Netwerkcafé Amsterdam

Versterk je eerste indruk!

Netwerkcafé Amsterdam / Online, maandag 15 februari 2021 13:30-16:00

‘Pitchen’, dat kan echt meer zijn dan een serie hoog in de adem uitgestoten reclamekreten. Het kan een krachtig instrument om jezelf te laten zien. Als je weet hoe ’t moet.

En jouw persoonlijke uitstraling kan ook echt meer zijn dan de onwennige kleren die je alleen naar je sollicitatiegesprek aantrekt. Kleding en kleur die bij jou passen en waarbij jij je thuis voelt, kunnen jou dagelijks helpen om te stralen!

Bij Netwerkcafé Amsterdam kom je in de workshops van twee top-experts deze keer te weten hoe je jouw eerste (en volgende en volgende… ) indruk in woord en beeld kunt versterken.

In verband met de Covid-beperkingen is Netwerkcafé Amsterdam deze keer geheel online, via Zoom. Het aantal deelnemers is beperkt, dus schrijf je hieronder snel in voor de workshops waar jij in bent geïnteresseerd.

Programma

Online workshop 13:30–14:40

Pitcholoog™ Edo van Santen leert je de geheimen van succesvolle communicatie, en leert je hoe je vanuit jouw kracht, authenticiteit en passie kunt presenteren.

Niet alleen wanneer je spreekt voor een groep, maar ook in netwerk- en sollicitatiegesprekken en in geschreven woord, bijvoorbeeld in je sollicitatiebrieven.

Je leert hoe je extreem krachtige pitch-technieken kunt inzetten om kort en krachtig jouw boodschap over te brengen.

Deze workshop wordt gegeven in een Zoom Meeting. Installeer vooraf Zoom en test camera, mic en geluid. Je kunt alleen meedoen met je echte naam en je camera aan.

Edo van Santen (edovansanten.nl) is toonaangevend expert op het gebied van Elevator Pitch, Sales Pitch en Presentatie Training en Coaching. Met ruim 30 jaar ervaring in de media en het bedrijfsleven, coacht Edo met torenhoge impact, energie en inzet.

14:40-15:00 Pauze en netwerken

In de pauze tussen de twee workshops gaan we online netwerken. Je krijgt uitleg hoe dat moet. Zorg dat je je smartphone met LinkedIn bij de hand hebt. En denk vooraf alvast na over de netwerkvraag die jou zou willen stellen.

Online workshop 15:00–16:00

Non-verbaal communiceren we dagelijks zonder dat we de impact daarvan echt door hebben.

Waar ligt dat aan en hoe vergroot je jouw persoonlijke uitstraling? Ben jij je ervan bewust wat jij uitstraalt met jouw houding, kleur en kleding? Hoe maak je de verbinding tussen jouw authentieke binnenkant en jouw uiterlijke presentatie die gericht is op je gewenste doelen?

Chantal neemt je mee in de wereld van uiterlijke presentatie en geeft haar visie over hoe je de verbinding maakt tussen jouw binnenkant en jouw uiterlijk. Wanneer je in verbinding staat met jezelf en dat ook uitstraalt, word je aantrekkelijker en vergroot je jouw persoonlijke impact op anderen.

Chantal: “Wees wie je bent én laat dat zien. Je zult versteld staan hoe er op je gereageerd wordt wanneer je ervoor kiest om authentiek te zijn en bewust laat zien wie je bent en wat jij te bieden hebt!”

Deze workshop wordt gegeven in een Zoom Meeting. Installeer vooraf Zoom en test camera, mic en geluid. Je kunt alleen meedoen met je echte naam en je camera aan.

Chantal Franken - de Graaf (imageboost.nl) weet door haar werkervaring in het bedrijfsleven hoe belangrijk persoonlijke presentatie is in de vluchtige maatschappij waarin we nu leven. Of het op werkvlak is of privé; je neemt jezelf nu eenmaal overal mee naartoe. Als je in verbinding staat met jezelf, dan straal je dat ook uit en maak je gemakkelijker verbinding met de ander.

16:00 Einde en netwerken

Voor wie dat wil, is er na afloop nog een half uur gelegenheid online te blijven netwerken.