Netwerkcafé Utrecht

Doe wat met je veelzijdigheid

Netwerkcafé Utrecht, dinsdag 15 februari 2022 9:30-13:00

Deze maand bij Netwerkcafé Utrecht kun je meedoen aan twee workshops die je gaan helpen om eens te kijken wat je nog meer in je mars hebt. En wat je daarmee kunt doen.

De ene gaat over het ontdekken van je veelzijdigheid, de andere workshop gaat over zelf je website bouwen.

Deelname is gratis, consumpties € 1 (cash), een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

Tijdens de bijeenkomst in het ruime en goed geventileerde buurtcentrum Sterrenzicht nemen we de geldende coronamaatregelen in acht.

Lees het programma hieronder en schrijf je in.

Sterrenzicht, Keerkringplein 40, 2582 PM Utrecht

Goed bereikbaar met fiets of openbaar vervoer. Vanaf station Utrecht Vaartsche Rijn 8 minuten lopen. Vanaf Utrecht Centraal bus 6 of 41, halte Sterrenwijk. In directe omgeving alleen betaald parkeren.

Programma

09:30-10:00 Welkom, netwerken, koffie en thee

10:00-11:00 Workshop

Ben jij een multipotential?

Heb jij dat ook, dat je veel verschillende dingen kunt en leuk vindt? En vind je ’t lastig te kiezen wat je volgende stap gaat zijn? Misschien ben je dan wel een ‘multipotential’. Kom erachter en gebruik ál je talenten.

In deze workshop maak je kennis met het begrip ‘multipotential’. Je krijgt uitleg over wat het is, welke typen multipotentials er zijn. En je ontdekt of jij er misschien zelf ook een bent.

Daarnaast ontdek je wat je eraan hebt om te weten dat je een multipotential bent en wat je ermee kunt. Gebruik jij jouw talenten op de manier zoals jij het prettig vindt? Zijn er wellicht nog kanten van jezelf, die je (nog) meer of op een andere manier kunt inzetten?

Catelijne Gerlag (catelijnegerlag.nl) is als gecertificeerd loopbaancoach gespecialiseerd in multipotentials. Zij is zelf 50 jaar en ontdekte een aantal jaar geleden dat ze multipotential is. Dit verklaart haar ‘zwalkende cv’ en haar brede interesses. Sinds deze ‘ontdekking’ helpt ze andere multipotentials om hun talenten de juiste plek te geven in hun leven. Zodat zij een voldaan, blij en succesvol (werk)leven kunnen leiden.

11:00-11:30 Pauze, napraten en netwerken

11:30-12:30 Workshop

Maak zelf je website

Zelf je website maken zonder daar duizenden euro’s aan kwijt te zijn of er een meerjarenproject van te maken. Hoe je dat doet en wat het voordeel is als je het zelf doet, hoor je van webdesigner Wendy Versluis.

Ze laat zien waarom een website belangrijk is als je een eigen bedrijf wilt gaan starten en hoe een website je kan helpen om de leukste klanten aan te trekken.

Wendy vertelt ook over haar werk als webdesigner, hoe zijzelf begonnen is vanuit een werkloosheidssituatie en van haar hobby een goed lopend eigen bedrijf heeft kunnen maken.

Wendy Versluis - van Silfhout (wenswebdesign.nl) is ervaren webdesigner en fulltime moeder. Ze helpt professionals en ondernemers in online trainingen om zelf hun website te maken. Daarnaast biedt zij persoonlijke begeleiding aan waarin ze met haar klant samen tot een passende website komt.

12:30-13:00 Einde, napraten en netwerken

Na afloop mogelijkheid om met elkaar na te praten en te netwerken.

Deelname-informatie

Netwerkcafé Utrecht, dinsdag 15 februari 2022 9:30-13:00

  • Sterrenzicht, Keerkringplein 40, 2582 PM Utrecht

  • Makkelijk te bereiken met fiets en openbaar vervoer, parkeren in de buurt mogelijk.

  • Deelname is gratis, consumpties € 1 (cash), een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

  • Tijdens de bijeenkomst nemen we uiteraard de coronamaatregelen in acht.

Lees het programma hierboven en schrijf je in.

Goed bereikbaar met fiets of openbaar vervoer. Vanaf station Utrecht Vaartsche Rijn 8 minuten lopen. Vanaf Utrecht Centraal bus 6 of 41, halte Sterrenwijk. In directe omgeving alleen betaald parkeren.

Zin om mee te helpen?

Netwerkafé Utrecht is een activiteit van Werken voor Elkaar.

Realisatie van onze activiteiten is mogelijk dankzij de enthousiaste en onbezoldigde inzet van een groeiende groep vrijwilligers en ondersteuners.

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je automatisch de vooraankondigingen en uitnodigingen voor onze activiteiten in jouw regio. Dat geeft je de kans om steeds tijdig te reserveren, voordat alle plaatsen zijn vergeven.