Netwerkcafé Amsterdam

Op naar je volgende stap!

Netwerkcafé Amsterdam, maandag 17 augustus 2020 13:0016:00

Wil jij graag steviger in je schoenen staan tijdens en ná deze coronacrisis? Glashelder overkomen in netwerk-, sollicitatie- en acquisitiegesprekken? Of wil je serieus onderzoeken hoe je je eigen bedrijf kunt beginnen?

Dan gaan de workshops bij Netwerkcafé Amsterdam je helpen om een volgende stap te zetten. Ze zitten boordevol inspiratie en kennis om jouw zichtbaarheid te vergroten en om de levensvatbaarheid van jouw zakelijke idee te verkennen.

Dit is een gecombineerd offline/online Netwerkcafé. Op locatie in de Nieuwe Poort is plaats voor 30 mensen. We nemen de Covid-19-regels in acht. Daarnaast kunnen 100 deelnemers via live streaming meedoen.

  • Maandagmiddag 17 augustus 2020. Inloop 13:00, start 13:30, einde 16:00 uur.

  • De Nieuwe Poort, Claude Debussylaan 2, 1082 MD Amsterdam.

  • Kosten: deelname is gratis, koffie en thee met PIN afrekenen, een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

De Nieuwe Poort is 2 minuten lopen van Station Amsterdam Zuid.

Betaald parkeren in de buurt is zeer duur.

Programma

13:00 – 13:30 Inloop en netwerken

Leer mensen kennen en ga je thuis voelen op 1,5m afstand. Oefen om op mensen af te stappen, geïnteresseerde vragen te stellen, hulp aan te bieden en te vragen. Maak hierbij gebruik van LinkedIn en leg nieuwe nuttige contacten. Neem je smartphone met LinkedIn mee om te netwerken.

13:30 – 13:40 Inleiding

13:40 – 14:40 Jouw Personal Branding & Zichtbaarheid! – Patrick van Gils (TOPpresentaties)

In deze workshop leer en ontdek je wie jij bent en waar je voor staat, hoe je je krachtig en overtuigender aan je gesprekspartner kunt presenteren en anderen met meer gemak overtuigt in een gesprek. De vraag ‘Wat doe jij eigenlijk?’ leer je zó beantwoorden, dat de ander jou nooit meer vergeet.

Patrick verklapt je ook enkele geheimen van een authentieke en persoonlijke pitch, ontleend aan zijn praktisch toepasbare 7-staps-formule.

Patrick van Gils noemt zich de nummer één pitch- & presentatie- & personal branding-expert van Nederland. Puttend uit zijn ervaring in marketing-topfuncties bij A-bedrijven, heeft hij inmiddels vanuit zijn eigen bedrijf TOPpresentaties vele duizenden mensen geholpen met zijn praktisch toepasbare 7 staps-formule voor personal branding. Zelfs onze Koningin heeft zijn training gevolgd.

14:40 – 15:00 Pauze

15:00 – 16:00 Ontdek de Business Model Canvas-methode – Marc Kol (Arckus)

De meeste mensen die ergens succes mee bereiken doen dat door planmatig te werken en kritisch te zijn op zichzelf. De rest heeft gewoon geluk.

Dat geldt ook voor het beginnen van je eigen bedrijf. Een planmatige aanpak die tegenwoordig veel wordt gebruikt is “Business Model Canvas”. Startende ondernemers werken hun ideeën daarmee uit en toetsen deze aan de realiteit.

In deze workshop ga je met businesscoach Marc Kol werken met deze methode. Je gaat jezelf en de andere deelnemers uit te dagen met onderzoeken van een zakelijk idee.

Deze workshop levert je het meest op als je zelf al met ondernemersplannen rondloopt die je nog niet hebt uitgewerkt. Heb je die niet, maar ben je wel nieuwsgierig, dan ben je ook van harte welkom.

Marc Kol werkte in sales-, leiderschaps- en trainingsrollen in binnen- en buitenland. In 2019 begon hij zijn eigen bedrijf Arckus van waaruit hij al zijn kennis en ervaring in dienst van zijn klanten stelt..

16:00 Einde

Info en aanmelden

  • Maandagmiddag 17 augustus 2020. Inloop 13:00, start 13:30, einde 16:00 uur.

  • De Nieuwe Poort, Claude Debussylaan 2, 1082 MD Amsterdam.

  • Kosten: deelname is gratis, koffie en thee met PIN afrekenen, een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

Klik hier om je direct in te schrijven

Contact

Netwerkcafé Amsterdam: netwerkcafe.amsterdam@gmail.com, netwerkcafeamsterdam.nl

LinkedIN: linkedin.com/in/werkenvoorelkaar/

Facebook: facebook.com/werkenvoorelkaar

Twitter: twitter.com/werkenvrelkaar

Realisatie van onze activiteiten is mogelijk dankzij de enthousiaste en onbezoldigde inzet van een groeiende groep vrijwilligers en ondersteuners.

Netwerkcafé Amsterdam is een activiteit van Stichting Werken voor Elkaar, KVK 67431984, werkenvoorelkaar.nl, werkenvoorelkaar@gmail.com, 020-6755355.

Privacyverklaring

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je automatisch de vooraankondigingen en uitnodigingen voor onze activiteiten in jouw regio. Dat geeft je de kans om steeds tijdig te reserveren, voordat alle plaatsen zijn vergeven.