies uit de Argentijnse Tango.

Solliciteren in 2019 – Caroline van Oppen (Recruiter)

Caroline van Oppen heeft als Interim Senior Corporate Recruiter ruime ervaring met recruitment voor verschillende organisaties (van non-profit tot bedrijfsleven) en weet dus vanuit de blik van de werkgever te kijken naar de sollicitanten. Op welke manier kom je het beste onder de aandacht en kun je jezelf het beste presenteren. In deze workshop laat ze zien hoe je het meest effectief kunt solliciteren en hoe je social media en netwerken hierbij goed kunt inzetten.

16:30 – 16:55 Napraten en netwerken

Na alle beweging heb je de mogelijkheid om even na te praten en samen te kijken wat de middag je heeft gebracht.

16:55 Einde

Info en aanmelden

  • dinsdagmiddag 22 januari 2019, inloop 13:00, start 13:20, einde 16:55
  • Sterrenzicht, Keerkringplein 40, 3582 PM Utrecht.
  • Kosten: Netwerkcafé Utrecht wordt georganiseerd door vrijwilligers. Deelname is gratis. Consumpties 1 euro (contant afrekenen). We stellen een bijdrage in de kosten op prijs.

Contact

Netwerkcafé Utrecht: netwerkcafe.utrecht@gmail.com, netwerkcafeutrecht.nl

Twitter: @WerkenVrElkaar

Facebook: facebook.com/werkenvoorelkaar

Realisatie van onze activiteiten is mogelijk dankzij de enthousiaste en onbezoldigde inzet van een groeiende groep vrijwilligers en ondersteuners.

Netwerkcafé Utrecht is een activiteit van Stichting Werken voor Elkaar, KVK 67431984, werkenvoorelkaar@gmail.com

Privacyverklaring

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je automatisch de vooraankondigingen en uitnodigingen voor onze activiteiten in jouw regio. Dat geeft je de kans om steeds tijdig te reserveren, voordat alle plaatsen zijn vergeven.

Zin om mee te helpen met de organisatie van Netwerkcafé Utrecht? Stuur ons een bericht