Netwerkcafé Amsterdam

Ontdek je kracht en ga netwerken

Netwerkcafé Amsterdam / Online, maandag 19 april 2021 13:30-16:00

Als je na je vijftigste nieuw werk wilt gaan doen, omdat ’t moet of omdat ’t kan, vergt dat kracht, doorzettingsvermogen en veel praten met mensen die jou kunnen helpen om die ambitie te realiseren.

Bij Netwerkcafé Amsterdam kun je deze maand ontdekken hoe je kracht krijgt door inzicht in je eigen gedrag. En je leert hoe je mensen in een netwerkgesprek in de meedenkstand krijgt.

In verband met de Covid-beperkingen is Netwerkcafé Amsterdam deze keer geheel online, via Zoom. Het aantal deelnemers is beperkt, dus schrijf je hieronder snel in voor de workshops waar jij in bent geïnteresseerd.

Programma

Online workshop, maandag 19 april 2021 13:30–14:40

Je bent vijftigplusser en je staat aan de vooravond van de keuze: nieuwe baan zoeken of beginnen voor mezelf? Dit betekent vast een enorme aanpassing, waarbij ook je gedrag om de hoek komt kijken. Vaak ben je je onvoldoende bewust van hoe je eigen gedrag werkt en op welke manier je dit kunt beïnvloeden in je zoektocht naar werk.

In deze workshop geeft ambitie- en resultaatcoach René Nawijn je veel praktische tips om je eigen kracht te benutten en vast te houden. Daarbij put hij rijkelijk uit zijn persoonlijke ervaringen als voor-zichzelf-beginner na zijn vijftigste.

Het is zijn ambitie dat je deze workshop met veel energie verlaat 😊

Deze workshop wordt gegeven in een Zoom Meeting. Installeer vooraf Zoom en test camera, mic en geluid. Je kunt alleen meedoen met je echte voor- en achternaam ingevuld en je camera en microfoon ingeschakeld.

René Nawijn (Intenza.nl) maakte een carriereswitch na zijn 50ste. Tegenwoordig begeleidt hij organisaties en mensen om hun ambities en plannen te realiseren.

14:40-15:00 Pauze en netwerken

In de pauze tussen de twee workshops gaan we online netwerken. Je krijgt uitleg hoe dat moet. Zorg dat je je smartphone met LinkedIn bij de hand hebt. En denk vooraf alvast na over de netwerkvraag die jou zou willen stellen.

Online workshop, maandag 19 april 2020 15:00-16:00

Netwerken, hoe ingewikkeld kan het zijn? Een bijeenkomst, een kopje koffie, een hand...

Wacht even! Bijeenkomst, koffie, hand?

In onze anderhalvemetersamenleving is het maken van fysieke afspraken voorlopig nog zeer beperkt. Gelukkig hebben we technologie die ons in staat stelt onze netwerken desondanks uit te breiden. Vanachter de keukentafel!

In deze online workshop onderzoeken we eerst wat netwerken inhoudt en daarna kijken we welke mogelijkheden er zijn om met elkaar in contact te komen én te blijven.

Houd rekening met vrolijke momenten, verrassende ontmoetingen, waardevolle kennismakingen en leer op een andere manier naar jezelf kijken!

Deze workshop wordt gegeven in een Zoom Meeting. Installeer vooraf Zoom en test camera, mic en geluid. Je kunt alleen meedoen met je echte voor- en achternaam ingevuld en je camera en microfoon ingeschakeld.

Gert-Jan van Büseck leerde in account- en salesmanagement-functies bij gerenommeerde bedrijven het belang van netwerken. Enthousiast, energiek en met een vleugje humor deelt hij graag zijn kennis en ervaring met als doel anderen het plezier, het belang en de waarde van netwerken mee te geven.

16:00 Einde