Netwerkcafé Amsterdam

Baas over je eigen verhaal

Netwerkcafé Amsterdam / Online, maandag 17 mei 2021 13:30-16:00

Het verhaal dat je tegen jezelf vertelt, en het verhaal dat je anderen vertelt. Beide zijn bepalend voor jouw toekomst.

Bij Netwerkcafé Amsterdam kun je deze keer leren hoe je de baas wordt over het verhaal dat in je eigen hoofd rondspeelt en dat je soms behoorlijk dwars kan zitten. En je leert wat het geheim is van het vertellen van een goed verhaal aan ánderen, een verhaal dat boeit en dat ertoe bijdraagt dat anderen zich interesseren voor jou en wat jij te bieden hebt.

In verband met de Covid-beperkingen is Netwerkcafé Amsterdam deze keer geheel online, via Zoom. Het aantal deelnemers is beperkt, dus schrijf je hieronder snel in voor de workshops waar jij in bent geïnteresseerd.

Programma

Online workshop, maandag 17 mei 2021 13:30-14:40 + aansluitend netwerken

Aansprekende verhalen blijven mensen bij. Dat maakt het makkelijker een boodschap over te brengen, een nieuwe baan te zoeken of betekenis te vinden in bestaand werk.

Een goed verhaal is belangrijk om ergens binnen te komen en zorgt dat je opvalt in de massa! De kunst van storytelling helpt om jezelf te promoten, zonder je anders voor te hoeven doen dan je bent.

Deze workshop wordt gegeven in een Zoom Meeting. Installeer vooraf Zoom en test camera, mic en geluid. Je kunt alleen meedoen met je echte voor- en achternaam ingevuld en je camera en microfoon ingeschakeld.

Laurent Staartjes (Laurentstaartjes.nl) is freelance beleidsadviseur en lokaal politicus. Hij is een ervaren verhalenverteller en helpt (zelfstandige) professionals bij het overtuigend overbrengen van hun boodschap.

14:40-15:00 Pauze en netwerken

In de pauze tussen de twee workshops gaan we online netwerken. Je krijgt uitleg hoe dat moet. Zorg dat je je smartphone met LinkedIn bij de hand hebt. En denk vooraf alvast na over de netwerkvraag die jou zou willen stellen.

Online workshop, maandag 17 mei 2021 15:00-16:00

Piekeren over problemen, gevoelens van angst, onmacht en onrecht. Vaak liggen er stemmetjes aan ten grondslag. Ze kunnen je stemming enorm bepalen en halen je uit je kracht.

In deze workshop leer je van loopbaancoach Berina Jetten hoe je die stemmetjes kunt herkennen, hoe je er vrienden mee kunt sluiten en hoe je hun energie positief kunt aanwenden.

Want jij bent de baas over je eigen denken, je bent niet je denken!

"Ik geloof in de kracht van zelfbewustzijn en zelfkennis over wat mensen echt belangrijk en plezierig vinden in hun werk en leven. Om dat helder te communiceren en in beweging te komen om ambities en dromen waar te maken", aldus Berina.

Deze workshop wordt gegeven in een Zoom Meeting. Installeer vooraf Zoom en test camera, mic en geluid. Je kunt alleen meedoen met je echte voor- en achternaam ingevuld en je camera en microfoon ingeschakeld.

Berina Jetten (bettinajetten.nl) is loopbaancoach, personal coach en teamcoach. Zij vindt het belangrijk dat mensen hun professionele en persoonlijke ambities in hun werk en leven waarmaken. Om het vuurtje in hen (weer) te laten branden. Zodat zij weten wat ze te doen hebben op een manier die bij hen past. Dat gunt Berina hen, inspireert zij en helpt zij hen graag bij.

16:00 Einde