Netwerkcafé Amsterdam

Jezelf weer terugvinden

Netwerkcafé Amsterdam, maandag 21 september 2020 13:0016:00

Iets is nooit kwijt. Maar soms voelt dat wel zo. Wie was ik zelf ook alweer? We lijken in een film beland te zijn. Je bent niet goed genoeg omdat je overgekwalificeerd bent. Je verlangt terug naar de tijd dat je aan de slag was. Je vraagt je af: Waarom doet dit aan de zijlijn staan zo’n verdomde pijn?

En hoe ga jij om met die afwijzingen van recruiters die de helft van jouw leeftijd hebben? Waarom moet je al solliciteren, terwijl je diep van binnen voelt dat je nog tijd en ruimte nodig hebt om je ontslag goed te verwerken? Of misschien ben je al verder, maar houdt die rottige zelftwijfel je tegen om er weer vol zelfvertrouwen voor te gaan?

Herken je iets van bovenstaande en wil je verder en jezelf weer terugvinden, laat je dan inspireren door vertrouwenspersoon en systemisch coach van de Zuidas, Oscar Westra van Holthe (westravanholthe.com). Hij gaat jou de hele middag meenemen in een intensieve workshop. Je gaat naar jouw eigen patronen thuis en in je eerdere werk leren kijken. Oscars stijl is ontwapenend en ontregelend.

Deelname aan de offline workshop vraagt een 15 minuten telefonische intake. Die is verplicht. Zodra je bent ingeschreven ontvang je van ons een link om zelf een dag en tijdstip voor de intake te plannen.

Dit is een gecombineerd online/offline Netwerkcafé. Op locatie in de Nieuwe Poort is plaats voor 30 mensen, dus als je inschrijft, ook echt komen! We nemen de Covid-19-regels in acht.

Daarnaast kunnen 100 deelnemers zich via Netwerkcafé Online inschrijven voor deelname in de live stream. Online aanmeldingen hoeven geen intake in te plannen. Inschrijving volstaat.

  • Maandagmiddag 21 september 2020. Inloop 13:00, start 13:30, einde 16:00 uur.

  • De Nieuwe Poort, Claude Debussylaan 2, 1082 MD Amsterdam. Goed bereikbaar met fiets en openbaar vervoer, betaald parkeren in de omgeving is kostbaar.

  • Kosten: deelname is gratis, koffie en thee met PIN afrekenen, een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

De Nieuwe Poort is 2 minuten lopen van Station Amsterdam Zuid.

Betaald parkeren in de buurt is zeer duur.

Programma

13:00–13:30 Inloop en netwerken met LinkedIn op je telefoon

Leer mensen kennen en ga je thuis voelen op 1,5 m afstand. Oefen om op mensen af te stappen, geïnteresseerde vragen te stellen, hulp aan te bieden en te vragen. Maak hierbij gebruik van LinkedIn en leg nieuwe nuttige contacten. Neem dus je smartphone of tablet met LinkedIn-app mee om te netwerken.

13:30-16:00 Jezelf weer terugvinden - Oscar Westra van Holthe (westravanholthe.com)

Deze extra lange, intensieve workshop bestaat uit de volgende onderdelen:

Zelfreflectie op jouw leven en werk: Welk punt komt steeds weer terug in jouw relaties – thuis maar ook op je werk? Zorg dat je thuis een pen en papier klaar hebt liggen. Voor deelnemers in de zaal zullen deze materialen verzorgd worden.

Hoe kom ik verder? Systemische patronen bij jezelf herkennen: Hoe ontstaan patronen? Het is heel normaal om af en toe vast te komen te zitten. Hoe kun je door dat ene punt heen breken, thuis of op je werk. Welke rode draad kent jouw leven? Welk oud verhaal mag je leren loslaten? Waar zit jouw superkracht en blinde vlek? Kun je leren kijken voorbij teleurstellingen? Hoe kan je jezelf meer waarderen, juist nu? Hoe maak jij ruimte voor jouw zware gevoel? Hoe doorbreek je jouw hardnekkige patronen? Welke gevoeligheden ken jij al van jongs af aan? Wat zijn kantelpunten in jouw leven en op werk? Hoe kan je jezelf zijn en daarmee ook bijdragen? Wat is de eerstvolgende stap in jouw carrière?

Inzichten delen: Deel jouw inzichten over jezelf met een ander. Gebruik elkaar als spiegel. Wat valt je op? We gaan dit zowel in de zaal doen als online, in breakout rooms.

Loopbaanopstelling: Na een korte fysieke opwarming kan iemand uit de zaal een prangende vraag inbrengen. Daar kijken we vervolgens naar met een opstelling. Welke patronen kunnen we ontdekken? En: wat herken jij?

Afsluiting en Q&A

16:00 Einde

Info en aanmelden

  • Maandagmiddag 21 september 2020. Inloop 13:00, start 13:30, einde 16:00 uur.

  • De Nieuwe Poort, Claude Debussylaan 2, 1082 MD Amsterdam. Goed bereikbaar met fiets en openbaar vervoer, betaald parkeren in de omgeving is kostbaar.

  • Kosten: deelname is gratis, koffie en thee met PIN afrekenen, een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

Klik hier om je direct in te schrijven

Contact

Netwerkcafé Amsterdam: netwerkcafe.amsterdam@gmail.com, netwerkcafeamsterdam.nl

LinkedIN: linkedin.com/in/werkenvoorelkaar/

Facebook: facebook.com/werkenvoorelkaar

Twitter: twitter.com/werkenvrelkaar

Realisatie van onze activiteiten is mogelijk dankzij de enthousiaste en onbezoldigde inzet van een groeiende groep vrijwilligers en ondersteuners.

Netwerkcafé Amsterdam is een activiteit van Stichting Werken voor Elkaar, KVK 67431984, werkenvoorelkaar.nl, werkenvoorelkaar@gmail.com, 020-6755355.

Privacyverklaring

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je automatisch de vooraankondigingen en uitnodigingen voor onze activiteiten in jouw regio. Dat geeft je de kans om steeds tijdig te reserveren, voordat alle plaatsen zijn vergeven.