Netwerkcafé Amsterdam

Maandagmiddag 21 oktober 2019 Netwerkcafé Amsterdam: Succesvol zijn. Wie wil het niet?

Stel, je wilt voor jezelf beginnen, hoe kom je vervolgens aan je klanten? Hoe maak je indruk en zorg je ervoor dat jouw gedrag effect sorteert? En ook in andere relaties, en bij het zoeken naar werk: hoe bewerkstellig jij dat je begrepen wordt en daardoor succesvol bent? Hoe bouw je sowieso een relevant netwerk op? En, als voorwaarde voor succes, hoe zorg je voor rust en ontspanning voor lichaam en geest?

Als je hiermee aan de slag wilt én je wilt je ervaring en expertise met anderen delen, kom dan maandagmiddag 21 oktober naar Netwerkcafé Amsterdam in de Nieuwe Poort aan de Zuidas.

  • Maandagmiddag 21 oktober 2019. Inloop 13:00, start 13:30, einde 17:00 uur.
  • De Nieuwe Poort, Claude Debussylaan 2, 1082 MD Amsterdam. Goed bereikbaar met fiets en openbaar vervoer, betaald parkeren in de omgeving is kostbaar.
  • Kosten: deelname is gratis, koffie en thee met pin afrekenen, een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

De Nieuwe Poort is 2 minuten lopen van Station Amsterdam Zuid.

Betaald parkeren in de buurt is zeer duur.

Programma

13:00 – 13:30 Inloop en netwerken

Leer mensen kennen en ga je thuis voelen. Oefen om op mensen af te stappen, geïnteresseerde vragen te stellen, hulp aan te bieden en te vragen. Maak hierbij gebruik van LinkedIn en leg nieuwe nuttige contacten. Neem dus je smartphone of tablet met Linkedin app mee om te netwerken.

13:30-14:30 – Keynote Help! Hoe kom ik aan klanten? – Adinda Keizer

Als startend ondernemer moet je op zoek naar klanten. Hoe doe je dat? Welke tips en trucs zijn er voor het vinden van opdrachtgevers? Adinda Keizer vertelt je welke stappen je kunt zetten om zichtbaar te worden in de markt.

Adinda Keizer van Vind Je Klant is meer dan 10 jaar ondernemerscoach en trainer. Ze is doelgericht, ze stelt kritische vragen en durft jou de spiegel voor te houden. Ze is praktisch en helpt je met een vleugje humor om je bedrijf professioneel in de markt te zetten en nieuwe klanten te vinden. Ook als spreker kan ze met haar kennis en enthousiasme een groep ondernemers inspireren. Kenmerkend voor de werkwijze is dat Adinda altijd op de stoel van je klant gaat zitten en jou leert denken vanuit de klant.

14:30 – 15.30 Workshops ronde 1

Zo zal niemand jouw naam vergeten! – Adinda Keizer (Vind Je Klant)

Hoe kun je zo effectief mogelijk netwerken? Een interactieve workshop over netwerken met de netwerkquiz en uitleg over de netwerkcirkel.

Tijdens de netwerkquiz ‘Zo zal niemand jouw naam vergeten!’ krijg je tips over netwerken. Het is interactief en wordt enthousiast en vol humor gebracht door Adinda Keizer. Zij geeft je tips waarmee je direct de volgende dag aan de slag kunt!

Winst door verandering van jouw gedrag? – Mirjam Suijdendorp (SVPpartners)

Heb je daar wel eens bij stil gestaan? Zou dat een route zijn die jij wilt nemen? Wat als jij een betere versie van jezelf kunt worden door kleine aanpassingen in gedrag? Jij bent uniek, mooi gemaakt, je ziet kansen en hebt talent. Maar dat ziet niet iedereen, en het wordt lastig als je niet begrijpt of niet begrepen wordt. Hoe zou het voor jou zijn als je succesvoller bent als ondernemer, leidinggevende, in jouw relaties?

Mirjam Suijdendorp heeft haar ervaring als marketing manager gecombineerd met haar inzichten van DISC, een instrument voor persoonlijkheidsanalyse. Banken, landelijke instellingen, retailketens, overheidsdiensten en de farmaceutische industrie hebben inmiddels kennis gemaakt met haar trainingen. Rendementsverbetering van 30%, terugdringen van het ziekteverzuim van 10 naar 0%, zijn naast persoonlijke groei en ontwikkeling geweldige opbrengsten.

Qi-gong en mindfulness – Diana Stamate

Ontspan je lichaam en kom tot rust in je geest en hart.

