Netwerkcafé Amsterdam

Wandelen met een coach

Netwerkcafé Amsterdam, woensdag 7 oktober 2020 14:3016:45

Zit je vast in je hoofd? Heb je vragen over je loopbaan? Maak jezelf los door te wandelen in de natuur onder leiding van een coach!

Doe dit samen met collega-werkzoekenden en laat de natuur een inspiratie zijn om met elkaar in gesprek te gaan. Aan de hand van oefeningen en opdrachten kom je in verbinding met jezelf, de natuur en met anderen. Ontdek de kracht van het wandelend netwerken.

Twee groepen van ieder maximaal 7 personen gaan met een coach een wandeling maken. In het Park Frankendael is ruimte genoeg om de 1,5 meter afstand in acht te nemen.

We nemen de Covid-19-voorzorgsmaatregelen in acht.

  • Woensdagmiddag 7 oktober 2020. Verzamelen 14:30, einde 16:45 uur.

  • Park Frankendael bij de ingang tegenover Middenweg 115, 1098AJ Amsterdam, bij de lange groene bank voor restaurant Merkelbach.

  • Kosten: deelname is gratis, voor drankjes en snacks wordt gezorgd, een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

We verzamelen bij de lange groene bank voor restaurant Merkelbach tegenover Middenweg 115, 1098AJ Amsterdam, goed bereikbaar met fiets en openbaar vervoer.

Programma

14:30 Verzamelen en welkom

Park Frankendael , verzamelen bij ingang tegenover Middenweg 115, bij de lange groene bank voor restaurant Merkelbach. Goed bereikbaar met openbaar vervoer en fiets.

14:35 - 16:45 Wandelen met coaches

Vaste denkpatronen doorbreken - Betty Meerbeek (Natuurcoach Amsterdam)

Tijdens deze workshop/wandeling maak je kennis met mindful wandelen. Niet práten over hoe jij je kunt ontspannen, maar dóen!

Dit alles onder het motto: "We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them" (Einstein) .

Vanuit je gevoel van rust ben je beter in staat helder te denken en tot nieuwe inzichten te komen. Om echt ‘uit je hoofd’ te komen combineert Betty wandelen met ademhaling- en grondingstechnieken, mindfulness en cognitieve coaching.

  • Wil je meer ontspanning en rust?

  • Je stresssignalen herkennen en weten hoe je ze kunt aanpakken?

  • Meer invloed over je emoties en gedachten?

  • Een andere mindset creëren zodat je meer energie, vitaliteit en plezier in je leven hebt?

Betty Meerbeek is, na ruim 20 jaar ervaring als psychosociaal hulpverlener, in 2019 een nieuwe weg ingeslagen als Natuur-en Wandelcoach. Zij gelooft in de krachtige combinatie van natuur, bewustzijn en coaching. Haar streven is om jou ook in je kracht te zetten, zodat je positief en vol vertrouwen naar jezelf kan kijken, en weer volop van het leven kunt genieten.

Belangrijk: neem je smart telefoon mee zodat je foto’s kunt maken!

Wandelend loopbaanstappen nemen - Luc de Boer (Lopen met Luc)

Door naar buiten te gaan zet je letterlijk stappen; je bent in beweging. Je ontdekt waardevolle inzichten en laat je inspireren door de natuur. Na de wandeling neem je concrete handvatten mee naar huis waarmee jezelf aan de slag gaat. En als bonus voel je je een stuk fitter in je lijf en frisser in je hoofd.

Tijdens deze wandeling krijg je een “proeverij” van buitencoaching in het kader van loopbaanbegeleiding. Lekker op stap in het park en samen opdrachten uitvoeren die je in verbinding brengen met het park, met jezelf en met de andere deelnemers.

Luc de Boer is een coach met jarenlange ervaring op het gebied van loopbaanbegeleiding. Hij is een sensitieve en opmerkzame sparringpartner waardoor jij weer verder kunt.

16:45 Einde

Tijd en locatie

  • Woensdagmiddag 7 oktober 2020. Verzamelen 14:30, einde 16:45 uur.

  • Park Frankendael bij de ingang tegenover Middenweg 115, 1098AJ Amsterdam, bij de lange groene bank voor restaurant Merkelbach.

  • Kosten: deelname is gratis, voor drankjes en snacks wordt gezorgd, een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

Contact

Netwerkcafé Amsterdam: netwerkcafe.amsterdam@gmail.com, netwerkcafeamsterdam.nl

LinkedIN: linkedin.com/in/werkenvoorelkaar/

Facebook: facebook.com/werkenvoorelkaar

Twitter: twitter.com/werkenvrelkaar

Realisatie van onze activiteiten is mogelijk dankzij de enthousiaste en onbezoldigde inzet van een groeiende groep vrijwilligers en ondersteuners.

Netwerkcafé Amsterdam is een activiteit van Stichting Werken voor Elkaar, KVK 67431984, werkenvoorelkaar.nl, werkenvoorelkaar@gmail.com, 020-6755355.

Privacyverklaring

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je automatisch de vooraankondigingen en uitnodigingen voor onze activiteiten in jouw regio. Dat geeft je de kans om steeds tijdig te reserveren, voordat alle plaatsen zijn vergeven.