Netwerkcafé Eindhoven

Profileren en heroriënteren

Netwerkcafé Eindhoven / Online, dinsdag 11 januari 2022 10:00-12:30

In deze eerste bijeenkomst van Netwerkcafé Eindhoven in het nieuwe jaar, kun je te weten komen hoe jij jezelf online zo goed mogelijk laat zien en je hoort hoe je je kunt heroriënteren op werk in de zorg.

Vanwege de lockdown vindt het Netwerkcafé geheel in Zoom plaats.

Deelname is gratis. Lees het programma hieronder en schrijf je in.

Programma

Online workshop, dinsdag 11 januari 2022 10:00-11:00

Jezelf krachtig presenteren om de kans op een baan of opdracht te verhogen. Hoe doe je dit?

In deze interactieve workshop legt Sandra Stassar uit hoe je de principes van branding toepast op jou als persoon of zelfstandig ondernemer.

Ze neemt je mee in de wereld van personal branding: over het bepalen van je persoonlijke merkidentiteit, de doelgroep die je wilt bereiken en wat dit betekent voor onder andere je profilering via de sociale media en je cv.

Tevens ga je in kleine groepen aan de slag om een eerste aanzet te maken voor je online profilering.

Deze workshop van Netwerkcafé Eindhoven vindt wegens de coronabeperkingen uitsluitend plaats in Zoom. Zorg vooraf dat je de laatste versie van Zoom hebt geïnstalleerd en dat je camera, microfoon en geluid werken en ingeschakeld zijn. Test die vooraf via zoom.us/test.

Brandingspecialist Sandra Stassar (sandrastassar.nl) helpt dienstverlenende zzp'ers en bedrijfseigenaren om op een authentieke, relevante en consistente manier te communiceren om ideale klanten of medewerkers aan te trekken.

11:00–11:30 Pauze, napraten en netwerken in Zoom breakout rooms

Online workshop, dinsdag 11 januari 2022 11:30-12:30

Ken je dat gevoel? Je hebt op zich een prima baan, maar toch mist er iets. Of je bent nu zonder werk, maar je miste iets in je vorige baan.

Zingeving of in elk geval het gevoel iets voor een ander te kunnen betekenen. Vaak denken mensen er dan over na om naar de zorg over te stappen. Een carrièreswitch.

Maar dat is natuurlijk ontzettend spannend en zo'n levensveranderende stap gaat gepaard met veel vragen.

In deze workshop vertelt Perre Achterberg hoe hij mensen in Noordoost- en Zuidoost- Brabant met een zogenaamd Lefgozer(m/v)-traject helpt om deze spannende overstap te maken.

In een Lefgozer(m/v)-traject word je in 18 maanden opgeleid tot Verzorgende IG. Je opleiding wordt betaald en je verdient een marktconform salaris.

Tijdens de workshop is er veel ruimte voor vragen.

Deze workshop van Netwerkcafé Eindhoven vindt wegens de coronabeperkingen uitsluitend plaats in Zoom. Zorg vooraf dat je de laatste versie van Zoom hebt geïnstalleerd en dat je camera, microfoon en geluid werken en ingeschakeld zijn. Test die vooraf via zoom.us/test.

Perre Achterberg is carrièrecoach bij Lefgozer, een organisatie in Noordoost- en Zuidoost- Brabant die in samenwerking met 20 organisaties via een zij-instroomtraject mensen naar werk in de zorg begeleidt.

12:30 Einde, napraten en netwerken in Zoom breakout rooms

Contact

Netwerkcafé Eindhoven is een activiteit van Stichting Werken voor Elkaar, werkenvoorelkaar.nl, mail@werkenvoorelkaar.nl, 020-6755355.

LinkedIN: linkedin.com/in/werkenvoorelkaar/

Facebook: facebook.com/werkenvoorelkaar

Twitter: twitter.com/werkenvrelkaar

Realisatie van onze activiteiten is mogelijk dankzij de enthousiaste en onbezoldigde inzet van een groeiende groep vrijwilligers en ondersteuners.

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je automatisch de vooraankondigingen en uitnodigingen voor onze activiteiten in jouw regio. Dat geeft je de kans om steeds tijdig te reserveren, voordat alle plaatsen zijn vergeven.