Netwerkcafé Amsterdam

Niet denken, maar doen

Netwerkcafé Amsterdam, maandag 21 februari 2022 13:00-16:30

Op school leren we dat we eerst goed moeten nadenken voordat we ergens mee aan de slag gaan. Die wijsheid kan je behoorlijk dwars zitten wanneer je iets nieuws wilt oppakken. Want je kunt het onbekende vooraf niet altijd doordenken. Dóen brengt je dan verder.

Bij Netwerkcafé Amsterdam kun je meedoen aan twee workshops die je gaan helpen om te dóen: bij het realiseren van je dromen en in spannende situaties.

Bekijk hieronder het programma en schrijf je in.

Deelname is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

We nemen in de ruime en goed geventileerde De Thomas de coronamaatregelen in acht.

Wil je alleen online meedoen aan een van de workshops, schrijf je dan in via Netwerkcafé Online.

De Thomas, Pr. Irenestraat 36
1077 WX Amsterdam, vlakbij Station Zuid.

Kom met OV of fiets. Parkeren in de buurt is kostbaar.

Programma

13:00-13:30 Inloop en netwerken

Voorafgaand aan de eerste workshop kunnen deelnemers ter plaatse netwerken. Neem je smartphone mee, dan kun je bij een goed contact meteen met elkaar linken.

13:30-14:30 Workshop

Later als ik groot ben

Naarmate je ouder wordt, neemt je creativiteit steeds meer af. Kinderen hebben diverse dromen, volwassenen komen snel in de dagelijkse sleur terecht. Maar soms heb je zo een “wat als ik...”-moment en komen de wilde kindideeën weer terug.

Heb jij de kracht om ondanks jouw leeftijd te laten zien dat alles haalbaar is? Hoe is het Colonel Sanders (KFC), Charles Flint (IBM), Thomas Edison (General Electric), Ray Kroc (McDonald’s) en Ben Akkerman (Eyeclusive) op latere leeftijd gelukt?

Inspiratiecoach en ondernemer Pascal van Borssum Waalkes weet uit eigen ervaring: "Dromen realiseren begint met het zetten van de eerste stap. Om een einddoel te behalen moet je struikelen en weer opstaan. Met de juiste voorbereiding, doorzettingsvermogen en spiritualiteit is elke illusie te verwezenlijken."

In deze workshop laat Pascal zien hoe de juiste handvatten op het gebied van gezondheid en spiritualiteit ook jou helpen om de weg naar jouw eigen droom te bewandelen.

Pascal van Borssum Waalkes (happycustomers.nl) is directeur/eigenaar van ICT-bedrijf Happy Customers. Daarnaast haalt hij energie uit het inspireren van mensen bij de realisatie van hun droom.

14:30-15:00 Pauze en netwerken

Tussen de twee workshops kunnen deelnemers ter plaatse netwerken met hun smartphone erbij.

Strategic Power Moves
Altijd klaar voor onverwachte situaties

Workshop op locatie + online, maandag 21 februari 2022 15:00–16:00

In situaties waarin je onder druk staat en je maar een kans krijgt om jouw boodschap over te brengen, kan het een uitdaging zijn om de beste versie van jezelf te laten zien. Vooral als zo’n situatie nieuw is of zich onverwacht voordoet.

Als voormalig professioneel danseres voor Endemol, internationaal videomodel en workout presenter en coach neemt Dylana Donker je mee in een workshop die jou gaat helpen om vlak voor een belangrijk netwerkgesprek, een presentatie of een videosollicitatie in contact te komen met jezelf.

Je krijgt van haar praktische hulpmiddelen die ervoor zorgen dat je fysiek, mentaal en met bewustzijn zulke nieuwe of onverwachte situaties kunt beleven zonder daarbij obstakels te ervaren.

Talentbegeleider en ondernemer Dylana Donker (dylana-donker.nl) wordt gedreven door de wil om mensen te helpen hun doelen te bereiken, van fysieke gezondheid en carrière ontwikkelen in dans, tot naadloze producties realiseren en daarmee alles in het werk te stellen om dat voor elkaar te krijgen.

16:00-16:30 Einde en napraten

Inschrijven

  • Netwerkcafé Amsterdam, woensdag 21 februari 2022, inloop 13:00, start 13:30, einde 16:00, napraten tot 16:30.

  • De Thomas, Pr. Irenestraat 36, 1077 WX Amsterdam, vlakbij Station Zuid. Kom met OV of fiets. Parkeren in de buurt is kostbaar.

  • Deelname is gratis. Een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

  • We houden ons op locatie aan de coronaregels.

  • Schrijf je in voor de workshops op locatie.

Wil je alleen online meedoen aan een van de workshops, schrijf je dan in via Netwerkcafé Online.

De Thomas, Pr. Irenestraat 36
1077 WX Amsterdam, vlakbij Station Zuid.

Kom met OV of fiets. Parkeren in de buurt is kostbaar.