Netwerkcafé Amsterdam

Durf te doen wat bij je past!

Netwerkcafé Amsterdam, maandag 20 juli 2020 13:0016:00

In je werk rolde je van de ene in de andere baan of deed je voor langere tijd hetzelfde werk. Maar sloot het wel altijd aan bij wat je zelf het liefste deed? Het is nu tijd om daarbij stil te staan.

In deze tijd van snelle ontwikkelingen en toenemende druk is het extra belangrijk dat je weet welk werk bet beste bij jou past. Alleen zo kun jij zélf richting geven aan je leven en werk. Daarmee kun je aan de slag bij Netwerkcafé Amsterdam.

Na maanden van Netwerkcafé Online is dit een van de eerste Netwerkcafés op locatie. Grijp je kans en kom maandagmiddag 20 juli naar Netwerkcafé Amsterdam in de Nieuwe Poort aan de Zuidas.

Er is plaats voor 30 deelnemers in de zaal, dus als je inschrijft, kóm dan ook!

De Nieuwe Poort is 2 minuten lopen van Station Amsterdam Zuid.

Betaald parkeren in de buurt is zeer duur.

Programma

13:00–13:30 Inloop en netwerken met LinkedIn op je telefoon

Leer mensen kennen en ga je thuis voelen op 1,5 m afstand. Oefen om op mensen af te stappen, geïnteresseerde vragen te stellen, hulp aan te bieden en te vragen. Maak hierbij gebruik van LinkedIn en leg nieuwe nuttige contacten. Neem dus je smartphone of tablet met LinkedIn-app mee om te netwerken.

13:30–13:40 Inleiding

13:40–14:40 Kies en ze kiezen jou – Judith Webber (PureHuman)

Deze workshop is voor iedereen die keuzes wil leren maken. Keuzes, die verbonden zijn met jezelf én die je wilt laten zien; een combinatie van zelfonderzoek en zichtbaarheid.

Het effect hiervan? Bij jou passend werk dat werkelijke voldoening oplevert en waarbij je het helemaal op jouw manier mag doen. Judith spoort je in de workshop aan: "durf te gaan voor wat bij jou past, ook nu!" Dus: zorg dat jij AAN gaat en word superaantrekkelijk doordat het klopt!

Voor Judith Webber waren (ver)binden & boeien altijd al thema’s. Voordat ze in 2008 startte met PureHuman werkte ze twaalf jaar als (interim) Human Resource adviseur bij diverse bedrijven. Als coach, spreker en schrijver onderzocht ze wat mensen in beweging brengt en wat ze betrokken maakt. Wat ze AAN krijgt en houdt. En natuurlijk nam zij zichzelf in dat onderzoek mee.

14:40–15:00 Pauze

15:00–16:00 In actie door spelen – Eri Schoemaker (erischoemaker.nl)

In deze workshop laat Eri Schoemaker je aan de hand van theatersport-oefeningen ondervinden hoe leuk het is om te improviseren, ja te zeggen tegen situaties en mee te bewegen met een medespeler. Je zult ervaren hoe spelen je kan helpen bij het omgaan met gedachten die je belemmeren om in actie te komen.

Eri Schoemaker is interim manager en heeft een passie voor tekst en toneelspelen. In haar werk heeft ze al vaak met succes spelvormen ingezet om mensen met meer zelfvertrouwen in actie te laten komen en beter te laten samenwerken.

Info en aanmelden

  • Maandagmiddag 20 juli 2020, inloop 13:00, start 13:30, einde 16:00 uur.

  • De Nieuwe Poort, Claude Debussylaan 2, 1082 MD Amsterdam. Goed bereikbaar met fiets en openbaar vervoer, betaald parkeren in de omgeving is kostbaar.

  • Kosten: deelname is gratis, koffie en thee met PIN afrekenen, een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

Contact

Netwerkcafé Amsterdam: netwerkcafe.amsterdam@gmail.com, netwerkcafeamsterdam.nl

LinkedIN: linkedin.com/in/werkenvoorelkaar/

Facebook: facebook.com/werkenvoorelkaar

Twitter: twitter.com/werkenvrelkaar

Realisatie van onze activiteiten is mogelijk dankzij de enthousiaste en onbezoldigde inzet van een groeiende groep vrijwilligers en ondersteuners.

Netwerkcafé Amsterdam is een activiteit van Stichting Werken voor Elkaar, KVK 67431984, werkenvoorelkaar.nl, werkenvoorelkaar@gmail.com, 020-6755355.

Privacyverklaring

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je automatisch de vooraankondigingen en uitnodigingen voor onze activiteiten in jouw regio. Dat geeft je de kans om steeds tijdig te reserveren, voordat alle plaatsen zijn vergeven.