Kom naar deze workshop om Qi-gong, de Chinese vorm van yoga, te ervaren. Je leert oefeningen voor de ontspanning van je geest en lichaam. Diana helpt je graag om vanuit je hart te leven. Dat helpt om met meer energie en helderheid in je leven te staan en betere keuzes te nemen.

Diana Stamate is Reiki beoefenaar en yoga docent. Zij helpt graag mensen in contact met hun waarheid te komen en van daaruit stappen te zetten.

15:30 - 16:00 Pauze en Netwerken

16:00 – 17.00 Workshops ronde 2

Presenteren met P.I.T. ­­– Marco de Bruin (Zappa Trainingen)

Een één op één gesprek kunnen we lang volhouden, maar zodra we voor een groep staan gebeurt er iets vreemds. Veel signalen die we communiceren, gaan een eigen leven leiden. Ons verhaal komt daardoor een stuk minder sterk over dan we bedoelen of zelfs maar in de gaten hebben. En je invloed zakt weg.

Feit is dat je alle kwaliteiten voor een goeie presentaties in handen hebt. In deze workshop gaan we onderzoeken hoe je alle signalen in lijn krijgt, zodat je invloed groter wordt en je vanuit je oprechte authentieke ik, je je boodschap voor het voetlicht brengt.

Marco de Bruin is presentatie-expert. Sprekers authentiek laten spreken, geheel zelfbewust en spelend met inhoud en contact. Zeker in de kleine ruimte als gesprekken, vergadering & presentaties. Door zijn achtergrond als componist en dirigent en zijn ervaring met NLP heeft hij de juiste oren en ogen om goed te begeleiden. 'Spielerei machen' is troef.

Netwerken werkt! – Els Nijssen (Netwerk-partners)

Deze workshop is voor mensen die inzicht willen krijgen waarom netwerken werkt en waarom het noodzakelijk is als je op zoek bent naar een baan of opdracht. Mensen die handvatten willen hebben om in een netwerkgesprek niet om een baan te vragen. Die hun pitch willen uitproberen om te horen of die aankomt bij de catcher. En die ook willen weten hoe je een netwerkgesprek voorbereidt en welke vragen essentieel zijn. En tenslotte een idee willen krijgen hoe de kwaliteit van hun netwerk is en hoe je een netwerkcontact het beste kunt benaderen. Kortom: een workshop waarin theorie en in de praktijk uitproberen samengaan.

Els Nijssen is een loopbaanprofessional (adviseur, coach, trainer) die mensen begeleidt bij het vervullen van hun wensen op het gebied van werk. Ze doet dat individueel, in groepen en voor organisaties.

Ze werk samen met Rob van Eeden. Hun bedrijf heet Netwerk-partners en heeft de websites Netwerken Werkt en Doen Waar Je Goed In Bent. Zij stimuleren mensen vooral te doen waar ze goed in zijn, omdat dat energie en richting geeft. Daarna kom het netwerk in actie. Kortom: zelfsturing en profileren.

Winst door verandering van jouw gedrag? – Mirjam Suijdendorp

Dit is een herhaling van de workshop in ronde 1

17.00 Einde – Vervolg netwerken in de bar van De Nieuwe Poort

Aanmelden

  • Maandagmiddag 21 oktober 2019. Inloop 13:00, start 13:30, einde 17:00 uur.
  • De Nieuwe Poort, Claude Debussylaan 2, 1082 MD Amsterdam. Goed bereikbaar met fiets en openbaar vervoer, betaald parkeren in de omgeving is kostbaar.
  • Kosten: deelname is gratis, koffie en thee met pin afrekenen, een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

Contact

Netwerkcafé Amsterdam: netwerkcafe.amsterdam@gmail.com, netwerkcafeamsterdam.nl

LinkedIN: linkedin.com/in/werkenvoorelkaar/

Facebook: facebook.com/werkenvoorelkaar

Twitter: twitter.com/werkenvrelkaar

Realisatie van onze activiteiten is mogelijk dankzij de enthousiaste en onbezoldigde inzet van een groeiende groep vrijwilligers en ondersteuners.

Netwerkcafé Amsterdam is een activiteit van Stichting Werken voor Elkaar, KVK 67431984, werkenvoorelkaar.nl, werkenvoorelkaar@gmail.com, 020-6755355.

Privacyverklaring

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je automatisch de vooraankondigingen en uitnodigingen voor onze activiteiten in jouw regio. Dat geeft je de kans om steeds tijdig te reserveren, voordat alle plaatsen zijn vergeven.