Netwerkcafé Rotterdam

Kracht en zelfvertrouwen

Netwerkcafé Rotterdam / Online, donderdag 22 juli 2021 10-11 en 14-15 uur

Deze maand bij Netwerkcafé Rotterdam twee bevlogen experts die jou helpen om te kiezen voor zelfvertrouwen en om te ontdekken hoe je van daaruit met kracht het verhaal kunt vertellen dat jij de wereld te vertellen hebt.

Lees hieronder het programma en schrijf je in voor de workshops die jou aanspreken.

In verband met de Covid19-beperkingen is Netwerkcafé Rotterdam deze keer nog online. Schrijf je hieronder in voor de activiteiten waar jij in bent geïnteresseerd.

Programma

Webinar, donderdag 22 juli 2021 10:00-11:00

Hoe fijn zou het zijn als jij durft te kiezen voor jezelf - zelfs als je onzeker bent of bang bent voor wat anderen daarvan vinden? Dat jij gaat voor die ene droombaan zelfs als je bibbert van angst of het een heel slechte keuze lijkt?

In dit webinar legt Karlien je uit welke vaardigheden jij kunt ontwikkelen om te leren omgaan met onzekerheid wanneer je voor keuzes staat. Met name keuzes die je eigenlijk wel graag wilt maar niet zo goed durft te maken.

Iedereen heeft een mening, de maatschappij heeft hoge verwachtingen, maar wat wil jíj nu eigenlijk? En hoe ga je om met al die gedachten die dan door je hoofd spoken?

Leer in deze workshop omgaan met onzekerheid wanneer je keuzes maakt voor jezelf, en zet straks vol zelfvertrouwen de eerste stappen op jouw eigen pad!

Karlien Hoenderdos (Gedachtenwereld) is een enthousiaste en inspirerende coach die ervan overtuigd is dat iedereen zijn eigen pad kan en mág volgen. Ze werkt met acceptance and commitment therapy waarbij puur jezelf zijn met je gedachten en het volgen van je waarden centraal staan.

Online workshop, donderdag 22 juli 2021 14:00-15:00

In deze tijd is zichtbaar zijn erg belangrijk en als je werk zoekt is zichtbaarheid zeker nodig!

Wat helpt bij zichtbaar zijn, is een goed verhaal. Jouw verhaal! Het beste verhaal vertel je zelf en gaat over jouw kijk op werken en leven. Maar hoe doe je dat, een goed verhaal vertellen ?

Eric neemt jou in zijn webinar mee in een achtbaan van verhalen: jóuw verhalen.

Volgens Eric is storytelling geen rocket science: “Het is gewoon down to earth eenvoudig en toch zijn we vergeten om deze verhalen te vertellen…Hoog tijd dat we daar weer mee gaan beginnen. Want om aan de wereld te laten zien wat jij in huis hebt heb je een goed verhaal nodig. Let’s do it!”

Leer in dit webinar alles wat er te weten valt over ‘verhalenkracht’ - de kracht van jouw verhaal!

Want alle business is personal! Wat heb jíj te vertellen?

De workshop wordt gegeven in een Zoom Meeting. Installeer vooraf de laatste update van Zoom en test camera, mic en geluid. Je kunt alleen meedoen met je echte voor- en achternaam ingevuld en je camera en microfoon ingeschakeld.

Eric van der Steen (EricvanderSteen.com) geeft al jaren workshops en trainingen op het gebied van storytelling aan uiteenlopende groepen professionals - van ziekenhuismedewerkers tot aan bestuurders van grote organisaties. Al deze professionals hebben één ding gemeen: Ze hebben allemaal verhalen om te vertellen en te delen, en met deze verhalen kunnen ze anderen inspireren en empoweren.

Over ons

Realisatie van onze activiteiten is mogelijk dankzij de enthousiaste en onbezoldigde inzet van een groeiende groep vrijwilligers en ondersteuners.

Netwerkcafé Rotterdam is een activiteit van Stichting Werken voor Elkaar.

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je automatisch de vooraankondigingen en uitnodigingen voor onze activiteiten in jouw regio. Dat geeft je de kans om steeds tijdig te reserveren, voordat alle plaatsen zijn vergeven.