Netwerkcafé Amsterdam

Pitchen en doen

Netwerkcafé Amsterdam, maandag 17 januari 2022 13:00-16:00

Weet hoe je verhaal kort en krachtig vertelt; laat je zien en zorg dat jouw stem wordt gehoord. Dat is het devies dat we je willen meegeven bij de start van dit nieuwe jaar.

In twee workshops kun je daaraan deze maand werken bij Netwerkcafé Amsterdam.

Vanwege de lockdown vindt het Netwerkcafé geheel in online plaats, in Zoom.

Deelname is gratis

Bekijk hieronder het programma en schrijf je in voor de workshops die je aanspreken. Deelname is gratis. Een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

Programma

13:30-14:30 Workshop

Pitch en win!

Wil jij ook graag leren hoe je jouw verhaal tijdens bijvoorbeeld een sollicitatie- of netwerkgesprek kort en krachtig kunt vertellen - oftewel pitchen?

Kom dan naar deze interactieve Best3Minutes©-workshop van pitchcoach Sheila Schenkel en hoor hoe je jouw pitch het beste voorbereidt.

Je leert het belang van publiek en doel, en hoe je creatief een verhaallijn opbouwt. Daarnaast leer je hoe je jouw boodschap duidelijk en memorabel maakt en hoe je sterk opent en afsluit – maar ook waarom dat zo belangrijk is.

Tijdens deze workshop krijg je een praktisch stappenplan aangereikt, dat je voor willekeurig welke pitch zelf kunt volgen.

Na afloop weet jij hoe je jezelf, je product of je idee het beste kunt pitchen – ook bij sollicitaties en op netwerkbijeenkomsten!

Pitchcoach Sheila Schenkel (Best 3 Minutes) hanteert de interactieve Best3Minutes©-methode, als ontwikkeld met David Beckett. In haar sessies creëert ze een veilige omgeving waarin iedereen met een pitch aan de slag gaat. Ze coachte onder anderen start-ups voor Impact Hub en Amsterdam Centre of Entrepreneurship, en werknemers van Rabobank, PwC en de overheid.

14:30-15:00 Pauze en netwerken

Tussen de twee workshops kunnen deelnemers napraten en netwerken in Zoom breakout rooms.

Workshop 15:00-16:00

Ik weet wat ik wil én ik ga het doen

Vind jij het lastig om te bepalen wat je écht zou willen qua werk? Of heb je ergens diep van binnen wel een droom, een wens of ideaal, maar lijkt een daarbij passende baan vinden of voor jezelf beginnen een haast onmogelijke stap?

En vind jij het tijd om daar verandering in te brengen door uit te zoeken wat je wilt en/of door datgene wat je wilt ook daadwerkelijk in praktijk te brengen?

Laat je dan inspireren door arbeidsevangelist en personal & business coach Remco Hergaarden, die tijdens zijn workshop zijn visie op werk en ondernemen deelt. Hij is van mening dat “de wereld nodig heeft wat jij te bieden hebt!”.

Door prikkelende verhalen en kritische vragen laat hij je nadenken over wat jou tegenhoudt op het gebied van werk.

Zodat je eindelijk te weten komt wat jij wilt worden nu je later groot bent. En ermee aan de slag gaat!

Een wereld waarin mensen met plezier en voldoening werken, doordat ze doen waarin ze geloven. Dat is de missie van arbeidsevangelist en personal & business coach Remco Hergaarden (RemcoHergaarden.nl) die zijn levenslessen en ervaring op zakelijk vlak deelt in de vorm van coachingstrajecten waarin hij mensen begeleidt naar een werkend leven met betekenis.

16:00 Einde en napraten

Na afloop kun je napraten en netwerken in Zoom breakout rooms.