Netwerkcafé Amsterdam

Een goed verhaal is goud waard

Netwerkcafé Amsterdam, maandag 18 oktober 2021 13:00-16:00

Ken je eigen waarde, wees er trots op én overtuig door er een goed verhaal over te vertellen. Een goed verhaal is goud waard als je wilt dat anderen jou onthouden. En dat is weer nodig om verder te komen in je loopbaan.

Hoe je tot zo’n verhaal komt, dat kun je bij Netwerkcafé Amsterdam deze maand leren van een expert op het gebied van Personal Branding en van een praktijkman op het gebied van Storytelling.

Bekijk hieronder het programma. Spreekt het je aan? Klik dan hier om je in te schrijven voor één of meer workshops op locatie.

We nemen alle geldende Covid19-regels in acht.

Wil je alleen online meedoen aan een van de workshops, schrijf je dan in via Netwerkcafé Online.

Thomaskerk
Pr. Irenestraat 36
1077 WX Amsterdam, vlakbij Station Zuid. Kom met OV of fiets. Parkeren in de buurt is kostbaar.

Programma

13:00-13:25 Inloop en netwerken

Voorafgaand aan de eerste workshop kunnen deelnemers ter plaatse netwerken. Neem je smartphone mee, dan kun je bij een goed contact meteen met elkaar linken.

13:25-13:30 Inleiding

13:30-14:45 Workshop

Haal meer uit je carrière met Personal Branding

Ken je eigen waarde, wees er trots op én weet de ander ervan te overtuigen. Dat is wat jij nodig hebt om meer uit je carrière te halen, aldus carrièrecoach Simône Verlaan.

Als je jezelf op waarde schat en je maakt dat zichtbaar, zullen anderen ook jouw waarde gaan inzien. Weten wie je bent, daar trots op zijn, en weten hoe je dat in kunt zetten om je doel te bereiken. Of dat nou is een sterkere positie in je huidige baan, je carrièrekansen vergroten of aangenomen worden voor een nieuwe baan of opdracht.

Maar hoe doe je dat? Door je eigen Personal Brand te creëren. Op een manier die bij jou past. Geen oppervlakkig reclamepraatje maar een integer beeld.

In deze workshop laat Simône je zien hoe je hier zelf aan kunt bouwen, met eenvoudige stappen, op een effectieve manier, maar vooral leuk om te doen en een enorme boost voor je zelfvertrouwen!

Simône Verlaan heeft met haar bedrijf Weg naar Succes al veel mensen naar een nieuwe baan begeleid. Met haar ruime werkervaring en kennis van de arbeidsmarkt, haar praktische aanpak en warme persoonlijkheid weet ze net dat extra te bieden wat nodig is om van ieder traject een succes te maken.

14:45-15:00 Pauze en netwerken

Tussen de twee workshops kunnen deelnemers ter plaatse netwerken met hun smartphone erbij.

15:00- 16:00 Workshop

De kunst van storytelling

Aansprekende verhalen blijven mensen bij. Dat maakt het makkelijker een boodschap over te brengen, een nieuwe baan te zoeken of betekenis te vinden in bestaand werk.

Een goed verhaal is belangrijk om ergens binnen te komen en zorgt dat je opvalt in de massa! De kunst van storytelling helpt om jezelf te promoten, zonder je anders voor te hoeven doen dan je bent.

Laurent Staartjes (Laurentstaartjes.nl) is freelance beleidsadviseur en lokaal politicus. Hij is een ervaren verhalenverteller en helpt (zelfstandige) professionals bij het overtuigend overbrengen van hun boodschap.

16:00 Einde en napraten

Inschrijven

Netwerkcafé Amsterdam, maandag 18 oktober 2021 13:00-16:00

Spreekt het bovenstaande programma je aan? Klik dan hier om je in te schrijven voor één of meer workshops op locatie.

Deelname is gratis. Een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

Wil je alleen online meedoen aan een van de workshops, schrijf je dan in via Netwerkcafé Online.

Thomaskerk
Pr. Irenestraat 36
1077 WX Amsterdam, vlakbij Station Zuid. Kom met OV of fiets. Parkeren in de buurt is kostbaar.