Netwerkcafé Amsterdam

Jouw volgende stap in 2022

Netwerkcafé Amsterdam, maandag 20 december 2021 13:00-16:00

We nodigen je uit om in deze laatste bijeenkomst van Netwerkcafé Amsterdam in het oude jaar anders naar jezelf en je rol in het werkzoekproces te kijken.

Twee experts gaan je in hun workshops helpen om met lef en een ontspannen geest nieuwe loopbaanstappen te zetten in 2022.

Bekijk hieronder het programma en schrijf je in.

Vanwege de lockdown vindt het Netwerkcafé Amsterdam deze keer geheel in Zoom plaats.

Programma

13:30-14:30 Workshop

Zou jij jezelf kunnen zien als een “Loopbaan-Ondernemer” in je eigen loopbaan? Wat zou je daarvoor nodig hebben?

Volgens Rob Smits, oefenmeester in durven, zijn dat een beetje LoopbaanLef en een ondernemende attitude: “In de huidige tijd is ondernemerschap sowieso een competentie die steeds belangrijker is geworden.”

Ontdek in Robs workshop hoe jij daar als ondernemende werkzoekende een goede ‘performance’ in kunt leveren.

Rob voert jou mee in een verhaal waarbij jij inzicht krijgt in waar jij staat in je ondernemende performance met LoopbaanLef.

Ga de uitdaging aan en schrijf je in voor deze prikkelende workshop vol Amsterdams Lef en Zaans Pragmatisme - en vind uit welke loopbaanstap jij in 2022 neemt!

Rob Smits (Bureau voor Durf) is oefenmeester in durven. Op zijn 50e begon hij met lef/durf als zelfstandige en sindsdien helpt hij anderen grip op en/of beweging in werk, ondernemerschap en loopbaan te krijgen en zo de juiste keuzes te maken. Hij geeft training en coaching aan startende ondernemers en aan zzp’ers die een volgende stap willen maken in ondernemerschap. Ook is hij belangenvertegenwoordiger voor de ondernemers in Zaanstad.

14:30-15:00 Pauze en netwerken in Zoom breakout rooms

Workshop 15:00-16:00

Ontspannen een sollicitatiegesprek ingaan is niet iedereen gegeven.

Als je gespannen bent, ben je meestal niet volledig jezelf waardoor de persoon ‘aan de andere kant’ geen goed beeld krijgt van jouw ware zelf. Daarnaast voelt het meestal onprettig als je meer dan ‘gezond gespannen’ bent.

Herkenbaar?

In deze interactieve workshop van lichaamsbewustzijncoach Daniëlle Noach ga je zelf oefenen en meteen aan de slag om te leren op een ontspannen manier te solliciteren.

Je wordt je op zowel mentaal als fysiek niveau bewust van belemmeringen waar je soms onbewust tegenaan loopt in de voorbereiding op en tijdens een sollicitatiegesprek.

Het resultaat? Een open mind en ontspannen houding waardoor jij tijdens het solliciteren echt kunt laten zien wie je bent!

Daniëlle Noach was jarenlang secretaresse/PA op de Zuidas, maar is nu lichaamsbewustzijncoach. Terug naar gevoel en intuïtie. Met een persoonlijke aanpak waarin het lijf leidend is, begeleidt zij volwassenen en kinderen die blokkades ervaren terug naar zichzelf. Op dit moment geeft Daniëlle coaching, reiki en massage. Graag deelt zij ervaringen en inzichten om te inspireren.

16:00 Einde en napraten in Zoom breakout rooms